¿Imaynatam galaxy telefonoyki allillamanta llamkananta evitana?

Last Update date : 2022-04-23

Galaxy telefonoykiqa dispositivopa mantenimienton ruranapaq opcioniyuqmi, chaymi bateriata almacenamientota, memoriata hinallataq seguridadta allin llamkachinapaq llapan funcionkunaman yaykunata permiten. Kay hamuqpim optimización rápida nisqa funcionta imayna activanata riqsichimuykiku.

Yuyana: Matipaypaykunapa ichiyninkuna hinallataq titulonkuna rurakuqkunaqa smartphone kapusuqniykipa modelonmanhina hinallataq Android nisqapa versioninmanhinam huk niraq kanmanku.

Optimización rápida nisqa funcionqa smartphoneniykipa llamkaynin allillayachiqkunatam kikillanmanta riqsin: memoriapi yanqa kaq archivokuna, segundo plano plano nisqapi rurakuq hinallataq bateriapa energianta tukuq aplicacionkuna, chaynallataq hukkunatapas.

Smartphoneniykipa funcionamientonpa velocidadninta kallpachayqa utqayllaman hinallataq atiyllam.

1. Smartphone kapusuqniykipa "Ajustes" nisqata kichay.
  2. Pantallapi rukanaykita ura lawman chutay hinaspa  "Mantenimiento de la batería y el dispositivo" niqta akllay.
  3. "Optimizar ahora" niqta tupay.
  4. Optimizacionpa wiñayninta qatiyta atiwaq- Optimizacionpa imayna puririynintam qatipawaq. "Listo" niqta ñitiy.

Bateriaqa smartphoneniykipa chiqan llamkananpaq llumpay chaniyuq componentem. Dispositivoykita imapi llamkachiy munasqaykimanhinam configuranapaq achka opcionkuna kapusunki: sistemapa velocidadnin, bateriapa duracionninpa optimizacionnin, hukkunapas.

Kay opcionkunaman yaykunapaq, Ajustes > Batería y mantenimiento del dispositivo > Batería niqkunaman riy.

Chaynallataq "Batería adaptable" niq funcionta activawaq chaynapi sapakuti llamkachisqaykikunanhina modo de energía nisqata kikillanmanta matipanapaq.

Kayta ruranapaq, Ajustes > Batería y mantenimiento del dispositivo > Batería > Otras configuraciones de baterí a> Batería adaptable niqkunaman riy.

Smartphone kapusuqniykipa baterianpa duracioninta unayyachinapaq formakunamanta aswan achka willakuyta chaskiy.

Almacenamientopa espacionqa aslla utaq manaña kapuptinqa Smartphoneniykipa llamkayninqa allillayanmanmi.

Chayna kaptinqa, ¡pichana pachañam!

1.    "Ajustes" nisqapi, "Mantenimiento de la batería y el dispositivo" niq seccionta kichay.

2.    "Almacenamiento" niqta tupay.

3.    Hurquy munasqayki imayna kaq datokunata akllay.

4.    Hurquy munasqayki elementokunata akllay.

5.    Akllarqusqapa qipanman, pantallapa ura lawninpi "Eliminar" kaq iconota tupay. Musuqmanta ñitispa hurquyta confirmay.

Chaynallataq llamkayninta kallpachanapaq smartphone kapusuqniykipa memorian pichayta atiwaq.

1.    "Ajustes" chaypi, "Mantenimiento de la batería y el dispositivo" niq seccionta kichay.

2.    "Memoria" niqman riy.

3.    "Limpiar" niqta llapiy: segundo plano nisqapi rurakuq aplicacionkunaqa allqachisqam kanqaku memoria nisqata liberanapaq.

"Aplicaciones excluidas" niqtam akllawaq wakin aplicacionkuna segundo plano nisqapi hinalla rurakunanta munaspaykiqa. Kay ruranapaqqa, lista nisqaman yapayllatam necesitanki.

Smartphoneniykipi aswan hatun espacio de almacenamiento nisqa hinallataq memoria nisqa kapusunaykipaq imam kaq sapakuti tapukuyniykupi tukuy richkaq metodokunata riqsiy.

Sichus Samsungmanta celularniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kaptinqa Samsung Members aplicacionpi huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi  imam kachkan chayta aswan ichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa apakusqan pachallam waqaychaska. Astawan achka willakuyta chaskiy imaynatam pantaymanta willakuy qillqata kaynintakama ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? apachina chayta.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.