Oppdater programvaren på Samsung-smartklokken din

Smartklokken din fra Samsung består ikke bare av tannhjul og gir – den har ledninger, prosessorer, databrikker og programvare. Og akkurat som med alle andre smartenheter, må programvaren og appene til klokken oppdateres med jevne mellomrom. Heldigvis kan du oppdatere begge deler uansett om du har en telefon eller ikke!

Galaxy Watch

Merk: Tilgjengelige skjermbilder og innstillinger kan variere etter telefon-, klokke- og programvareversjon.

Oppdater programvaren på klokken din

Når telefonen og klokken din er koblet sammen, kan du bruke Galaxy Wearable -appen for å sjekke etter oppdateringer regelmessig. Eller, hvis du først konfigurerte klokken uten en telefon, kan du legge til oppdateringer fra selve klokken.

Oppdater klokkeprogramvaren med en Android-telefon

1. Pass på at klokken er godt ladet opp før du begynner oppdateringsprosessen. Du kan kanskje ikke oppdatere uten å ha ladet opp minst 30 %.

2. På den tilkoblede telefonen, gå til Galaxy Wearable -appen og åpne den.

3. Trykk på Klokkeinnstillinger, og trykk deretter på Klokkeprogramvareoppdatering. Trykk på Last ned og installer.

Programvareoppdateringen for klokken uthevet i Galaxy Wearable-appen

4. Mens programvareoppdateringen blir lagt til, vil klokken starte på nytt og vise en fremdriftslinje eller roterende animasjon.

Du kan også oppdatere en klokke direkte fra klokken. Den må fortsatt kobles til en kompatibel Android-telefon. Bare åpne Innstillinger, bla ned og trykk på Programvareoppdatering.