Kies jouw locatie en taal.
Others

Hybride werken: met deze tips en tools neem je je kantoor overal mee

jun. 16. 2021

Nu thuiswerken goed ingeburgerd is, worden de grenzen van je werkplaats steeds vager en kiezen meer en meer organisaties voor hybride werken. Dat geeft jou de mogelijkheid om je omgeving af te stemmen op je taken en je agenda. En om elke dag opnieuw te bepalen waar je wil werken. Be borderless, want met deze tips en tools kan je overal aan de slag: op kantoor, thuis, en overal daartussen.

1. Neem je pc mee, waar je ook gaat

Om mobiel te werken, heb je natuurlijk eender waar en wanneer toegang tot je files nodig. Met DeX sluit je je Galaxy-toestel rechtstreeks aan op je monitor thuis, op kantoor of in een coworkingruimte. En je smartphone of tablet doet dienst als pc. Zo combineer je bewegingsvrijheid met het comfort van een groot scherm.

Werk je liever met een extern opslagapparaat? Dan is een veilig en snel device een must. Met de Portable SSD T7 Touch maken jij en je medewerkers een vliegende start bij elk project. Je ontgrendelt je data met een wachtwoord of met je vingerafdruk.

2. Verwacht meer van je monitor

Spendeer je veel tijd op kantoor of thuis aan je bureau? Zorg ervoor dat je set-up daar optimaal comfort biedt. Een ergonomische stoel die op de juiste hoogte staat, een muis die past bij het formaat van je hand en een grote monitor die je makkelijk aanpast aan jouw zithouding. En vergeet ook je ogen niet: alle Samsung-schermen zijn uitgerust met onze Flicker Free-technologie en de Eye Saver Mode – een blauwlichtfilter.

De Smart Monitor biedt een extra voordeel: via Remote Access maakt het scherm vlot verbinding met je pc op kantoor. Een laptop thuis is dus niet nodig. Microsoft Office 365 is bovendien al geïnstalleerd. Zo kunnen je werknemers er direct mee aan de slag.

Voor de multitaskers is de CH89 Business Monitor een goede oplossing. Met de Picture-by-Picture-functie koppel je in een handomdraai een tweede apparaat aan de monitor. En werk je dus op twee devices tegelijk. De Easy Setting Box zorgt ervoor dat je je scherm snel en makkelijk opdeelt.

4. Mis geen enkele presentatie

Wanneer iedereen op een andere locatie werkt, moeten je meetings online doorgaan. De juiste display- en communicatieoplossingen zijn daarvoor cruciaal: je wil natuurlijk dat je werknemers goed zichtbaar en hoorbaar zijn. De verschillende Meet Easy-bundels van Samsung en Logitech werden ontwikkeld op maat van ieder bedrijf en iedere werknemer. Installeren is simpel: plug and go. En omdat iedereen dezelfde toestellen gebruikt, behoudt je IT-dienst het overzicht.

Zie je het groots? De Room Kits van Cisco Webex bieden in combinatie met een Samsung display state-of-the-artbeeld en -geluid. Het systeem is bovendien perfect afgesteld op de Flip 2. Via de Webex Cloud kunnen je medewerkers vanop verschillende locaties samen in de digitale flipchart noteren, co-creëren en samenwerken. Gebruik een van de meer dan 50 templates om je presentatie kleur en structuur te geven. Na afloop verstuurt de Flip 2 met enkele taps een verslag naar alle deelnemers.

5. Focus aan, afleiding uit

Geluidsoverlast is nefast voor de productiviteit. Eens je afgeleid bent, duurt het zo’n 7 tot 15 minuten om je concentratie weer volledig te hervatten. Probeer eens een afspeellijst met muziek die je helpt om je focus te behouden.

De Galaxy Buds Pro houden ongewenste prikkels tegen: de noise cancelling-technologie dempt tot 99% van de omgevingsgeluiden. Zo blijf je ook op het openbaar vervoer, in luidruchtige coworkingruimtes of thuis met de kinderen helemaal geconcentreerd.

6. Maak verbinding zonder zorgen

Hybride werken, dat wil ook zeggen dat je medewerkers verschillende toestellen en netwerkverbindingen gebruiken. En dat brengt risico’s met zich mee. Kies dus voor de beste bescherming om je bedrijfsdata te beveiligen.

Zowel de Enterprise Editions, onze sterk beveiligde business smartphones, als de Galaxy S21 5G beschikken over Samsung Knox. Dit platform zit verankerd in elke laag van de technologie en beschermt je toestel tegen indringers, malware en andere gevaren. Zo blijven je files achter slot en grendel, terwijl jij en je medewerkers de vrijheid van een grenzeloos kantoor opzoeken.

Benieuwd hoe de ideale set-up voor jouw organisatie eruitziet? Samsung boost jullie flexibiliteit én productiviteit.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.