¿Imaynatam Samsung televisorniykita registrawaq?

Last Update date : 2022-04-23

¿Musuq yachayniyuq Samsung televisortachu rantirqunki? Televisorniyki registrayta yuyariy hinaspa clienteykupaq aswan achka serviciokunata disfrutay. Productoyki registraypa ventajankunata hinallataq imaynata qampata registrawaq chaytam yachachisqaykiku. Televisorniyki registranapaqqa iskay manerakunam kan: Televisorpipuni utaq Samsung Members sutiyuq aplicacionpi.

Televisorniyki registraypa ventajankuna

Productoykikunata registrayqa aswan utqayman yanapakuyta hinallataq huk cuentallapi registrasqa kaqkuna productoykikunapa servicionkunaman yaykuytam qusunki. Cuentaykiqa hamuq yapasqa ventajakunatam qukun:

●     Productopa detallenkunaqa Samsungpa Servicio de atención al cliente nisqapaqmi chaylla disponible kachkanku chaynapi documentokuna atiylla tarisqa hinallataq tapukuykuna aswan utqayllaman kutichisqa kanankupaq.

●     Qipa musuq manuales nisqakunata, sapakuti tapukuykunata hinallataq kamachiykunata descargay.

●     Kikiykipuni huk solicitud de servicio nisqata ruraspayki llakiykikunapaq internetpi allichaykunata tariy.

●     Internetpi servicioykipa imayna kasqanta qatipay.

2020 watapi productopa televisorniykipi registron

Televisorniykita registrarquspaqa, manañam comprobanaykichu nitaq número de serie nisqata ninaykichu kanqa. 2020 watapi televisorkunapa modelonkunaqa televisorpipuni registrakuyta permitikuq registropa musuq hinallataq convenikuq funciontam qukunku. Yaqam televisorniykipa número de serie kapuqninta necesitawaq kikinmanta tapukuykunata ruranapaq utaq servicio de atención al cliente nisqata mañakunapaq. Televisorniykipi registrakunaykipaq kay hamuq riqsichisqa ichiykunata qatiy.

1 ichiy. Control remotopi Inicio menuta ñitiy hinaspa Samsung cuentata akllay.

Menú de la cuenta Samsung

2 ichiy. Samsung cuentaykipi sesionta qallariy. Dispositivo móvil kapusuqniykipi hina kaq Samsung cuenta registrasqaykitam llamkchiwaq.

Inicio de sesión en la cuenta Samsung

Yuyana: Sichus Samsung cuentayki mana kanchu chayqa,  productopa registronwan qatinaykipaqqa huk cuentatam  registrayta necesitanki.

3 ichiy. Mi cuenta niqpi Registro del televisor niqta akllay.

Registro del televisor

4 ichiy. Televisorpa pantallanpi ñawinchasqapa qipanta  Aceptar y registrar niq botonta akllay.

Registro del televisor

5 ichiy. Registrakuy tukurquptin, wichqanapaq Intro niqta ñitiy.

Registro del televisor

Yuyana: Pantallapa capturankuna hinallataq dispositivopa menú nisqan inglespi qawanallapaqmi kanku. Chaynallataq mama llaqtaykipa siminpipas disponiblem kachkanku.

Samsung Members nisqantakama productoykita registray

Samsung Members sutiyuq aplicacionta instalay hinaspa Samsung productokunata registranapaq Samsung cuentaykipi sesionta qallariy. Productoykita registranaykipaq hamuq ichiykunata qatiy.

1 ichiy. Samsung Members nisqa aplicacionta qallariy hinaspa pantallapa ura lawninpi Obtener Ayuda niqpi tupay.

2 ichiy. Registrar niqta tupay.

Registro con Miembros de Samsung

3 ichiy. Registranapaq metodota akllay: Escanear código QR niqta, Buscar en red Wi-Fi niqta utaq Usar código de barras niqtapas.

Registrar el producto con escaneo

●     Escanear código QR nisqa: Productoykipa código QR kapuqninta escaneay, imayna kaq productota akllay hinaspa número de modelo nisqata churay utaq escaneay.

●     Buscar en red Wi-Fi nisqa: Wi-Fi nisqata escaneay, registray munasqayki productota tupay hinaspa imayna kaq productota akllay.

●     Usar código de barras nisqa: Imayna kaq productota akllay, código de barras nisqata escaneay utaq productoykipa número de modelo/serie kapuqninta makiwan churay.

Yuyana: Adhesivo nisqapa código QR nisqa, código de barras nisqa, número de modelo nisqa hinallataq número de serie nisqa kapuqninqa productopa utaq embalajepa waqtanpi utaq qipa lawninpim kachkanman. Chaynallataq, código QR nisqata, número de modelo nisqata hinallataq número de serie nisqatam control remotowan comprobawaq: Inicio > Ajustes > Soporte > Acerca de este televisor niqkunawan.

Registropa pantayninpa sasachakuyninpa allinyachiynin

● Huk VPN nisqata usayqa conexionwan sasachakuytam ruranman. Registrakusqayki pachapi huk VPN nisqata mana usaytam recomendaniku.

●     Sichus productoykita Samsung Members nisqa aplicacionwan mana registrankichu chayqa, desinstalay hinaspa aplicacionta reinstalay.

Yuyana:

●      Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menú nisqan hukmanmi kanmanku dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhina.

●      Chaynallataq Samsungpa sitio web kapuqninpi productoykita registrawaq.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.