Slik bruker du nye widgeter for Galaxy Buds Pro

Widgeter er veldig nyttige til å se appinformasjon eller kontrollere visse funksjoner. Du kan legge til widgeter for dine Galaxy Buds Pro og lett kontrollere ørepluggene dine.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Enkel, øyeblikkelig tilgang til Galaxy Buds Pro-kontroller

Widgetene på startskjermen din hjelper deg med å holde styr på visse ting mens du bruker Galaxy Buds Pro. Du kan se ørepluggenes batteristatus på et blunk og veksle mellom Aktiv støydemping, Omgivelseslyd eller Av direkte fra widgeten.

Galaxy Buds Pro widgeter på startskjermen

Slik legger du til Galaxy Buds Pro widgeter

Før du følger den nedenstående veiledningen, så sørg for at du har paret dine Galaxy Buds Pro med din kompatible smarttelefon og at du har den nyeste versjonen av Galaxy Wearable-appen.

Trinn 1. Trykk og hold inne et tomt sted på en startskjerm, og trykk deretter på Widgeter.

Trinn 2. Finn Galaxy Buds Pro-widgetene, og trykk på dem. Det er to widgeter å velge mellom.

Hurtigkontroll-ikoner i Galaxy Buds Pro-widget Hurtigkontroll-ikoner i Galaxy Buds Pro-widget

Hurtigkontroll lar deg alltid skifte støykontrollmodus uten å åpne Galaxy Wearable-appen eller berøre ørepluggene.

Hurtigkontroll lar deg alltid skifte støykontrollmodus uten å åpne Galaxy Wearable-appen eller berøre ørepluggene.

Batteriinfo i Galaxy Buds Pro-widget Batteriinfo i Galaxy Buds Pro-widget

Batteriinfo gir deg aktuell batteriprosent for hver øreplugg og ladeetuiet.

Den åpner også Galaxy Wearable-appen når den velges.

Trinn 3. Berør og hold inne widgeten du vil legge til, og flytt den deretter rundt på startskjermen din. Du kan legge widgeten på skjermen ved å slippe den.

Merknad: Hvis du ikke kan legge til widgeten eller “Fjern fra startskjerm” er grå, kan du ha aktivert Lås startskjermoppsett. For å deaktivere denne innstillingen, gå til Innstillinger > Startskjerm > Slå av Lås startskjermoppsett.

Trinn 4. For å endre noen av widgetens innstillinger, berør og hold den inne. En popup-meny dukker opp. Trykk på Widget-innstillinger for å velge widgetens bakgrunnsfarge og gjennomsiktighet. Hvis du har Mørk modus aktivert, kan du samsvare widgetens farge ved å trykke på bryteren.

Tilgjengelige alternativer for widget-innstillinger

Trinn 5. Du vil deretter kunne bytte Støykontrollmodus, bytte Blokker berøringer eller sjekke Batterinivåene på etuiet og ørepluggene.