Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

  • Gjysma e sipërme e dy telefonave Galaxy S20 Ultra, një në Gri Kozmike, një në të Zezë kozmike, të dyja të parë nga pjesa e pasme në kënde tre të katërta
Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Ky është telefoni që do të ndryshojë përgjithmonë sesi bëni biznes

Njihuni me Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra. Ndërsa punonjësi dhe zyra e lëvizshme bëhen gjithnjë e më të zakonshme, pajisjet celulare kërkohet të jenë të besueshme, të optimizuara dhe gati për biznes. Me një bateri inteligjente, procesor të fuqishëm, kamera revolucionare të kategorisë profesioniste, ruajtje masive dhe sigurinë Samsung Knox, ky është një telefon që jep një vend pune me të vërtetë të lëvizshëm, duke zbuluar një mënyrë krejtësisht të re për të punuar.

Galaxy S20, S20 plus dhe S20 Ultra krah për krah në pozicione të stivosura, të gjitha me një sfond të flluskës në ekran
Një dorë që mban Galaxy S20 Ultra me ndërfaqen e vendosjes së Metodës në ekran dhe tekst që thotë i besueshëm për biznes

Telefoni i besueshëm për punë, kudo, kurdoherë

Kur puna ju nxjerr nga zyra, keni nevojë për një telefon të cilit mund t’i besoni që të punojë kudo që shkoni. Të sigurt, të besueshëm dhe me jetëgjatësi të madhe, Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra janë krijuar për performancë dhe që të kryeni detyrat tuaja.

Siguria

Siguri e kategorisë së mbrojtjes, e bazuar tek hardueri

Siguria është në qendër të Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra. Platforma e Samsung Knox jep mbrojtje të pajisjes në kohë reale nga hardueri tek softueri. Krijuam një Procesor të Sigurt të përkushtuar për mbrojtjen e PIN, fjalëkalimit, metodës dhe Çelësit tuaj Privat të Blockchain. Dhe me autentifikimin e sigurt biometrik, të dhënat tuaja private mbeten private.

MËSONI MË SHUMË
Galaxy S20 Ultra i shtrirë dhe e parë në një kënd me tre të katërtat. Hija e tij duket si një kyç dhe në ekran gjendet një ilustrim i procesorit të sigurt. Ka pesë shtresa që duket se dalin nga ekrani në një hark, duke përfaqësuar pesë shtresat e sigurisë nga Samsung Knox: Arkitektura e TrustZone, Mbrojtja dhe Shifrimi Gjatë Kohës së Përdorimit, SE për Android, Kuadri i Menaxhimit, Konteineri
Performancë

Mendoni shpejt dhe punoni më shpejt

Një procesor i përmirësuar me inteligjencë të përparuar të përfshirë dhe RAM të fuqishëm i bën Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra të shpejtë dhe të besueshëm, duke trajtuar kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë me lehtësi. Mëson mënyrat tuaja të përdorimit të pajisjes celulare bazuar në aplikacionet e përdorura më shpesh për performancë të personalizuar dhe madje ju lejon të caktoni aplikacionet tuaja të preferuara që të vendosen paraprakisht dhe të përdoren më shpejt.

*I disponueshëm në 16GB (Galaxy S20 Ultra LTE), 12GB (S20 Ultra LTE), dhe 8GB (Galaxy S20 dhe S20+). Kapaciteti RAM mund të ndryshojë në varësi të modelit dhe vendit.

*I disponueshëm në 16GB (Galaxy S20 Ultra LTE), 12GB (S20 Ultra LTE), dhe 8GB (Galaxy S20 dhe S20+). Kapaciteti RAM mund të ndryshojë në varësi të modelit dhe vendit.

Ilustrim i procesorit të përparuar brenda telefonave të serisë Galaxy
Energji

Energjia që të zgjasë gjatë ditës tuaj të punës

Bateritë e Galaxy S20, S20+ dhe S20 nuk janë vetëm të fuqishme, janë inteligjente, duke optimizuar përdorimin e aplikacioneve tuaja për të dhënë energji që zgjat më shumë sesa orët tuaja të biznesit. Pastaj, kur ka nevojë për një rikarikim, Karikimi Super i Shpejtë dhe Karikimi i Shpejtë me Valë 2.0 ju jep energji në çast dhe PowerShare me Valë karikon kufjet tuaja, orën dhe madje telefonin e një miku.

