Galaxy S9 | S9+
Infinity Design

Zhytuni në punën tuaj, kudo që të shkoni.

Shikoni më shumë nga puna juaj dhe kryeni me lehtësi shumë detyra në Infinity Display. Kemi minimizuar shpërqendrimet vizuale dhe e kemi bërë ekranin të zi të errët për ta gërshetuar me kornizën. Dhe kur jeni jashtë në terren, mund të lexoni dokumentet ose të regjistroni video me lehtësi, sepse kontrasti i ekranit është përmirësuar.

*Infinity Display: një xham pothuajse pa kornizë, plotësisht frontal, nga cepi në cep.

Pamje nga afër e Galaxy S9 dhe S9+ që tregon Infinity Display me farat e lule luanit në ekran
Kamera

Regjistroni foto dhe video të detajuara me lehtësi.

Kur bëni foto ose video për punën tuaj, ju nevojitet që të dalin të qarta kristal. Kamera në Galaxy S9 dhe S9+ ofron Dual Aperture dhe reduktim zhurme për t’ju ndihmuar të shkrepni foto të shkëlqyera në ndriçim të ulët. Ndërsa Super Slow-mo ju lejon të regjistroni katër herë më ngadalë, duke e ngadalësuar realitetin në mënyrë që të mos humbisni asnjë detaj.

*Dual Aperture mbështet regjimet F1.5 dhe F2.4. Instaluar në kamerën e pasme (S9)/kamerën e pasme të gjerë (S9+).
*Super Slow-mo mbështet vetëm rezolucionin HD. Kufizuar në 20 shkrepje për video dhe rreth 0,2 sekonda regjistrim dhe 6 sekonda luajtje për secilën shkrepje.
*Shikoni kapacitetin e hapësirës së disponueshme përpara përdorimit.

Samsung DeX

Sillni me vete një përvojë si në desktop.

Bëhuni produktiv kur dhe ku t’ju nevojitet me Samsung DeX Pad të ri. Qoftë kur punoni në rrugë ose nga shtëpia, ju lejon të përdorni Galaxy S9 ose S9+ si tastierë dhe bllok me prekje që do të thotë se ju nevojitet vetëm një monitor për një përvojë të plotë si në desktop. Ai ka një ndërfaqe përdorimi të dedikuar me menu kontekstuale dhe funksionin “zvarrit dhe lësho” që të kontrolloni emailet, të krijoni dhe të redaktoni dokumente etj.

*Rekomandohet përdorimi i kabllos origjinale HDMI dhe karikuesit të përfshirë me Samsung DeX Pad.
*Samsung DeX Pad, aksesorët dhe monitori shiten veç.
*E disponueshme në smartfonët e përzgjedhur Samsung që punojnë me Android 8.0+.

Imazhi i një personi që punon në tavolinë me Galaxy S9 ose S9+ dhe Samsung DeX Pad të lidhura me një monitor Samsung
Multitasking

Racionalizoni hapësirën e lëvizshme të punës duke hapur dy aplikacione njëkohësisht me kapacitetin e kryerjes së shumë detyrave të Galaxy S9 dhe S9+. Çiftoni dy aplikacione që i përdorni shpesh bashkë dhe vendosini në ekranin bazë për akses në çast. Dhe nëse jeni në mes të diçkaje dhe merrni një mesazh, thjesht zvarrisni njoftimin poshtë për t’u përgjigjur pa ndërruar aplikacionet.

*Multitasking dhe App Pairing janë të disponueshme për disa aplikacione të caktuara Android me kapacitet për Multi Window. Këto aplikacione mund të gjenden te App List në telefonin tuaj.
Samsung Knox 3.1

Kyçini të dhënat tuaja në çdo nivel.

Punoni kudo ndërsa i mbani sërish skedarët dhe të dhënat tuaja të mbrojtura. Platforma e sigurisë Samsung Knox e shkallës ushtarake është e ndërtuar që nga çipi dhe punon që në momentin që ndizni telefonin. Samsung Knox ofron shtresa të shumta sigurie në kohë reale që i mban të dhënat tuaja të sigurta në një dosje të sigurt që vetëm ju mund ta hapni. Jo vetëm kaq, ajo madje i mban të ndara gjërat tuaja të punës nga ato personale.

*Samsung Knox Container duhet të aktivizohet nga një zgjidhje EMM.
*TIMA është TrustZone-based Integrity Measurement Architecture.

Dy telefona Galaxy S9 ose S9+ pranë njëri-tjetrit, një që shfaq ekranin e aplikacioneve dhe tjetri që shfaq ekranin e aplikacioneve Knox Workspace
Vërtetimi biometrik

Aksesojeni telefonin me lehtësi.

Kur ju nevojitet ta shkyçni, kjo është e thjeshtë me Skanimin inteligjent. Është ndërthurje e njohjes së fytyrës dhe skanimit të syrit, që ju lejon ta hapni me lehtësi telefonin tuaj në mjedise të ndryshme. Nëse ndodheni nën ndriçim të ulët, aktivizohet skanimi i syrit për të përmirësuar njohjen e fytyrës gjatë identifikimit tuaj. Ose nëse ndodheni jashtë në një ditë me diell, njohja e fytyrës plotëson skanimin e syrit.

