Kies jouw locatie en taal.
Others

Het startscherm van de next normal worker

feb. 09. 2021

Wil je tijds- en plaatsonafhankelijk werken? Dan ben je het best gewapend met de juiste tools. Overal en altijd. Als next normal worker hoef je niet meer naar kantoor te komen om bergen werk te verzetten. Integendeel: het kantoor reist altijd met je mee in broekzakformaat. En is open wanneer je ideeën voelt opborrelen. Het homescreen van de next normal worker bevat:

Google Duo voor haarscherpe videogesprekken

Als next normal worker wil je geconnecteerd zijn, waar je ook bent. Met je collega’s, klanten en partners. Een videocall is de manier bij uitstek om levendige gesprekken te voeren. Met meer overtuigingskracht, empathie en een sterkere connectie. Tenminste, als de kwaliteit van beeld en geluid optimaal zijn.
Met Google Duo op een Samsung Galaxy S21(+) 5G of S21 Ultra 5G profiteer je van haarscherpe beelden – dankzij de selfiecamera (tot 40 MP) en razendsnelle 5G. Je videocalls zijn zo nog moeilijker te onderscheiden van face-to-facegesprekken.

Samsung Notes voor grenzeloze creativiteit

Als next normal worker laat je niets aan het toeval over en noteer je al je ideeën meteen in Samsung Notes. Daarin schrijf, teken en markeer je in verschillende stijlen en kleuren. Voeg foto’s en spraakmemo’s toe en vind je notities vlot terug via je tags. In combinatie met de S Pen – beschikbaar voor de S21 Ultra 5G – gaat er geen vonkje van je creativiteitsuitbarsting meer verloren.

- Samsung Notes staat klaar als de inspiratie toeslaat: haal je S Pen boven en begin gewoon met schrijven – zelfs als je scherm uit staat. Klaar? Bewaar alles met Samsung Notes of pin het vast op je Always On Display.
- Bekijk een video of online les en maak tegelijkertijd aantekeningen via split-screen.
- Bewerk pdf’s zonder moeite: voeg je eigen notities toe, markeer, doorstreep en onderstreep. Sla je nieuwe versie op en deel ze met je collega’s.
- Laat je handgeschreven notities automatisch omzetten in digitale tekst.
- Synchroniseer je notities via Microsoft OneDrive met al je toestellen. Zo bekijk je je notities, waar en wanneer je wilt.
- Hou al je gevoelige documenten en notities achter slot en grendel dankzij Samsung Knox, die je data op elk niveau isoleert, versleutelt en beveiligt. De Enterprise Editions – onze business smartphones – bieden daarbovenop meer ondersteuning om je mobiele vloot te beheren.

Doe meer met Bixby

Bixby is je digitale assistent. Hij is voorlopig enkel beschikbaar in het Engels en hij luistert naar je stemcommando’s en werkt samen met je favoriete apps en services.

- Alles start met een simpele “Hey, Bixby”. Bedien je Galaxy S21 5G met je stem: “Open the camera, send a message to my colleague, …”
- Doe je voordeel met snelle opdrachten: een “good morning” kan genoeg zijn om Bixby je berichten te laten voorlezen, je planning voor de dag te overlopen en je favoriete ochtendmuziek te starten.
- Ook je slimme apparaten die verbonden zijn met SmartThings bedien je met Bixby. Een ander tv-kanaal kiezen of je lampen op kantoor doven? Laat het gerust aan Bixby over.
- Dicteer wat je wilt invoeren zonder je duimen te vermoeien. Ja, Bixby typt voor jou.

Duurzame focus met Forest

In een hypergeconnecteerde wereld is focus een van de grootste uitdagingen. Wil je overal productief zijn? Dan zet je het best de juiste tools in om gefocust te blijven. Forest is een app die je daarbij helpt:

- Net voor je focuswerk start, plant je het zaadje van een virtuele boom. Je kiest zelf hoe lang je focussessie duurt.
- Terwijl jij je concentreert op je belangrijke projecten, groeit jouw boom.
- Blijf geconcentreerd en plant zo een heel bos, in je app weliswaar.
- Verlaat je de app te vroeg? Dan wordt jouw boom een kale stronk met verdorde takken.
- Met de munten die je verzamelt, plant Forest echte bomen. Dankzij Forest werden al bijna 1 miljoen bomen geplant.

Zoek de rust op met Samsung Health

De productiefste professionals wisselen sprints van extreme productiviteit af met mindfulness. Samsung Health helpt je om te trainen, gezonder te eten én beter te mediteren. Met de krachtige meditatiehulpmiddelen van Mindfulness, een functionaliteit binnen Samsung Health, raak je de opgebouwde stress zo kwijt. Start de dag met een kwartiertje reflectie en zet er ’s avonds een passend (rust)punt achter.

Jouw homescreen als next normal worker? Dat is een combinatie van creativiteit en productiviteit, van focus en mindfulness. Meer weten over alle functionaliteiten van de ideale smartphone voor jou? Onze experten vertellen je er graag alles over.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.