Galaxy S20 Ultra parë në modalitetin e peizazhit me një horizont të qytetit natën në ekran. Hëna shfaqet gjysma brenda ekranit dhe gjysma jashtë. Një ikonë e ilustruar e një prize në mur me një vetëtimë brenda për Super Fast Charging. Një ikonë e ilustruar e një telefoni të vendosur mbi një telefon tjetër me një vetëtimë në mes për Powershare me Valë. Një ikonë e ilustruar e një rrethi me një vetëtimë brenda për Fast Wireless Charging 2.0

*USB Implementers Forum, Inc. (USB-IF) u themelua më 1995 për të ndihmuar dhe përshpejtuar pranimin nga tregu dhe konsumatori të pajisjeve të përputhshme me USB. Karikimi Super i Shpejtë i Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra është çertifikuar për të qenë në përputhje me standartet USB, që do të thotë se produktet tuaja kanë përmbushur standartet më të larta në industri. Ky çertifikim mund të gjendet në www.usb.com me TID 2683, TID 2684.

*Karikimi i Shpejtë me Valë 2.0 tashmë i disponueshëm vetëm me Platformën e Karikuesit me Valë, Duo Pad Karikues me Valë dhe pajisje të tjera që lejojnë karikim me valë 10W ose më shumë. Shitet veç. Shpejtësia reale e karikimit mund të ndryshojë në varësi të përdorimit real, kushteve të karikimit dhe faktorë të tjerë. Karikuesi me valë kërkon lidhjen me korrentin. Rekomandohet përdorimi i kabllit të kutisë dhe/ose adaptuesi i udhëtimit pasi përdorimi i objekteve të palëve të treta mund të shkaktojë dëmtim të Platformës së Karikuesit me Valë dhe Duo Pad Karikuesit me Valë ose një pakësim në shpejtësinë e karikimit. Karikimi me valë nën 5W (modaliteti Normal) është i përputhshëm me WPC.

*PowerShare me Valë kufizuar në smartfonë Samsung apo të markave të tjera me karikim me valë Qi, si p.sh. Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, dhe pajisje që mund të vishen si p.sh Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch, dhe Galaxy Buds. Nëse energjia e baterisë është më pak se 30%, Wireless PowerShare mund të mos funksionojë. Mund të mos punojë me disa aksesorë, kapakë ose pajisje të markave të tjera. Mund të ndikojë në marrjen e telefonatave ose shërbimet e të dhënave, në varësi të mjedisit të rrjetit tuaj.

IP68

Punë në mjedise sfiduese

Kur jeni në terren, mund të shqetësoheni më pak për pajisjen tuaj. Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra vijnë me një vlerësim standart IP68 për mbrojtje nga pluhuri ose një zhytje të shpejtë në ujë.

*IP68 bazuar në kushtet e analizës për zhytje deri në 1.5 metra në ujë pa kripë për deri në 30 minuta.
Galaxy S20 Ultra parë nga pas, imazh nga afër i kamerës së pasme të katërfishtë, me një spërkatje të ujit ndaj cepit
Ekrani

Super i lëmuar dhe ekran i shndritshëm

Ekrani Infinity-O në Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra paraqet Dynamic AMOLED 2X — një ekran 120Hz për një rrëshqitje më të butë dhe reagim preçiz të prekjes. Gjithashtu është shumë i lehtë ndaj syve tuaj, duke pakësuar dritën blu për të lehtësuar lodhjen e syve gjatë natës. Plus, zbulon mjedisin tuaj rrethues dhe rregullon nivelin e tij të shndritjes për një shikim të pastër, brenda ose jashtë.

*Ekrani AMOLED Dinamik 2X në Galaxy Note S20, S20+ dhe S20 Ultra mori një çertifikim nga VDE Gjermania për 100 për qind të Volumit të Ngjyrës në Celular në sferën e ngjyrave DCI-P3, që do të thotë se imazhet tuaja nuk zbehen dhe do të merrni ngjyra të gjalla të pabesueshme pavarësisht nga nivelet e ndryshueshëm të shkëlqimit.

*Modaliteti i paracaktuar i ekranit është 60Hz. Kërkon cilësimin e ekranit në modalitetin e ekranit 120Hz.