*Imazhi më lart tregon ndërfaqen e përdorimit të skanimit të syrit.
*Në situata kur është e nevojshme një metodë shkyçjeje më e sigurt, rekomandohet skanimi i syrit.
*Saktësia e Skanimit inteligjent mund të variojë sipas kushteve të mjedisit.
Live Translation

Qëndroni të informuar në të gjithë botën.

Lexoni me lehtësi dokumente pune nga partnerët globalë ose kuptoni menynë në një drekë pune jashtë vendit. Hapni kamerën dhe Live Translation do t’ju ofrojë përkthim të tekstit në kohë reale.

*Saktësia varet nga faktorë të ndryshëm siç janë madhësia e tekstit dhe dizajni.
*Nevojitet identifikimi në llogarinë Samsung dhe rrjet me të dhëna (lidhje me Wi-Fi ose internet). Shpejtësia e përkthimit mund të variojë sipas lidhjes së internetit dhe numrit të fjalëve. Ky funksion është i kufizuar për gjuhë të caktuara. Për listën e plotë të gjuhëve, vizitoni http://www.samsung.com/global/galaxy/apps/bixby/vision/.

Galaxy S9 ose S9+ që shfaq ndërfaqen e përdorimit të Live Translation me tabelën e përkthyer në ekran dhe tabelën e papërkthyer në sfond
Rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit

Punoni përmes të papriturave.

Vazhdoni ta përdorni telefonin tuaj edhe nëse puna ju çon në mjedise aspak ideale. Ajo ka vlerësimin IP68 për rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit që ju të mund të vazhdoni përdorimin e emaileve ose shkrepjen e fotove edhe nëse ju zë shiu apo gjendeni në një vend me pluhur.

*Vlerësim IP68. Bazuar në kushte testimi në zhytje deri në 1,5 metra ujë për deri 30 minuta. Pastroni mbetjet/thajeni pas lagies.

Imazhi i një personi që përdor Galaxy S9 ose S9+ në një situatë me shi
Gigabit LTE

Shkarkoni dhe transmetoni me shpejtësi të pandërprerë.

Nuk do të thotë se, nëse nuk keni Wi-Fi afër, do të shkëputeni nga lidhja. Edhe kur përdorni të dhëna, ju mund të keni akses të shpejtë në skedarë dhe dokumente të tilla si grafikët ose imazhet 3D dhe mund të përdorni aplikacione AR/VR. Kjo ndodh sepse Galaxy S9 dhe S9+ mund të lidhen me shpejtësi LTE deri në 1,2 Gbps.

*Shpejtësia aktuale mund të variojë sipas shtetit, operatorit celular, mjedisit të rrjetit, ofruesit të përmbajtjes dhe faktorëve të tjerë të përdorimit.
*Nevojitet abonim për të dhëna celulare. Mund të zbatohen tarifa shtesë për të dhënat.

*Shpejtësia aktuale mund të variojë sipas shtetit, operatorit celular, mjedisit të rrjetit, ofruesit të përmbajtjes dhe faktorëve të tjerë të përdorimit.
*Nevojitet abonim për të dhëna celulare. Mund të zbatohen tarifa shtesë për të dhënat.

Galaxy S9 ose S9+ me ndërfaqen e shkarkimit në ekran

Memorie e zgjerueshme

Opsione praktike për hapësirën ruajtëse.

Ruani dokumente dhe të dhëna të rëndësishme në telefonin tuaj pa u menduar dy herë. Galaxy S9 dhe S9+ ofrojnë memorie të zgjerueshme që ju lejon të shtoni deri në 400 GB me një kartë microSD.

*Karta MicroSD shitet veç.

Imazh nga afër i Galaxy S9 ose S9+ me mbajtësen e kartës SIM dhe kartën e microSD të Samsung 256 GB në vend
Dual SIM

Dy numra, një telefon.

Futni një kartë të dytë SIM për të pasur veç numrat e shtëpisë dhe të punës brenda një pajisjeje. Ose nëse ju nevojitet të lidheni kur jeni jashtë vendit, mund të përdorni një kartë SIM të huaj dhe të vazhdoni ta mbani në punë numrin tuaj të zakonshëm.

*Karta SIM shitet veç.
*Disponueshmëria e Dual SIM mund të variojë sipas vendit dhe/ose operatorit celular.

*Karta SIM shitet veç.
*Disponueshmëria e Dual SIM mund të variojë sipas vendit dhe/ose operatorit celular.

Mbajtës karte SIM e nxjerrë me dy karta SIM

PRAPA

Veçoritë

Zbuloni veçoritë e kapaciteteve të
përparuara të Galaxy S9 dhe S9+.

Galaxy S9 ose S9+ që shihet nga pas me farat e lule luanit që fluturojnë anash