Sådan opsættes opkaldsindstillinger på Android-telefon

Android-mobilenhed har en række opkaldsmuligheder. Nogle af de typiske muligheder er blokering af numre, opkaldsbeskeder og ringetoner, besvarelse og afslutning af opkald, hurtige afvisningsmeddelelser og opkaldsvisning, mens du bruger apps.

Billede af en person med en Galaxy smartphone i hånden

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software er opdateret med den nyeste version. Du kan kontrollere, at din mobile enheds software er opdateret med følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Du kan blokere ukendte numre i dine telefonindstillinger ved at tilføje dem til din auto-afvisningsliste.

Bemærk: Mens de fleste vælger at blokere ukendte eller tilbageholdte numre for at reducere generende opkald, kan du også blokere ægte opkaldere, der har tilbageholdt deres nummer af legitime årsager, hvis du blokerer ukendte numre.

1 Åbn Telefon-appen.
Telefon-app ikon
2 Tryk på Flere muligheder ikon(tre lodrette prikker).
Tryk på mere
3 Tryk på Indstillinger.
Tryk på indstillinger
4 Tryk på Bloker numre.
Tryk på Bloker numre
5 Tryk på kontakten for at aktivere eller deaktivere ukendte/private numre, eller indtast et nummer eller en kontakt for at blokere et bestemt nummer.
Tryk på kontakten for at aktivere eller deaktivere ukendte/private numre, eller indtast et nummer eller en kontakt for at blokere et bestemt nummer.

Du kan indstille opkaldsadvarsler, ringetoner, vibrationsmønster og tastaturtoner.

Trin 1. Åbn telefon-appen > tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker) > tryk på Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Opkaldsadvarsler og ringetoner.

Trin 3. Juster opkaldsadvarsler og ringetone- og tastaturtoner.

Tryk på Opkaldsinstillinger
 Tryk på Opkaldsadvarsler og ringertone

Trin 1. Åbn telefon-appen > tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker) > tryk på Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Besvarelse og afslutning af opkald.

Trin 3. Juster indstillinger for besvarelse og afslutning af opkald.

Tryk på Besvare og afslutte opkald
Besvare og afslutte opkald-instillinger

Du kan sende en besked, mens du afviser et indgående opkald.

Trin 1. Åbn telefon-appen > tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker) > tryk på Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Hurtige afvisningsmeddelelser.

Trin 3. Rediger Hurtige afvisningsmeddelelser.

Skriv og optag en hurtig afvisningsbesked på en Android-smartphone
Skriv og optag en hurtig afvisningsbesked.

Kontroller, hvordan indgående opkald vises, når du bruger andre apps.

Trin 1. Åbn telefon-appen > tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker) > tryk på Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Opkaldsvisning, mens du bruger apps.

Trin 3. Vælg mellem Fuld skærm, Pop-op og Mini pop-op.

• Gem opkald i pop-op: Når opkald er besvaret, skal du gemme dem i pop-op.
Se et opkald, når du bruger applikationer på en Android-smartphone
Se et opkald, når du bruger applikationer.

Bemærk: Tilgængelige indstillinger og skærme kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og enhed.

Opkald venter giver dig mulighed for at modtage indgående opkaldsalarmer, mens du er i gang med et opkald.

1 Fra Telefon-appen skal du trykke på ikonet Flere muligheder (tre lodrette prikker).
Tryk på ikonet for flere muligheder
2 Tryk på Indstillinger.
Tryk på indstillinger
3 Tryk på Supplerende tjenester.
Tryk på Supplerende tjenester
4 Brug kontakten til at aktivere eller deaktivere Opkald venter.
Brug kontakten tved Opkald venter

Du kan bruge din enhed til automatisk at viderestille indgående opkald under visse omstændigheder.

Følg nedenstående trin for at konfigurere viderestilling af opkald:

1 Fra Telefon-appen skal du trykke på ikonet Flere muligheder (tre lodrette prikker).
Tryk på ikonet for flere muligheder fra telefonappen
2 Tryk på Indstillinger.
Tryk på indstillinger
3 Tryk på Supplerende tjenester.
Tryk på Supplerende tjenester
4 Tryk på Viderestilling af opkald.
Tryk på viderestilling af opkald
5 Vælg, hvordan og hvornår, du ønsker, at dine opkald skal viderestilles.
Vælg hvordan og hvornår
6 Indtast det nummer, som opkaldene skal viderestilles til, og vælg Opdater.
Indtast det nummer, som opkaldene skal viderestilles til, og vælg Opdater

Når du er i gang med et aktivt opkald, kan du justere opkaldslydstyrken med de dedikerede Lydstyrketaster på siden af enheden.

Bemærk venligst: afhængigt af din enhed kan dine lydstyrketaster findes på enten venstre eller højre side.

Tryk på lydstyrketasterne

Du kan beslutte at skjule din opkaldsidentifikation, når du ringer til nogen. Dette sikrer, at den person, der modtager dit opkald, ikke kan se dit telefonnummer og navn.

Nogle netværksudbydere og lande tillader dig ikke at skjule dit nummer. Hvis du har fulgt alle nedenstående trin, og dit nummer stadig vises, bør du tjekke med dit mobilnetværk, om de tillader denne funktion.