*SGS, kompania kryesore në botë për çertifikimin, i dha ekranit të Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra Çertifikimin Kujdesi për Sytë bazuar në aftësinë e tij për të pakësuar në mënyrë të konsiderueshme efektet e dëmshëm të dritës blu. Ky çertifikim mund të gjendet në www.sgs.com/

Një dorë duke mbajtur Galaxy S20 Ultra përpara një gradaçele në ndërtim, me imazhin që vazhdon në Ekranin Infinity-O Display dhe një grua duke përdorur Galaxy S20 Ultra ndërsa ulet në vendin e saj në një aeroplan të errët
Katër njerëz duke qëndruar rreth një tryeze me skica mbi të, me një burrë duke bërë me dorë drejt ekranit të Galaxy S20 Ultra dhe teksti që thotë i optimizuar për biznes

Telefoni i optimizuar për mënyrën që ju nevojitet për të punuar

Forca e punës e ngarkuar me punë ka nevojë për një telefon që do të përshtatet pa problem në çdo lloj të vendit të punës — dhe ofron një zgjidhje efikase për biznesin. Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra janë të optimizuar për një stil jetese me një pajisje, duke ju lejuar të punoni kudo me Samsung DeX, të krijoni dhe të ruani përmbajtje lehtësisht dhe t’a shpërndani atë menjëherë përmes lidhshmërisë së shpejtë, zgjidhjeve të lehta të shpërndarjes.

Samsung DeX

Përjetoni një zyrë me të vërtetë të lëvizshme

Thjesht lidhni Galaxy S20, S20+ ose S20 Ultra me monitorin tuaj ose TV tuaj për një përvojë të zyrës së lëvizshme në ekranin e madh. Dhe tani, vetëm me një kabllo USB, Samsung DeX për kompjuter ju lejon të tërhiqni dhe të vendosni skedarë, të kopjoni dhe të ngjisni dhe të kryheni shumë detyra në të njëjtën kohë si në telefonin tuaj ashtu edhe në kompjuterin ose Mac tuaj.

*Kablli USB-C tek HDMI dhe aksesorët shiten veç.

MËSONI MË SHUMË
Një gjysmë tregon një monitor në një tryezë të lidhur me Galaxy S20 Ultra me Samsung DeX. Galaxy S20 Ultra është duke shfaqur ekranin fillestar dhe në ekranin e monitorit është sfondi i Samsung DeX. Gjysma tjetër e imazhit është një kompjuter portativ i lidhur me Galaxy S20 Ultra përmes Samsung DeX, me ekranin fillestar në Ekranin Infinity-O dhe ekranin e kompjuterit portativ që tregon sfondin e Samsung DeX
Kamera

Rezolucion super i lartë për biznesin tuaj

Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra mburren me kamera me rezolucion super të lartë dhe Zmadhimin e hapësirës për fotografi me hollësi të mahnitshme për të regjistruar saktësisht informacion për vendime të biznesit. Përveç teknologjisë së përmirësuar në dritë të paktë dhe Super të qëndrueshëm, kamera e fuqishme gjithashtu regjistron në 8K, video me rezolucionin më të lartë e disponueshme në celularë, për video të mprehta pavarësisht nëse jeni në terren ose në zyrë.

*Zmadhimi me Rezolucionin Super përfshin zmadhimin dixhital, që mund të shkaktojë njëfarë përkeqësim të imazhit.

Dy telefona Galaxy S20 Ultra, njëra shihet nga e pasme dhe tjetra shihet nga para me imazhin e flluskave në ekran. Kamera e pasme ka diciture për cdo kamer, me kamerën 12MP, F2.2 Ultra Wide, 108MP, F1.8 kamera me kënd të gjerë, dhe 48MP, F3.5 Kamera Telephoto. Kamera e përparme ka një diciture për Kamerën e përparme 40MP, F2.2. Më poshtë është teksti që thotë Galaxy S20 3X Hybrid Optic Zoom, 30X Super Resolution Zoom, dhe 64MP me rezolucion të lartë; Galaxy S20 3X Hybrid Optic Zoom, 30X Super Resolution Zoom, dhe 64MP rezolucion të lartë; Galaxy S20 Ultra 10X Hybrid Optic Zoom, 100X Super Resolution Zoom, dhe 108MP rezolucion të lartë
Ruajtja

Ruajtje e kategorisë së kompjuterit portativ në dorën tuaj

Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra japin ruajtje të madhe për të gjithë skedarët tuaj dhe mediat me rezolucion të lartë — dhe mund të ruani edhe më shumë përmes kartës microSD. Shkarkoni skedarë dhe krijoni përmbajtje pa u shqetësuar sesa hapësirë keni.

