Creative Templates

De creative templates helpen om ideeën te structureren en te categoriseren. Ze helpen ook om de samenwerking binnen groepen te verbeteren. Download nu alle handige creatieve brainstorm templates voor de Samsung Flip en kom tot de beste concepten en creaties.

Finance Template

Eenvoudig je ROI berekenen of inzicht in je productie en ontwikkelingskosten. Met de handige finance templates van de Samsung Flip heb je dit in een handomdraai voor elkaar.

HRM Template

Doe een 360 graden feedback sessie of een leiderschap evaluatie van een persoon of je hele team. Met behulp van de Samsung Flip HRM templates worden ze leuker en eenvoudiger.

Management Template

Maak gebruik van de Samsung Flip management modellen templates voor een interne bedrijfsanalyse of om een gedetailleerde planning te maken.

Marketing Template

De marketing modellen templates van de Samsung Flip zijn ontworpen om inzicht te krijgen in je marketing strategie of om deze samen uit te werken. Natuurlijk komt ook je SWOT en doelgroepanalyse aan bod in deze uitgebreide set aan templates.

Sales Template

Wil je meer inzicht in je afzetkanaal of verkoopkosten? De Samsung Flip sales modellen helpen om dit alleen of samen overzichtelijk in kaart te brengen.

Strategy Template

Als je een bestaande strategie onder de loep wilt nemen of een nieuwe strategie wilt uitwerken komen de Samsung Flip strategiemodellen goed van pas. Stapsgewijs creëer je een nieuw businessplan voor de toekomst.

Download alle Samsung Flip templates

Download hier alle op maat gemaakte Samsung Flip templates

Flip Line Up