Slik bruker du Galaxy Wearable selvdiagnostikk

Galaxy Wearable sevdiagnostikk-modus sjekker helsen og statusen til Galaxy-enhetens maskinvare og programvare for å sikre at alt fungerer glatt med din Galaxy Watch eller Galaxy Buds.

Bilde av Galaxy Wearable-enheter.

Slik bruker du Galaxy Wearable selvdiagnostikk

Bemerk:

• Sørg for at du har lastet ned og bruker den nyeste programvareversjonen til den kroppsnære enheten, Samsung Members, Galaxy Wearable for å få de mest komplette alternativene for diagnostikk og oppdatering.

• Selvdiagnostikk er tilgjengelig på Galaxy Watch 4 og nyere.

• Selvdiagnostikk er tilgjengelig på Galaxy Watch Buds 2 Pro og nyere.

Bilde av ikonet til Samsung Members-appen. Bilde av ikonet til Samsung Members-appen.

Trinn 1. Åpne Samsung Members-appen.

Bilde av Samsung Members med alternativet Brukerstøtte uthevet Bilde av Samsung Members med alternativet Brukerstøtte uthevet

Trinn 2. Trykk på Brukerstøtte.

Bilde av Galaxy Members brukerstøtte med tilknyttede enheter uthevet. Bilde av Galaxy Members brukerstøtte med tilknyttede enheter uthevet.

Trinn 3. Trykk for å velge din Galaxy Watch eller Galaxy Buds fra listen over tilkoblede kroppsnære enheter, og angi alternativene for selvdiagnostikk.

Bilde av diagnostikkalternativer for tilkoblet enhet. Bilde av diagnostikkalternativer for tilkoblet enhet.

Trinn 4. Når du har valgt Buds eller Watch, så velg et alternativ fra listen for å utføre den aktuelle diagnostikkfunksjonen.