*I disponueshëm në 512GB (S20 Ultra LTE) dhe 128GB (Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra LTE). Ruajtje deri në 1.5TB e disponueshme vetëm për modelet 512GB S20 Ultra LTE me kartë 1TB microSD. Ruajtja e vërtetë në dispozicion mund të ndryshojë sipas softuerit të instaluar paraprakisht.

*Ruajtje e jashtme deri në 1TB. Karta MicroSD shitet veç dhe disponueshmëria e saj mund të ndryshojë në varësi të vendit dhe prodhuesit.

Galaxy S20 Ultra parë në modalitetin e peizazhit me imazhe të shumta që shtrihen përtej ekranit, duke treguar projekte, ilustrime, skica dhe fotografi të ndryshme për të përfaqësuar të gjitha mediat që mund të ruani lehtësisht në ruajtjen e madhe të serisë Galaxy
Shpërndarje e shpejtë

Bërja e shpërndarjes e kollajtë dhe e shpejtë

Transferoni pa problem skedarët tek bashkëpunëtorët tuaj atyre pranë pa u lidhur me një rrjet. Shpërndarja e Shpejtë ju lejon të zgjidhni deri në pesë njerëz aty pranë dhe t’i përhapni skedarët tuaja menjëherë.

*I disponueshëm në seritë e mëparshme të Galaxy kur azhornohet në Android 10 pas nxjerrjes së Galaxy S20.

Tre burra duke mbajtur telefona Galaxy S20 Ultra, njëri me ndërfaqen Shpërndarja e Shpejtë në ekran dhe një tjetër me Galeria në ekran
Një fotografi me drejtim nga qielli ndërmjet gradaçelave të shumta prej xhami me tekstin sipër që thotë Gati për biznes

Telefoni gati për biznesin tuaj

I krijuar duke patur në mendje si sipërmarrjet, ashtu edhe bizneset e vogla, Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra punojnë pa probleme me zgjidhjet kryesore të biznesit. Nga menaxhimi i lehtë tek ndihma teknike dhe azhornimet e sigurisë, pajisja juaj do të jetë gati për të çuar më tej biznesin tuaj.

Gati për Enterprise

Produkt i përgjegjshëm i korporatës me zgjidhje

Samsung u lejon sipërmarrjeve të përdorin teknologji të lëvizshme të integruara, me performancë të lartë, për të transformuar dhe optimizuar funksionet e biznesit, ndërsa çojnë përpara zhvillimin përmes novacionit.

Pesë njerëz në një dhomë të takimeve duke parë diçka në një kompjuter portativ dhe duke mbajtur shënime
Enterprise Edition

Zgjidhje të përgjithshme të lëvizshmërisë për Enterprise

Enterprise Edition ofron efikasitetin e biznesit me kursim të kostos dhe ju ndihmon të konfiguroni lehtësisht një eko-sistem të sipërmarrjes së lëvizshme. Vjen me Knox Configure, që nga larg konfiguron cilësimet e pajisje Samsung me shumicë dhe Knox E-FOTA në shërbimet e MDM (Menaxhimin e Pajisjes Celulare) për të mirëmbajtur versionet e sistemit të përdorimit të pajisjes. Enterprise Edition gjithashtu ofron ndihmë për 4 vjet të Dhënies së mirëmbajtjes së sigurisë dhe 2 vjet të Disponueshmërisë së tregut për vazhdimësinë e biznesit.

*Enterprise Edition është i disponueshëm vetëm për Galaxy S20 dhe S20+.
*Kontaktoni ekipin e shitjeve për më shumë informacion mbi çmimet dhe disponueshmërinë.

*Enterprise Edition është i disponueshëm vetëm për Galaxy S20 dhe S20+.
*Kontaktoni ekipin e shitjeve për më shumë informacion mbi çmimet dhe disponueshmërinë.

