Hvad skal jeg gøre, hvis min Galaxy Buds+ ikke opretter forbindelse korrekt?

Hvis du oplever problemer med forbindelsen af dine Galaxy Buds+, skal du kontrollere alle nedenstående løsninger. Hvis problemet fortsætter, kan du besøge et autoriseret Samsung servicecenter med dit produkt for at få yderligere hjælp.

Kontroller, om du har fuldt opladet dine ørepropper

• Det anbefales at oplade batteriet helt, før du bruger ørepropperne første gang, eller når de har været ubrugte i længere perioder. Når du oplader batteriet første gang, eller når batteriet er helt afladet, kræves der mindst 30 minutter for at komme i gang igen.
  • For at oplade ørepropperne skal du indsætte dem i de tilsvarende slots og derefter tilslutte opladeren.
  • Opladningsæsken, der har et indbygget batteri, oplades sammen med de ørepropper, der er i opladningsæsken. Opladningsæsken lukker muligvis ikke ordentligt, hvis du fastgør vingespidserne eller ørepropperne i den forkerte retning.
ørepropper og opladningsæske

Bemærk: Oplad ikke ørepropperne ved hjælp af en strømkilde, såsom en computer eller notebook. Det kan få ørepropperne til at oplades langsommere.

Ørepropper kan ikke søges på din mobilenhed:

• Luk opladningsæsken igen, og åbn den for at gå til Bluetooth-parringstilstand.
  • Sørg for, at dine ørepropper og den anden Bluetooth-enhed er inden for Bluetooth-forbindelsesrækkevidden (10 m eller 32 fod). Afstanden kan variere afhængigt af det miljø, enhederne bruges i.

Ørepropperkan ikke oprette forbindelse til Bluetooth:

• Din Galaxy Buds+ stopper Bluetooth-parringstilstand efter 3 minutter. Sæt Galaxy Buds+ tilbage i æsken, og åbn æsken igen for at gå ind i parringstilstand.
propper forbinder til telefon
  • Du kan også manuelt åbne Bluetooth-parringstilstand ved hjælp af berøringsfeltet ved at trykke, og derefter trykke og holde på Galaxy Buds+.
  • Sørg for, at mobilenheden er inden for 10 m eller 32 fod fra Galaxy Buds+, når du prøver at parre enhederne sammen. Afstanden kan variere afhængigt af det miljø, enhederne bruges i.
  • Kontroller, om der er forhindringer som vægge eller elektrisk udstyr mellem de parrede enheder.
  • Genstart mobilenheden, og genstart Galaxy Wearable-appen.
  • Hvis der kun er tilsluttet en enkelt øreprop til din mobilenhed, skal du genstarte ørepropperne for at forbinde dem begge.

Det anbefales at holde softwaren der er installeret på din telefon, tablet, tv eller computer opdateret. Inden du foretager en opdatering til dine ørepropper, skal du først opdatere softwaren på dine mobilenheder.

Opdater Galaxy-telefon eller -tablet:
Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer.
Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Når du har opdateret din mobilenhed til den nyeste version, skal du kontrollere, om den app eller software, du bruger til Galaxy Buds+, også kører på den aktuelle version. For at opdatere softwaren til dine ørepropper skal du have din mobilenhed forbundet et Wi-Fi eller mobilnetværk.

Opdater Galaxy Wearable-appen.
Trin 1. Start Galaxy Wearable-appen på din mobile enhed.
Trin 2. Naviger til og tryk på Om Galaxy wearable > tryk på Opdater.

Opdatering af software af ørepropper
Opdater dine øreproppers software via firmware over-the-air (FOTA)-tjenesten. Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheden, og tryk på Opdatering af øreproppers software.

• Download og installer: Se efter og installer opdateringer manuelt.
  • Automatisk download via Wi-FI: Indstil ørepropperne til automatisk at downloade opdateringer, når de er forbundet til et Wi-Fi-netværk.
  • Seneste opdatering: Se oplysningerne for den seneste softwareopdatering.

Hvis du stadig oplever forbindelsesproblemer, selv efter at have prøvet ovennævnte metoder, skal du nulstille Galaxy Buds+.

Trin 1. For at nulstille og genstarte ørepropperne skal du indsætte hver øreprop i deres tilsvarende slot i opladningsæsken.
Trin 2. Fjern dem fra æsken efter ca. 7 sekunder eller mere.

Bemærk:  Hvis opladningsæsken har lavt batteri, skal du først tilslutte opladningsæsken til opladeren.