Bemærk: Når du sender tekstbeskeder, skjules din opkaldsidentifikation ikke. Vær også opmærksom på, at mange smartphones har funktionaliteten til at blokere ukendte numre. Hvis den person, du ringer til, har aktiveret 'bloker ukendte numre' på sin telefon, vil du ikke kunne ringe til dem.

1 Fra Telefon-appen skal du trykke på ikonet Flere muligheder (tre lodrette prikker).
Tryk på mere
2 Tryk på Indstillinger.
Tryk på indstillinger
3 Tryk på Supplerende tjenester.
Tryk på supplerende tjenester
4 Tryk på Vis opkaldsidentifikation.
Tryk på vis opkaldsidentifikation
5 Vælg mellem Netværksstandard, Aldrig eller Altid.
Vælg mellem Netværksstandard, Aldrig eller Altid

Din opkaldslog viser alle indgående, udgående og ubesvarede opkald på din Galaxy-enhed. Hvis du ved et uheld sletter din opkaldshistorik, kan du gendanne den ved hjælp af Samsung Cloud.

2 Gå til Indstillinger.
Tryk på indstillinger
3 Tryk på Konti og sikkerhedskopiering.
Tryk på Konti og sikkerhedskopiering
4 Tryk på Gendan data.
Tryk på Gendan data
5 Vælg hvilke data du vil gendanne. Derefter, tryk på Gendan. Når den er færdig med at gendanne, skal du trykke på Udført.
Vælg, hvilke data der skal gendannes, og tryk derefter på Gendan

Bemærk:

• Hvis du ikke har sikkerhedskopieret dine data før, vil du blive bedt om at gøre dette, før du kan gendanne.

• Hvis du har afinstalleret nogen apps siden sidste gang, du sikkerhedskopierede din konto, bliver du bedt om at vælge, om du vil geninstallere disse apps eller ej.
6 Vælg, om du vil frigøre plads i Samsung Cloud.
Vælg, om du vil frigøre plads i Samsung Cloud

For at rydde opkaldsloggen skal du:

1 Åbn Telefon-appen.
Telefon-app ikon
2 Tryk på Seneste.
Tryk på Seneste
3 Tryk på Flere muligheder ikon(tre lodrette prikker).
Tryk på ikonet for flere muligheder
4 Tryk på Slet.
Tryk på Slet
5 Tryk på den opkaldslog, du vil slette, eller tryk for at vælge Alle.
Tryk på den opkaldslog, du vil slette, eller tryk for at vælge alle
6 Tryk på Slet.
Tryk på Slet
7 Dine valgte opkaldslogs er nu blevet slettet.

For at konfigurere automatisk svar på din enhed skal du:

1 Fra Telefon-appen skal du trykke på ikonet Flere muligheder (tre lodrette prikker).
Tryk på ikonet for flere muligheder
2 Tryk på Indstillinger.
Indstillinger valgt
3 Tryk på Besvarelse og afslutning af opkald.
Besvarelse og afslutning af opkald er valgt
4 Brug knappen til at aktivere eller deaktivere automatisk besvarelse.
Brug knappen til at aktivere eller deaktivere Automatisk svar

Denne service hjælper med at identificere spam- og svindelopkald. Den bruger Hiya til at vise dig navne og profilbilleder af opkaldere og afsendere af beskeder, som ikke er i dine kontakter.

1 Fra Telefon-appen skal du trykke på ikonet Flere muligheder (tre lodrette prikker).
Flere muligheder-ikon er valgt
2 Tryk på Indstillinger.
Indstillinger er valgt
3 Tryk Opkaldsidentifikation og spambeskyttelse.
Tryk på opkaldsidentifikation og spambeskyttelse
4 Brug knappen til at aktivere eller deaktivere opkaldsidentifikation og spambeskyttelse.
Brug knappen til at aktivere eller deaktivere opkaldsidentifikation og spambeskyttelse.
5 Når du har læst fortrolighedserklæringen, skal du trykke på Accepter. Dette vises kun, hvis du ikke allerede har brugt denne funktion.
Når du har læst fortrolighedserklæringen, skal du trykke på Accepter.
6 Ved at bruge til/fra-knappen Bloker spam- og svindelopkald kan du vælge at blokere alle spam- og fupopkald eller Bloker kun svindelopkald med høj risiko.
Bloker spam- og svindelopkald til/fra indstillinger

Du vil ikke være i stand til at modtage opkald fra personer, hvis de er på din auto-afvisningsliste, eller din telefon er indstillet til at afvise ukendte numre, og de har skjult deres nummer.

1 Fra Telefon-appen skal du trykke på ikonet Flere muligheder (tre lodrette prikker).
Flere muligheder-ikon er valgt
2 Tryk på Indstillinger.
Indstillinger valgt
3 Tryk på Bloker numre.
Tryk på Bloker numre
4 Kontroller, om det afviste nummer er på listen Blokeret.

For at fjerne nummeret fra din automatiske afvisningsliste skal du trykke på minussymbolet eller afkrydsningsfeltet ud for nummeret for at fjerne fluebenet. Afhængigt af din enhed skal du muligvis trykke på skraldespanden først.
Tryk på - eller afkrydsningsfeltet for at fjerne nummeret

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets , eller wearables, kan du sende os en fejlrapport eller stille os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene anonymiseres og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport her: Sådan bruges Samsung Members-appen