¿Imaynatam Galaxy Z Fold4 nisqapi S Pen Pro nisqata usana?

Last Update date : 2023-04-12

Galaxy Z Fold4 nisqapa hukkaqnin ancha chaniyuq caracteristicanqa S Pen Pro nisqawan utilizay atiymi. Comodonpata hinallataq dinámica nisqanpatam, siqiyta utaq qillqayta atinki, huk funcionkunatapas.

Vista del S Pen Pro con un Galaxy Z Fold4.

S Pen Pro nisqawanqa aswan utqayman hinallataq atiyllatam Galaxy Z Fold4 kapusuqniykiman conectakuwaq hinallataqmi sapa kuti lliw ruray munasqaykita rurawaq.

Notakunatam qillqawaq, dibujawaq, editawaq hinallataq hukkunta rurawaq. Chaynallataqmi sapaq dispositivoykikunawan Bluetooth chaynintakama atiyllata haywawaq hinallataqmi aswa aswan duraq baterian ñawpamantaqa aswan unay pachapi unanchayta permitesunki.

Galaxy Z Fold4 kapuqsuqniykiwan tupaq S Pens nisqakuna

Sapa punchawniykita aswan alli allinta aprovechanaykipaqqa, Galaxy Z Fold4 kapusuqniykipi utilizay atisqayki S Pen nisqapa iskay versionninkunam kan.

• S Pen Fold Edition nisqa:

Kay S Pen nisqaqa 1,5 mm tupuq puntayuqmi chaymi rapipipas qillqachkawaqhina sentichisunki. Ichaqa, kay dispositivoqa emparejamiento sutiyuq funcionwanqa manam tupanchu, nitaq Bluetooth nisqatakama emparejamientowanpas, chayraykum control inalámbrico sutiyuq función mana disponiblechu

•  S Pen Pro nisqa:

Kay dispositivoqa Bluetooth sutiyuq funciontam utilizanman. Chaynallataqmi huk botonta ñitispalla tukuy richkaq conectasqa dispositivokuna cambiayta uyasunki. S Pen Pro nisqaqa USB Tipo C nisqawan atiylla cargaytapas uyasunkim.

S Pen Pro nisqapa sapaq ventajanqa SmartThings sutiyuq aplicacionnintakama utqayman hinallataq atiyllata tariytam permitesunki, Samsungpa Galaxy Buds2 Pro kapuqnin utaq Galaxy Watch5 kapuqnin sapaq dispositivokunahina.

Yuyana: Galaxy Z Fold 4 nisqa dispositivopi S Pen nisqata usanapaqqa, ñawpaqtaqa Z Fold nisqa modotam cambianayki. S Pen nisqa modota sapaq telefonokunapi utaq tabletkunapi usay.

S Pen Fold Edition nisqa

S Pen Pro nisqa

Compatibilidadnin

S Pen write nisqawan

S Pen nisqawan, control remotowan hinallataq gestokunawan qillqaywan, lapizta maskaywan, dispositivota cambiaywan tupan.

Air Action nisqaqa One UI 3.1 nisqata utaq llalliqkuna soportaq Galaxy Z Fold3 nisqawan, Z Fold4 nisqawan, Galaxy S21 Ultra nisqawan, Galaxy Note 10 nisqawan, 10+ nisqawan, 20 nisqawan, 20 Ultra nisqawan, Galaxy Tab S6 nisqawan, S7+ nisqawan, S7 FE nisqakunallawanmi tupan.

Sayaynin (mm)

(W x H x D)

Sayaynin (mm)

(W x H x D)

7.7 x 132.1

x 7.4 tupuq

9.5 x 171.04 x 9.14 tupuq

Llasaynin (g)

6.7 tupuq

13.8 tupuq

Baterian / Imayna cargana

Mana tupaq

30mAh nisqa

USB-C nisqawan tupaq

Bluetooth nisqa

Mana tupaq

5.0 nisqa

Sapaq dispositivokunawan tupachiy

Mana tupaq

Tupaq

Pen kapusuqniykitam tarin

Mana tupaq

Tupaq

Yuyana:  S Pen Pro nisqawan tupananpaqqa llapan dispositivokunam Samsung cuentapi sesión nisqata qallarichinata necesitanku.

S Pen Pro kapusuqniykitam LED nisqa llipikyanankama botón de conexión nisqata kimsa segundontin ñitirayaspa telefonoykiman conectawaq. Chaymanta, Galaxy Z Fold4 kapusuqniykipi rikuriq ventana emergente nisqapi "Conectar" niq botonta akllay.

S Pen Pro kapusuqniykiqa kimsa hukniraq botonniyuqkunam:

Vista del S Pen Pro con los botones del S Pen Pro indicados.

① Botón del Lápiz nisqa

② Botón de Conectar nisqa

③ Botón de Cambio de Modo nisqa

S Pen Pro nisqapa hukkaqnin hatunkaq ventajankunaqa conectasqa kaq dispositivomanhina iskay hukniraq modokunapi utilizawaq. Chaynaqa modo S Pen nisqata utaq modo Z Fold nisqatam akllawaq.

S Pen nisqa modota activayta munaptiykiqa, modo nisqa cambiaq botonta lluqi lawman chutay.

Yuyana: Galaxy Z Fold 4 dispositivopi S Pen nisqata llamkachinapaqqa, ñawpataqa modo nisqam Z Fold nisqa modoman cambianan. S Pen nisqa modota sapaq telefonokunapi utaq tabletkunapi usay.

Vista del S Pen Pro con un gesto de deslizamiento hacia la izquierda en el botón de cambio de modo para activar el modo S Pen.

Z Fold nisqa modota activayta munaptiykiqa, modo nisqa cambiaq botonta paña lawman chutay.

Vista del S Pen Pro con un gesto de deslizamiento hacia la derecha en el botón de cambio de modo para activar el modo Z Fold.

S Pen Pro kapusuqniykita chinkachiptiykiqa kay ruta nisqata qatispam tariwaq:

SmartThings sutiyuq aplicacionta kichay→ Dispositivos niqta akllay→ Registrasqa kaq S Pen Pro nisqata akllay→ Encontrar dispositivo niqta ñitiy→ S Pen Pro nisqapa maypi tarikusqanta chiqaqchay.

Vista de la pantalla de SmartThings Find con el icono de la ubicación de tu S Pen Pro resaltado.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.

Para mayor información acerca de la norma, visite:

https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/