¿Imaynatam Samsung Smart TV kapusuqniykipi Acceso remoto nisqata usana?

Last Update date : 2022-05-28

Sichus televisorniyki computadoraykita utaq portátil kapusuqniykita llallinanta haykapllapas munarqanki chayqa, chay munasqaykiqa Samsung Smart TV kapusuqniyiwanmi chiqanta rurarqukun.

MS Office 365 nisqapa página web kapuqninman yaykuyta utaq PC nisqapa pantallanta haywayta necesitanki chayqa, televisorniykita karullamanta usaspam PC kapuqniykiman atiyllata yaykuwaq.

Llamkachkaspayki hinallataq wasiykipi yachapakuspayki Acceso remoto nisqata utilizay

Pacha risqanmanhinam, televisorpi rurakuy atiq funcionkunaqa sapa kuti aswan allinta desarrollakuchkanku.

Kikin televisorpas achka funcionkuntam uyan, ichaqa kikiykipa computadorayki televisorpihina disponible kachkan chayqa ruranaykipaq aswan achka posibilidadkunam kapusunki.

PC nisqaman karullamanta yaykuy atinamanta hinallataq PC Mirroring nisqa funcionalidadmantapas, MS Office 365 nisqamanpacham yaykuwaq hinaspa documentokunawan televisorniykipi llamkawaq.

Acceso remoto nisqapi disponible kaq funcionkunata qawariykuy.

Remote Access: Work and learn on your TV | Samsung Remote Access: Work and learn on your TV | Samsung

Televisorpi acceso remoto nisqawan conexionpaq kimsa metodokuna

Acceso remoto nisqa menupa panelninpiqa disponible kaqkuna funciones básicas nisqakunaqa kimsam kanku.

PC Remota nisqa, chaypim red IP nisqatakama karullamanta controlayta atiwaq; hina kaqlla Wi-Fi nisqapi Mirroring sutiyuq funcionalidadnintakama conectasqa kaq PC nisqapa utaq smartphone nisqapa pantallanpa compartisqa uson; hinallataq Office 365 sutiyuq función, chaymanmi televisorpa navegador web kapusqantakama-puni yaykuyta atiwaq.

tres usos diferentes por función de acceso remoto

PC Remota sutiyuq funcionqa Smart TV nisqamantapacha PC nisqata controlaytam permitesunki. Ñawpaqtaqa, PC kapususqaykipa chiqan dirección IP kapuqninta, usuario nisqapa sutinta hinallataq contraseña kapuqnintam riqsinayki chaynapi PC remota nisqapa funcionninkunata utilizay atinapaq.

¿Imaynatam PC remota nisqaman conectakuna?

1 ichiy. Smart Hub nisqa menupi Fuente niqta akllay, qipantañataq, Acceso remoto niqta akllay.

menú de configuración de acceso remoto

2 ichiy. Acceso remoto nisqa menupa panelninpi PC Remota niqta akllay.

panel principal de acceso remoto a PC remota

3 ichiy. Televisorniykipa dirección IP kapuqninta, ID de usuario nisqata hinallataq PC kapusuqniykipa contraseñanta churay.

conectarse a una PC remota

Yuyana: Kay funcionqa 2019 watapi hinallataq qipa watakunapi kaq televisor modelokunallapim disponible kachkan. Televisorqa hinallataq computadoraqa huk redmanmi conectasqa kananku.

PC Remota nisqapi Escritorio remoto nisqapa  activacionninta chiqaqchay

PC kapusuqniykipa Escritorio remoto sutiyuq configuracionnin activasqa kasqantam watiqanayki. PC nisqapa panel de control kapuqninpi Sistema nisqa menuntakama maskay hinaspa Escritorio remoto niqta akllay, qipantañataq, cambiay Escritorio remoto nisqapa activación kapuqninta activanapaq.

configuración de pc para la activación de escritorio remoto

Uyasqa condicionkuna

Windows nisqa: Windows 7 Professional nisqawan utaq RDP (Remote Desktop Protocol nisqa) nisqayuq llalliqkunallawanmi tupan, ichaqa manam win10 Home nisqawanqa

MAC nisqa: MAC OSX 10.5 nisqawan utaq llalliq VNC(Mac nisqapaq Virtual Network Computing nisqa) nisqallawanmi tupan

Yuyana:

• Sichus VNC nisqata usaspa MAC PC sutiyuq conexión llumpay allillamanta llamkan chayqa, resolución nisqata pisichinapaqmi aplicacionta instalay hinallataq sapaq ajustes nisqakunata takyachiymi necesitakun.
  •       Niraq kaq AP (punto de acceso nisqa) nisqata usasqaqa compatiblem. (IP nisqata mana churasqallam, niraq kaq AP nisqapa uranpim huk lista IP nisqa rikurin)
  • PC nisqapa configuracionninqa ‘Permitir control remoto’ niqmi kanan hinallataq Linux nisqaqa mana tupaqmi.

Acceso remoto nisqapas Wi-Fi Direct nisqawanmi equipasqa hamun, kaymi televisorkunapa PC nisqawan mana sasachakuywan pantallapa uso compartido kapuqnin usayta facilitan. PC nisqapa pantallanta televisorman haywanapaq, utaq televisorpa pantallanta PC nisqaman haywanapaq, configuración nisqata matinapaq hinallataq Wi-Fi nisqatakama televisorta huk computadoraman conectanapaq pantallapi kamachiykunata utilizay.

¿Imaynatam Compartir pantalla nisqata activana?

1 ichiy. PC nisqapi, barra de tareas nisqapa notificaciones nisqakuna kaq lawpi Centro de administración niqta utaq Dispositivo niqta akllay.

barra de tareas en la PC

2 ichiy. Conectar niqta utaq Proyectar niqta akllay, qipantañataq, conexión nisqata tukupanapaq televisorta akllay.

seleccionar tv en pc

Yuyana:

●      Uso compartido de pantalla nisqaqa Windows 10 Professional nisqawan utaq llalliqnin versionllawanmi tupan.

●     Resolución nisqapaqqa manam límite nisqa kanchu, PC niqapa pantallan chiqan pachapi capturakusqanrayku, hinallataq televisorpa soporte kapuqninta recodificasqanrayku.

Word, Excel hinallataq PowerPoint nisqakuna editanapaqqa acceso remoto nisqapa funcionnintakamam MS Office 365  nisqapa páginas web kapuqninman yaykuwaq.

Kay funcionqa televisorpi navegador web nisqatakama Cloud Service nisqapim sapinchakun. Chaymi, SO nisqapa limiten mana kanchu.

¿Imaynatam Office 365 nisqaman yaykuna?

1 ichiy. Acceso remoto niq panelpi Office 365 nisqapa icononta akllay.

panel principal a office365 acceso remoto

2 ichiy. Microsoft Office nisqa cuentapaq ID hinallataq contraseña kapusuqniykita qillqay.

pantalla de inicio de sesión de Office 365

Yuyana: Samsung One UI Font nisqawan mana tupaq wakin símbolos nisqakunaqa mana ñawinchay atiymi

kanmanku.

Yuyana: Dispositivopa capturas de pantalla kapuqninkunaqa hinallataq menú nisqaqa inglespi muestrallam kanku, ichaqa mama llaqtaykipa siminpim disponible kachkanku.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de abril de este año se iniciará la tercera fase del plan de bloqueo de celulares reportados como robados y con IMEI alterado, con el fin de desincentivar el robo y comercio ilegal de equipos móviles.

Les compartimos el landing oficial que el Ministerio de Transportes y Telecomunicaciones del Perú preparó con la información necesaria:

Visite la sección Notas https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/