Kies de beste creative template

Kies je favoriete template & download ze allemaal.

Samsung Flip Blue Ocean vs Red Ocean strategy template

Chan Kim en Renée Mauborgne schreven in 2005 de bestseller de Blue Ocean Strategy, waarmee dit model enorme bekendheid kreeg. Het gaat er bij deze strategie om, dat er markten bestaan die nu nog niet bekend zijn, maar wel betreden kunnen worden.

Samsung Flip PDCA innovatiecyclus template

De PDCA (Plan-Do-Check-Act) innovatiecyclus template is een management template om processen of producten doorlopend te verbeteren. Tevens is het een simplificering van de template over Agile werken en verdeelt het innovatieproces op in vier eenvoudige stappen.

Samsung Flip template - Build, Measure, Learn cyclus

Eric Ries omschreef in zijn boek uit 2011 hoe de Build, Measure, Learn methodiek startups kan behoeden voor enorme investeringen in een goed idee, zonder dat hier uiteindelijk potentie in zit. Met deze Samsung Flip template ga je ervan uit dat het noodzakelijk is om zo snel mogelijk iets te maken, waarmee je kunt meten of je eindproduct zal voldoen aan de vraag.

Samsung Flip Dromer, Realist en Criticus brainstorm template

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen in het algemeen drie verschillende denkstijlen kunnen hebben. Meestal is één ervan sterk ontwikkeld en dominant, de tweede is ook ontwikkeld en de derde kan voor de meeste mensen een soort lastige opgave zijn.

Samsung Flip idea mapping template

Het idee achter de Samsung Flip Idea Mapping template is dat één idee leidt tot een ander idee, en dat dit idee weer tot een volgend idee kan inspireren. Zo wordt er een visueel landschap gecreëerd van verschillende op elkaar geïnspireerde ideeën waar de beste ideeën uit gekozen kunnen worden.

Flip Line Up