Velg ditt sted og språk.
Støtte nyheter

Samsung anbefaler at man bruker originale Samsung-deler og -tilbehør

Mobiltelefoner
24 nov, 2019
Samsung anbefaler at man bruker originalt Samsung ladetilbehør (f.eks. ladere, trådløse ladeplater, kabler USB-C adaptere osv.) og batterier for å sikre optimal yteevne og sikkerhet på Samsung-produktet ditt.

Det er mange forfalskninger og tredjeparts ladetilbehør og batterier som ikke er utformet i overensstemmelse med Samsungs spesifikasjoner, og dette kan føre til forringelse av yteevne og sikkerhet. Når du skal utskifte eller kjøpe ekstra ladetilbehør, anbefaler Samsung derfor at man bruker originalt Samsung ladetilbehør. Hvis det er mulig, anbefaler Samsung kundene å besøke en autorisert forhandler eller Samsung shop on-line eller et autorisert servicesenter.

Når man skal ha reparert en Samsung-enhet, anbefaler vi at kundene henvender seg til et Samsung-autorisert servicesenter for å sikre at delene som brukes ved reparasjon, er originale og sertifisert av Samsung.

Samsung kan ikke garantere sikkerheten ved usertifiserte eller falske ladetilbehør og batterier. Samsung kan heller ikke garantere at usertifiserte eller falske ladetilbehør og batterier ikke vil skade Samsung-enheten din.

For ytterligere informasjon om sikkerhet og korrekt bruk av Samsung-enheten din (inklusiv informasjon om å lade enheten din), så referer til din Samsung brukermanual.

Du finner mer hjelp, inklusiv info om hvordan du kontakter oss, på Samsung Support.