Document

Livrare expres gratuită

în centrul service autorizat

RU | RO

Pick Up Serviciu

Compania Samsung oferă gratuit serviciul de curierat Pick Up Serviciu. De acum înainte, poți livra gadget-urile la un centru service autorizat fără să te distragi de la afacerea ta, sau de acasă. Cu Pick Up Serice de la Samsung poți fi sigur că gadget-urile tale sunt pe mâini bune!

Comandă

Pick Up Serviciu poate fi comandat în felul următor

Toate câmpurile, marcate cu (*) sunt obligatorii pentru a fi completate

FAQ

Ai întrebări despre Pick Up Serviciu?

Poți comanda livrarea expres completând formularul sau dacă ne suni pe numărul de contact 22 667 400 (Plata conform tarifelor operatorului dumneavoastră).

Pentru a transmite dispozitivul tău la centrul de service prin filiala „Nova Poshta”, trebuie să contactezi cea mai apropiată filială.

Pick Up Service este disponibil pentru telefoane mobile, smartphone-uri, tablete și ceasuri.

Pick Up service este valabil pe tot teritoriul Republicii Moldova, dacă nu există restricții speciale privind furnizarea de servicii, impuse de autoritățile statului sau de autoritățile locale pentru a preveni răspândirea pe teritoriul Republicii Moldova țării a bolii COVID-19, cauzată de coronavirusul SARS-CoV-2.

Samsung va plăti pentru expediere. Trebuie doar să ambalezi dispozitivul.

Poți comanda serviciul de curierat în diferite moduri: completează formularul, ne scrii în chat-ul nostru sau ne apelezi la linia telefonică. După finalizarea cererii, vei primi un SMS de confirmare a faptului că a fost acceptată cerea. La primirea dispozitivului, reprezentanții centru de service autorizat Samsung te pot contacta, dacă este necesar, pentru detalii suplimentare. Când dispozitivul este reparat primești un SMS de la centrul de service, iar comanda de livrare va fi transmisă automat la serviciul de curierat. Personalul de la service centru te va contacta pentru a clarifica perioada convenabilă pentru livrarea dispozitivului reparat la domiciliu.