MZ-76E1T9

Last ne Manual

Spesifikasjoner

MZ-76E1T9 (MZ-76E1T9)

Generell funksjon
  • Applikasjoner Datacenter
  • Kapasitet 1920GB (1GB=1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Formfaktor 2.5 inch
  • Grensesnitt SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
  • Dimensjon (WxHxD) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
  • Vekt Max 60.0 g Weight
  • Lagringsminne Samsung V-NAND 3-bit MLC
  • Styringsenhet Samsung MJX Controller
  • Hurtigbufferminne Samsung 2GB Low Power DDR4 SDRAM
Spesialfunksjoner
  • TRIM-støtte Supported
  • S.M.A.R.T Support Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256-bit Encryption (Class 0)
  • WWN Support Supported
  • Device Sleep Mode Support Not Supported
Ytelse
  • Regelmessing lesing Up to 550 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Regelmessig skriving Up to 520 MB/s * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 98,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 19,000 IOPS * Performance may vary based on system hardware & configuration
Environment
  • Average Power Consumption (system level) * Average (Write): 2.95 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 1.05 W * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Tillatt spenning 5 V ± 5% Allowable voltage
  • Pålitelighet (MTBF) 1.5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Driftstemperatur 0 - 70 ℃ Operating Temperature
  • Sjokk 1,500 G & 0.5 ms (Half sine)
Programvare
  • Management SW Samsung SSD DC Tool kit
Installation Kit
Not Available
Warranty
5-Year Limited Warranty or 698 TBW Limited Warranty

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.