Hvad betyder de forskellige indikatorikoner på din Galaxy-telefon

Ikonerne, der vises øverst på skærmen, giver oplysninger om din Galaxy-telefons aktuelle status. Tjek ikonerne i tabellen herunder for at se, hvad hvert symbol repræsenterer, når du bruger din Galaxy-telefon.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Liste over indikatorikonerne og deres betydning

Indikatorikoner vises på statuslinjen øverst på skærmen. Ikonerne i nedenstående tabel er de mest almindelige.

Netværksstatusikoner

Intet signal. Intet signal.

Intet signal

Signalstyrke. Signalstyrke.

Signalstyrke

Roaming (uden for det normale serviceområde). Roaming (uden for det normale serviceområde).

Roaming (uden for det normale serviceområde)

GPRS-netværk tilsluttet. GPRS-netværk tilsluttet.

GPRS-netværk tilsluttet

EDGE-netværk tilsluttet. EDGE-netværk tilsluttet.

EDGE-netværk tilsluttet

UMTS-netværk tilsluttet. UMTS-netværk tilsluttet.

UMTS-netværk tilsluttet

HSDPA-netværk tilsluttet. HSDPA-netværk tilsluttet.

HSDPA-netværk tilsluttet

HSPA+-netværk tilsluttet. HSPA+-netværk tilsluttet.

HSPA+-netværk tilsluttet

4G-netværk tilsluttet. 4G-netværk tilsluttet.

4G-netværk tilsluttet

LTE-netværk tilsluttet. LTE-netværk tilsluttet.

LTE-netværk tilsluttet

5G-netværk tilsluttet. 5G-netværk tilsluttet.

5G-netværk tilsluttet

LTE-netværk forbundet i LTE-netværk, der inkluderer 5G-netværket. LTE-netværk forbundet i LTE-netværk, der inkluderer 5G-netværket.

LTE-netværk forbundet i LTE-netværk, der inkluderer 5G-netværket

Wi-Fi tilsluttet. Wi-Fi tilsluttet.

Wi-Fi tilsluttet

Tilsluttet Wi-Fi-netværk, men kan ikke få adgang til internettet. Tilsluttet Wi-Fi-netværk, men kan ikke få adgang til internettet.

Tilsluttet Wi-Fi-netværk, men kan ikke få adgang til internettet

Bluetooth-funktion aktiveret. Bluetooth-funktion aktiveret.

Bluetooth-funktion aktiveret

Andre indikatorikoner vises på statuslinjen

S Pen tilsluttet. S Pen tilsluttet.

S Pen tilsluttet

S Pen afbrudt. S Pen afbrudt.

S Pen afbrudt

S Pen batteristrømniveau. S Pen batteristrømniveau.

S Pen batteristrømniveau

Lokationstjenester, der bruges. Lokationstjenester, der bruges.

Lokationstjenester, der bruges

Opkald i gang. Opkald i gang.

Opkald i gang

Ubesvaret opkald. Ubesvaret opkald.

Ubesvaret opkald

Ny tekst- eller multimediemeddelelse. Ny tekst- eller multimediemeddelelse.

Ny tekst- eller multimediemeddelelse

Alarm aktiveret. Alarm aktiveret.

Alarm aktiveret

Lydløs tilstand. Lydløs tilstand.

Lydløs tilstand

Vibrationstilstand. Vibrationstilstand.

Vibrationstilstand

Flytilstand aktiveret. Flytilstand aktiveret.

Flytilstand aktiveret

Der opstod en fejl, eller forsigtighed kræves. Der opstod en fejl, eller forsigtighed kræves.

Der opstod en fejl, eller forsigtighed kræves

Batteriopladning. Batteriopladning.

Batteriopladning

Batteristrømniveau. Batteristrømniveau.

Batteristrømniveau

Strømbesparelsestilstand er aktiveret. Strømbesparelsestilstand er aktiveret.

Strømbesparelsestilstand er aktiveret

Data Saver-indstillingen er blevet aktiveret. Data Saver-indstillingen er blevet aktiveret.

Data Saver-indstillingen er blevet aktiveret

VPN-service tilsluttet. VPN-service tilsluttet.

VPN-service tilsluttet

Mobil-hotspot aktiveret. Mobil-hotspot aktiveret.

Mobil-hotspot aktiveret

Forbedret behandling aktiveret. Forbedret behandling aktiveret.

Forbedret behandling aktiveret

Casting aktiveret. Casting aktiveret.

Casting aktiveret

Bemærk:

• Indikatorlinjen vises muligvis ikke øverst på skærmen i nogle apps. Træk nedad fra toppen af skærmen for at få vist statuslinjen.
  • Nogle indikatorikoner vises kun, når du åbner meddelelsespanelet.
  • Indikatorikonerne vises muligvis forskelligt afhængigt af tjenesteudbyderen eller modellen.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport.