Hvordan du justerer høyttalernes lydbalanse og løser problemer med demping

Når du bruker Galaxy-enheten, kan det oppstå problemer som at du hører lyd fra bare den ene høyttaleren, eller at alarmer, medievolum eller ringetoner er dempet. Du kan løse alle disse lydproblemene ved å følge trinnene nedenfor.

Dempet høyttaler på Samsung-enheten.

Det kommer lyd fra bare den ene høyttaleren når du spiller av musikk eller en video

Hvis lydbalansen (høyre/venstre) under «Hørselsforbedringer» er aktivert, kommer det lyd fra den ene høyttaleren, bortsett fra under samtaler. Medielyd vil spilles gjennom bare den ene høyttaleren hvis kontrollinjen for høyre/venstre lydbalanse er stilt til høyre eller venstre.

Juster kontrollinjen til riktig lydbalanse ved å følge disse trinnene:

Trinn 1. Gå til enhetens innstillinger, og trykk på «Tilgjengelighet». Trinn 1. Gå til enhetens innstillinger, og trykk på «Tilgjengelighet».

Trinn 1. Gå til enhetens innstillinger, og trykk på «Tilgjengelighet».

Trinn 2. Velg «Hørselsforbedringer». Trinn 2. Velg «Hørselsforbedringer».

Trinn 2. Velg «Hørselsforbedringer».

<b>Trinn 3.</b> Det er to alternativer for kontrollinjen for «Venstre/høyre lydbalanse»: «Koblet til lyd» og «Telefonhøyttalere». <b>Trinn 3.</b> Det er to alternativer for kontrollinjen for «Venstre/høyre lydbalanse»: «Koblet til lyd» og «Telefonhøyttalere».

Trinn 3. Juster «Venstre/høyre lydbalanse».

Alle lyder fra høyttalerne er dempet, inkludert alarmer, medievolum og ringetone

På smarttelefoner, smartklokker og Galaxy Wearable-appen på mobile enheter må du sjekke at veksleknappen for «Demp alle lyder» er i av-stillingen:

1 Gå til enhetens innstillinger, og trykk på «Tilgjengelighet».
2 Trykk på «Hørselsforbedringer».
3 Sett knappen for «Demp alle lyder» i av-stillingen.

Takk for din tilbakemelding