Galaxy S22 nisqa seriepa camaranpa musuq funcionninkunata riqsiy

Last Update date : 2023-02-23

Cámara sutiyuq aplicacionqa allinyachisqa especificacionkunawan, rediseñasqa elementokunawan hinallataq actualizasqa funcionkunawanmi actualizasqa karqun. Camaraykita imaynata allli allinta utilizanamanta aswan yachanaykipaq ñawinchayta qatiy.

Hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspa, dispositivoykipa software kapuqnin hinallataq chayniraq aplicacionkuna aswan qipa musuq versión nisqaman actualizasqa kasqankuta watiqay. Móvil kapusuqniykipa softwareninta actualizanaykipaq, kay ichiykunata qatiy:

1 ichiy. Configuración > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta tupay.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

Galaxy S22 seriepa camaranpa imayna kasqanta qawaykuy

Galaxy S22 nisqawan, S22+ nisqawan hinallataq S22 Ultra nisqawanqa, rukanaykiwan tupaykuspallaykim alli allin fotokunata hurquwaq. Vista Previa nisqapa rediseñasqa elementonkunaqa foto tomay mana haykaphina aswan atiylla kananpaqmi ruran. Retrato sutiyuq modowanmi wasiykipi uywaykimanta alli allin fotokunata hurquwaq, utaqmi toma rápida avanzada sutiyuq funcionwan sumaq sapa punchawpi kawsaykunamanta videokunata utqayman grabawaq.

Descripción de la cámara de la serie Galaxy S22

Camera

Galaxy S22 nisqa

Galaxy S22+ nisqa

Galaxy S22 Ultra nisqa

Ñawpaq kaq - Rakun

10 MP F2.2
[Dual Pixel AF],

FOV 80°, 1/3.24”, 1.22 µm chayniyuq

10 MP F2.2
[Dual Pixel AF],

FOV 80°, 1/3.24”, 1.22 µm chayniyuq

40 MP F2.2 [PDAF],

FOV 80°, 1/2.8”, 0.7 µm chayniyuq

① Posterior - Ultra-ancho

12 MP F2.2 [FF],
FOV 120°, 1/2.55”, 1.4 µm chayniyuq

12 MP F2.2 [FF],
FOV 120°, 1/2.55”, 1.4 µm chayniyuq

12 MP F2.2
[Dual Pixel AF],
FOV 120°, 1/2.55”, 1.4 µm chayniyuq

② Posterior - Gran angular

50 MP F1.8
[Dual Pixel AF], OIS,
FOV 85°, 1/1.56”, 1.0 µm

with Adaptive Pixel chayniyuq

50 MP F1.8
[Dual Pixel AF], OIS,
FOV 85°, 1/1.56”, 1.0 µm

with Adaptive Pixel chayniyuq

108 MP F1.8
[PDAF], OIS,
FOV 85°, 1/1.33”, 0.8 µm

with Adaptive Pixel chayniyuq

③ Posterior - Telefoto 1

10 MP F2.4
[3x, PDAF], OIS
FOV 36°, 1/3.94”, 1.0 µm chayniyuq

10 MP F2.4
[3x, PDAF], OIS
FOV 36°, 1/3.94”, 1.0 µm chayniyuq

10 MP F2.4
[3x, Dual Pixel AF], OIS,
FOV 36°, 1/3.52”, 1.12 µm chayniyuq

④ Posterior - Telefoto 2

-

-

10 MP F4.9
[10x, Dual Pixel AF], OIS,
FOV 11°, 1/3.52”, 1.12 µm chayniyuq

Posterior - Zoom espacial

3x Optical Zoom

Super Resolution Zoom
up to 30x chayniyuq

3x Optical Zoom

Super Resolution Zoom
up to 30x chayniyuq

3x, 10x Dual Optical Zoom

Super Resolution Zoom
up to 100x chayniyuq

Objetivokunapa icononkunaqa actualizarqukunkum chaynapi chuya informacionta qawachiq hatunyachisqa yupayta qawachinankupaq.

Rediseño del número de ampliación de los elementos de la vista previa del S22

Barra de zoom nisqa hinallataq accesos directos nisqakunaqa rediseñarqukunkum chaynapi wiñachisqapa nivelninta chiqanta riqsichinanpaq. Pro niq modopi, objetivokunapa icononkunaqa atiyllam rurarqukunku chaynapi objetivopa sutinta qawachinanpaq.

Elementos de vista previa rediseñados y nombre del objetivo en el zoom del S22

Usuariokunaqa videota utqayman grabanankupaq utaq obturador nisqapa botoninta candadopa icononkama aysaspa mana makiwan toma rápida nisqa grabacionta ruranankupaqmi unay ñitirayanmanku. Candadopa icononqa hukkaqnin zoompa nivelninpim rikurinman.