Dy telefona Galaxy S20 Ultra, një parë nga pas dhe tjetri parë nga përpara me një sfond të grafikut vjollcë në ekran. Një grafik thotë Shërbim, Konfigurimi i Knox, E-FOTA në MDM. Një grafik tjetër thotë Ndihmë, Azhornime të zgjeruara të sigurisë, Disponueshmëri e garantuar e tregut
Ndihma teknike për Enterprise

Ndihmë teknike premium për biznesin tuaj

Merrni aksesin e drejtpërdrejtë tek ekipi ynë i ekspertëve të sipërmarrjes së lëvizshme përmes një pike të përkushtuar të kontaktit. Me ndihmë të ekspertëve për problemet lidhur me harduerin ose softuerin e Samsung, nga versioni i sistemit të përdorimit dhe azhornimet e sigurisë tek zgjidhjet për sipërmarrjes, biznesi juaj mund të vazhdojë të shkojë përpara.

MËSONI MË SHUMË
Tre forma, një me imazhe të ilustruara që përfaqësojnë një smartfon, një tabletë dhe një orë të zgjuar dhe tekst që thotë Mbulim i gjerë i ndihmës. Një tjetër ka një imazh të ilustruar që përfaqëson një smartfon me ingranazhe në ekran dhe tekst që thotë Ndihmë e pakrahasueshme e Samsung. I treti është një imazh i ilustruar i një personi me kufje dhe tre shigjeta të drejtuara ndaj tij, me tekst që thotë Pikë e vetme e kontaktit
Regjistrimi në Knox Mobile

Regjistrim me shumicë i pajisjeve me vendosje të shpejtë

Bëjeni sipërmarrjen tuaj gati shpejt me Galaxy S20 dhe S20+. Regjistrimi i Celularëve Knox është një shërbim i vendosjes pa fërkim që ju lejon të regjistroni shpejt një numër të madh të pajisjeve Galaxy S20 dhe S20+ në një EMM (Menaxhim i Lëvizshmërisë së Sipërmarrjes) menjëherë, pa regjistruar me dorë secilin prej tyre.

MËSONI MË SHUMË
Një person duke punuar në një Galaxy Tab S6 me ndërfaqen e Regjistrimit Celular Knox në ekran dhe tre kuti të Galaxy S20 Ultra në sfond
Gati për SMB

Punoni me efikasitet dhe efektshmëri

Samsung ofron zgjidhje të lëvizshme me kosto të efektshme që ndryshojnë mënyrën sesi kryeni biznesin tuaj të vogël, duke ju lejuar të arrini ambiciet e biznesit tuaj duke rritur produktivitetin dhe menaxhimin.

Dy njerëz të ulur në barin e një kafeneje, duke parë dokumente dhe një kompjuter portativ
Kodi QR/Sistemi me shumë skedarë

Zgjidhje të integruara të biznesit të vogël

Krijoni një kartë të biznesit të personalizuar dixhitale me kodin QR në telefonin tuaj, në mënyrë që të mund të transferoni lehtë informacionin tuaj të kontaktit për biznesin tuaj. Plus, Sistemi me Shumë Skedarë ndihmon punën tuaj të përditshme, duke ju lejuar t’i mbani skedarët pranë dhe të keni akses tek ato nga larg përmes Rese Kompjuterike Samsung ose ruajtjes në rrjet përmes FTP.

Dy njerëz, secili duke mbajtur një Galaxy S20 Ultra. Një person është duke mbajtur telefonin me një Kod QR në ekran dhe një tjetër është duke përdorur telefonin e saj për të skanuar kodin QR code
Knox Manage

Menaxhim i kollajtë bazuar në re kompjuterike

Menaxhoni lehtësisht një grup të pajisjeve Galaxy S20, S20+ dhe S20 Ultra me një zgjidhje EMM të bazuar në renë kompjuterike që rrit efikasitetin e biznesit. Knox Manage i lejon administratës së IT që të menaxhojë përmes kontrollit nga larg dhe zgjidhjes së problemeve në kohë reale, duke parandaluar rrjedhjen e të dhënave konfidenciale të biznesit duke kufizuar veprimet e pasynuara.

MËSONI MË SHUMË
Një grua ulur në një tryezë duke mbajtur Galaxy S20 Ultra të saj, që ka ndërfaqen e Menaxhimit Knox në ekran