¿Imataq One Connect nisqa?

Last Update date : 2023-01-21

One Connect nisqaqa televisorman tukuy imata conectanapaq kaq dispositivom. Chaynapim, kayta televisorman conectaylla necesitakun. One Connect nisqaqa pirqapi hapiqwan warkusqa televisorkunapaqmi ancha yanapakuq, chaywan HDMI nisqahina utaq USB nisqahina televisorpa conexionninkunaman sumaqlla yaykuy atisqanchikrayku.

One Connect

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.