●        Galaxy S22 nisqa, S22+ nisqa modelokuna: 12x nisqayuq zoompa nivelnin

●        Galaxy S22 Ultra modelo: 20x nisqayuq zoompa nivelnin

Arrastra el icono de bloqueo al botón del obturador para grabar con manos libres con la toma rápida avanzada del Samsung S22

Iconokunapa imayna qawakusqanku chaynallataq kanchipa UX kapuqninmi allinyachisqa karqunku chaynapi usayninta hinallataq comprendikusqanta facilitanapaq. Efectokunapa icononkunapa actualizasqa estilonqa akllasqa iconotam allinta qawachin hinallataqmi kanchipa barra de controlnin kanchipa icononta tupasqalla qawakun.

Chaynallataqmi, sorbetekunahina llañu objetokuna, transparente kaq vasokuna utaq yapa yapamanta kaq patronkuna, AI DEPTH MAP nisqantakama aswan allin

sorbete delgado original sorbete delgado original

Original kaq

AI Depth Map AI Depth Map

Mapa de profundidad de IA nisqa

Se reconoce mejor el sorbete delgado a través de la serie AI DEPTH MAP del S22 Se reconoce mejor el sorbete delgado a través de la serie AI DEPTH MAP del S22

Imayna lluqsiq

Patrón repetido foto original Patrón repetido foto original

Original kaq

Patrón repetido resultado Patrón repetido resultado

Imayna lluqsiq

Vaso transparente original Vaso transparente original

Original kaq

Vaso transparente resultado Vaso transparente resultado

Imayna lluqsiq

Retrato de noche nisqa fotokunata rurasqam llapan campos de visión nisqakuna tupanku. Hawapi chakniq kachkaptinpas Retratos nisqamanta llipipipiq hinallataq allin rikukuq fotokunata ruray.

Foto de retrato de noche del Galaxy S22

Galeriamantapacham, Foto nisqa modopi tomasqa fotokunaman desenfoque de fondo nisqa efectota yapaspam runa allin sumaq rikukunanta rurawaq.

añadir efecto de retrato añadir efecto de retrato
aplicar efecto retrato aplicar efecto retrato
efecto retrato añadido efecto retrato añadido

Retrato nisqa modopi disponible kaq tukuy richkaq efectos de fondo nisqata utilizaspa fotoykikunata editay, hinaspa kanchariyninpa maypi kayninta cambiariy. Retratoykikunata allinyachiy.

Retrato reiluminado del Galaxy S22

Galaxy S22 nisqa seriewanqa, usuariokunaqa qipapi utaq ñawpaqpi camarankupa Retrato nisqa modopi disponible kaq efectokunata utilizaspankum misinkupa utaq allqunkupa retratonta alli allinta hurqunmanku.

ZOOM 3x nisqa yapasqawan hinalllataq estabilización de vídeo nisqa funcionwanmi Vídeo Retrato nisqa modopa imayna usaynin allinyachisqa karqun.

●        ZOOM 3x nisqa: Cámara sutiyuq aplicacionpi, obturador nisqa botonpa hana lawninpi tarikuq 3x niq iconota tupay.

●        Estabilización de vídeo nisqa: Cámara sutiyuq aplicacionmantapacha, pantallapa lluqi hana law patanpi tarikuq Ajustes niq botonta tupay hinaspa Estabilización de vídeo nisqata activay.

Vista de director nisqawanqa, Vista de director nisqawanqa, filmasqa kaq sujetomanta hinallataq filmaq runamanta videokunatam achka lawmanta chay pachallapi grabawaq. Ñawpa modelokunawan tupanachisqaqa, desenfoque nisqa pisichiqta allinyachinapaqmi antivibración nisqa función yapasqa karqun.

Waqaychanapaq opción

Vista del Director nisqapi waqaychanapaq musuq opcionqa ñawpaqpi camarapa hinallataq qipapi camarapa grabasqankunatam rakisqa iskay archivokunatahina, utaq huk archivotahina usuario chapunanta permiten. Sichus waqaychanapaq opción iskay videokunata sapaqchasqata waqaychanapaq configurasqa kachkan chayqa, usuarioqa videokunatam sapaqchasqata qawanman utaq editanman.

Opción de guardar en la vista del director del S22

Control PIP nisqa (Picture in Picture nisqa)

Característica PIP nisqaqa (Picture in Picture nisqa) iskay pantallakunata chay pachallapi qawanapaqmi ancha útil. Vista de director nisqapim, ñawpaqpi hinallataq qipapi camarakunapa transmitisqanta chay pachallapi qawawaq. PIP nisqaqa principal kaq videopa ukunman yapasqa kaq taksa videom.

Usuariokunaqa pantalla PIP nisqapa sayaynintam matinmanku utaqmi grabación de la vista PIP dual nisqa modopi kachkaptin activanmanku/desactivanmanku.

●        PIP nisqapa opcionninkuna qawakunanpaq tupay

●        PIP nisqa hatunyananpaq iskay kutita tupay

Ampliar la opción PIP en la Vista del director del S22
  •    Pantalla PIP nisqata activay/desactivay
Minimizar la opción PIP en la Vista del director del S22

Yuyana: Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menús kapuqninkunaqa dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhinam hukman kanmanku.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.