¿Imataq Galaxy Z Flip4 nisqapa hinallataq Galaxy Z Fold4 nisqapa Flex nisqa modo kapuqninku?

Last Update date : 2023-04-05

Samsungpa qimpikuq smartphoninkunapa aswan ancha chaniyuq hukkaqnin ventajankunaqa multipantalla nisqa modopi llamkaypa posibilidadnintam qukun, chaynapi huk dispositivollawan llapallan necesidadniykikunata rurarinaykipaq. Kay funcionmanta aswan yapanaykipaq, qamuqpi ñawinchay.

Vista del modo Flex en un Galaxy Z Fold4.

Qimpisqa hinallatq sayampa telefonoyki kachkaptin Flex nisqa modota activaptiykiqa, pantallapa hana lawninpi rikurinqa aplicación utilizasqayki. Yapasqa controlkunawan huk panel nisqa pantallapa ura lawninpi rikurinqa.

Yuyanaa: Wakin aplicacionkunaqa Flex nisqa modopi kachkaspankum kikinkupa personalizasqa diseñonta qukunku. Kayna casokunapiqa, Flex nisqa modopa panelninqa manan rikurinqachu.

Flex nisqa modota dispositivoykipi configurayta munaspaqa, kay ichiykunata qatiy:

Ajustes kapusuqniykipa menunpi “Funciones avanzadas” niqpi llapiy. Ajustes kapusuqniykipa menunpi “Funciones avanzadas” niqpi llapiy.

1 ichiy. Ajustes kapusuqniykipa menunpi “Funciones avanzadas” niqpi llapiy.

“Labs” niq opcionta akllay.  “Labs” niq opcionta akllay.

2 ichiy.“Labs” niq opcionta akllay.

“Panel del modo Flex” niqpi llapiy. “Panel del modo Flex” niqpi llapiy.

3 ichiy. “Panel del modo Flex” niqpi llapiy.

Pantallapi, panel del modo Flex nisqata mayqin aplicacionkunapi activay munasqaykita activay botón de alternancia nisqata llapispa. Pantallapi, panel del modo Flex nisqata mayqin aplicacionkunapi activay munasqaykita activay botón de alternancia nisqata llapispa.

4 ichiy.Pantallapi, panel del modo Flex nisqata mayqin aplicacionkunapi activay munasqaykita activay botón de alternancia nisqata llapispa.

Akllasqayki aplicacionta kichay, estado plegado nisqapi churay hinaspa Flex nisqa modota disfrutay, kaymi akllasqayki aplicacionta pantalla superior nisqapi qawachisunki hinallataqmi Flex nisqa modopa táctil tecladonta pantalla inferior nisqapi qawachisunki. Akllasqayki aplicacionta kichay, estado plegado nisqapi churay hinaspa Flex nisqa modota disfrutay, kaymi akllasqayki aplicacionta pantalla superior nisqapi qawachisunki hinallataqmi Flex nisqa modopa táctil tecladonta pantalla inferior nisqapi qawachisunki.

5 ichiy..Akllasqayki aplicacionta kichay, estado plegado nisqapi churay hinaspa Flex nisqa modota disfrutay, kaymi akllasqayki aplicacionta pantalla superior nisqapi qawachisunki hinallataqmi Flex nisqa modopa táctil tecladonta pantalla inferior nisqapi qawachisunki.

Pantalla inferior nisqapim, hamuq iconokunata qawawaq:

• Panel de notificaciones abajo nisqata.
  • Captura de pantalla nisqata.
  • Control de brillo nisqata.
  • Control de volumen nisqata.
  • Activar/desactivar teclado táctil nisqata.

Teclado táctil nisqawanqa kay ruraykunatam rurawaq:

• Clic nisqata 1 rukanawan ruray.
  •  2 rukanakunawan (paña clic nisqa) menuta kichay.
  • 2 rukanakunawan hanayman hinallataq urayman kuyuy, lluqiman pañaman iskay rukanakuta chutaspa.
  • 2 rukanakunawan panaspa hichpachiy hinallataq karunchachiy.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.

Para mayor información acerca de la norma, visite:

https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/