Hvordan kan jeg ta et skjermbilde på min Galaxy Watch?

Din Galaxy Watch lar deg ta skjermbilder du kan bruke, lagre og administrere akkurat som du ville gjøre med en smarttelefon. Slik gjør du det på den letteste og mest nyttige måten.

Bilde av en person som tar et skjermbilde på en Galaxy Watch.

Hvis du vil ta et skjermbilde på din Galaxy Watch, følg disse trinnene:

Bilde av en Galaxy Watch med tastene Hjem og Tilbake uthevet.

Trinn 1. Trykk og hold inne tastene Hjem og Tilbake på din Galaxy Watch.

Bilde av app-skjermen med Galleri-ikonet uthevet.

Trinn 2. Når du har tatt skjermbildet, kan du vise det i ditt galleri. Trykk på Galleri-ikonet for å se skjermbildet.

Alle skjermbilder blir automatisk lagret i galleriet på enheten du har paret med din Galaxy Watch, i albumet “Watch” (klokke).

Bilde av “Watch”-albumet på smarttelefonen din.

Hvis skjermbildene du har tatt med din Galaxy Watch ikke automatisk vises på din parede enhet, så følg trinnene nedenfor:

Bilde av app-skjermen med Galleri-ikonet uthevet. Bilde av app-skjermen med Galleri-ikonet uthevet.

Trinn 1. På din Galaxy Watch, trykk på Galleri-ikonet.

Bilde av skjermbildet som skal administreres, valgt og uthevet. Bilde av skjermbildet som skal administreres, valgt og uthevet.

Trinn 2. Trykk på og hold inne skjermbildet du vil administrere.

Bilde av det valgte skjermbildet med ikonet kopier til telefon uthevet. Bilde av det valgte skjermbildet med ikonet kopier til telefon uthevet.

Trinn 3. Trykk på ikonet kopier til telefon for å legge til bildet til telefonen min hvor du kan administrere det som du ønsker.

Bemerk: Metoden for å ta skjermbilde kan variere avhengig av Galaxy Watch-modellen.