Samsung SBB-PB32E

SBB-PB32E

Last ned manual

Spesifikasjoner

Samsung SBB-PB32E (SBB-PB32E)

Tilkobling
  • Video ut DisplayPort out (Up-to 3840 x 2160@60 Hz) ※ Optimized for FHD Play or 1 UHD Image
Strøm
  • Strømforbruk (i innstilling På) 70 W (MAX), 27 W (Typical)
Dimensjon
  • Mål sett (BxHxD) 200 x 34,4 x 175,6 mm
  • Dimensjoner, pakke (WxHxD) 430 x 55 x 250 mm
Vekt
  • Vekt sett 1,2 kg
  • Pakkevekt 1,9 kg
Driftsbetingelser
  • Temperatur 10 °C ~ 40 °C
  • Luftfuktighet 10 ~ 80%
Generell funksjon
  • Special AMD Bald Eagle RX425BB (2,5 GHz Quad) CPU, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory , SSD 32 GB, AMD R6 Graphics, Gigabit Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, Mic in, Audio out, Windows Embedded Standard 7 (32 bit)
Sertifisering og overholdelse
  • EMC FCC class A, CE, VCCI, KCC, BSMI, C-Tick, CCC
  • Sikkerhet UL / c-UL, CSA, TUV, NEMKO, KC, CCC

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

På nettet
‏‏‎ ‎

Det er mange forskjellige måter å kontakte oss via live chat, e-post, Facebook Messenger and mer.

OPPDAG MER

Ring
‏‏‎ ‎

Snakk med noen fra ekspertteamet vårt.

OPPDAG MER

Har du noe som må repareres?

Vi er her for å hjelpe deg uavhengig om produktet har en gyldig garanti eller ikke.

FINN ET KUNDESTØTTESENTER