Hvor stort hukommelses- eller SD-kort kan Galaxy S8 eller S8+ bruge, hvordan sættes det i?

Samsung Galaxy S8 og S8+ kan bruge SD- og hukommelseskort op til 256 GB.

Enheden understøtter filsystemerne FAT og exFAT for hukommelseskort. Hvis du indsætter et kort, som er formateret med et andet filsystem, beder enheden om at omformatere hukommelseskortet.

Filerne på hukommelseskortet kan findes under Mine filer > SD-kort.

Følg nedenstående trin for at indsætte dit hukommelses- eller SD-kort:

1 Sæt udskubningsstiften ind i hullet i bakken for at løsne den (du finder den i bunden af enheden).
2 Træk bakken forsigtigt ud af holderen. Bemærk, at bakken indeholder også SIM-kortet, og derfor mister du mobilforbindelsen, mens bakken er åben.
3 Sæt hukommelseskortet i den anden bakke med de guldfarvede kontakter nedad.
4 Tryk forsigtigt hukommelseskortet ind i bakken for at sætte det fast.
5 Sæt bakken tilbage i bakkeholderen.
Hvilken størrelse hukommelses- eller SD-kort kan min Samsung Galaxy S8 eller S8+ bruge

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER