Kontroller opptakene dine med Director's View i Galaxy S21-serien

Velg vinklene dine, og kontroller opptakene dine som en proff med Director’s View. Oppta videoer fra forskjellige vinkler og med vekslende kameraer.

Du kan få vist scenene fra hvert kamera som miniatyrbilder og skifte scene ved å trykke på miniatybildene mens du opptar en video.

Multikamera standby

Film mer av scenen din, og fortell en bedre historie med en video. Som en kreativ filmregissør kan du veksle mellom forskjellige perspektiver mens du filmer og lage en video med frontkameraet og det bakre kameraet.

Når du filmer en gruppevideo til spesielle anledninger som en bursdagsfest eller en imponerende reisedestinasjon, så kan fotografens video opptas samtidig som bakgrunnsvideoen.

Du kan vise direkte miniatyrbilder i forskjellige opptaksvinkler ved bruk av ultravidvinkel, vidvinkel og telefoto. Du kan trykke på miniatyrbildene for å veksle mellom kameraobjektiver som er på standby.

Miniatyrbilder av opptaksvinkler i Director's View-funksjonen til Galaxy S21-kameraet

Merknad: Oppløsningen for både bakre kamera og frontkamera er FHD 30 fps.

Vlogger-modus

Da Director’s View lar deg oppta med flere kameraobjektiver samtidig, gir dobbelt opptak med frontkamera og bakre kamera flere alternativer, spesielt til vloggere.. Vlogger laget med dobbelt opptak kan være artige og interessante for publikum som søker informativt eller underholdende innhold med mer moro.

Slik filmer du med Director’s View

Trinn 1. Gå til Kamera

Trinn 2. I listen over fotograferingsmoduser trykker du på MER > DIRECTOR’S VIEW.

Forklaring på de forskjellige funksjonene i Director's View på Galaxy S21-kameraet

① Endre skjermmodus      ② Frontkameravisning     ③ Kamera miniatyrbilde

Trinn 3. Velg kamera-miniatyrbildet du ønsker.

Trinn 4. Hvis du vil endre skjermmodus, så trykk på ikonet Endre skjermmodus i øvre høyre hjørne, og velg hvilken av de tre skjermmodusene du ønsker: Bilde-i-bilde, Delt visning og Enkeltvisning.

Velg mellom alternativene Bilde-i-bilde, Delt visning og Enkeltvisning i Director's View-funksjonen til Galaxy S21-serien

① Bilde-i-bilde

② Delt visning

③ Enkeltvisning

Trinn 5. Trykk på Opptaksknappen for å oppta en video. Du kan endre kameraet mens du opptar ved å trykke på miniatyrbildet. Hvis miniatyrbildet er skjult, så trykk på Vis-knappen for å vise det.

Trinn 6. Trykk på Stopp-knappen for å stoppe videoopptaket.

Finn mer kamerainformasjon til Galaxy S21-serien på “Møt neste nivå av livslang historiefortelling i Kamera i Galaxy S21-serien” i Samsung Support.