Samsung SBB-PB28E

SBB-PB28E

Last ne Manual

Spesifikasjoner

Samsung SBB-PB28E (SBB-PB28E)

Tilkobling
  • Video ut DisplayPort out (Up-to 3840 x 2160 @ 60 Hz) ※ Optimized for FHD Play or 1 UHD Image
Strøm
  • Strømforbruk (i innstilling På) 70 W (MAX), 27 W (Typical)
Dimensjon
  • Mål sett (BxHxD) 200 x 34,4 x 175,6 mm
  • Dimensjoner, pakke (WxHxD) 430 x 55 x 250 mm
Vekt
  • Vekt sett 1,2 kg
  • Pakkevekt 1,9 kg
Driftsbetingelser
  • Temperatur 10 °C ~ 40 °C
  • Luftfuktighet 10 ~ 80%
Generell funksjon
  • Special AMD Bald Eagle RX425BB (2,5 GHz Quad) CPU, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, SSD 128 GB, AMD R6 Graphics,Gigabit Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, Mic in, Audio out
Sertifisering og overholdelse
  • EMC FCC class A, CE, VCCI, KCC, BSMI, C-Tick, CCC
  • Sikkerhet UL / c-UL, CSA, TUV, NEMKO, KC, CCC

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 3 virkedager

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Ansikt-til-ansikt-støtte

Autorisert Servicepartner

Gi produkten til et reparasjonssenter i nærheten.