Hvordan du kobler Galaxy-enheten til andre enheter ved hjelp av tilkoblede enheter

I Samsung Galaxy Android 13 OS (One UI5) er menyen Tilkoblede enheter lagt til. Du kan få tilgang til de tilkoblingsrelaterte funksjonene tilgjengelig på eksisterende Android 12 OS (One UI4) og funksjonene som fungerer med andre enheter på ett sted i menyen Tilkoblede enheter for raskere tilgang. Disse inkluderer Quick share, automatisk bytt automatisk til Buds, Anrop og  SMS på andre enheter, fortsett apper på andre enheter, koble til Windows, Samsung DeX, Smart View, SmartThings, Android Auto.

Visning av en Samsung Galaxy enhet og buds.

Hvordan du aktiverer tilkoblede enheter

Visning av Innstillinger-ikonet på startskjermen. Visning av Innstillinger-ikonet på startskjermen.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger-ikonet.

Visning av tilkoblede enheter i innstillinger. Visning av tilkoblede enheter i innstillinger.

Trinn 2. Trykk på Tilkoblede enheter for å få tilgang til hurtigdeling og andre tilkoblede funksjoner.

Visning av tilgjengelige elementer å velge for enhetstilkobling. Visning av tilgjengelige elementer å velge for enhetstilkobling.

Trinn 3. Trykk på ønsket element for å aktivere enhetstilkobling.