Sikkerhedsforanstaltninger ved brug af en Galaxy-enhed

De lithium-ion-batterier, der er bygget ind i Galaxy-produkter, gemmer på en masse energi, og der kan opstå alvorlige skader på mennesker og materialer, hvis de bruges forkert. Sørg for at læse følgende omhyggeligt og bruge produktet korrekt, så enheden kan bruges sikkert uden at skade mennesker og ting.

Visning af åben Galaxy Flip-enhed mod grafik, der viser batteristatus.

Sådan opbevares batterierne til dine Galaxy-enheder sikkert

Visning af Samsung Galaxy-telefon, -ørepropper og -ur sammen på trådløs oplader
  • Brug ikke ledninger eller stik med skader eller løse eludtag.
  • Rør ikke enhed, ledninger, stik eller eludtag med våde hænder eller andre våde dele af kroppen.
  • Træk ikke for kraftigt i ledningen, når den skal trækkes ud.
  • Brug batterier, opladere, tilbehør og udstyr, der er godkendt af producenten.
  • Tab ikke enheden, eller udsæt den for kraftige fysiske påvirkninger.
  • Opbevar ikke enheden i nærheden af varmeapparater, mikrobølger, varmt kogeudstyr eller højtryksbeholdere.
  • Undlad at bruge eller opbevare enheden på steder med meget støv eller andre partikler i luften.
  • Sørg for, at multistikket og den lille ende af opladeren ikke kommer i kontakt med ledende materialer som væske, støv, metalpulver og blyet i blyanter.
  • Sørg for, at skarpe genstande ikke rører ved multistikket, og at det ikke beskadiges af dem.
  • Undlad at bide eller sutte på enheden eller batteriet.
  • Forbind ikke opladerens positive og negative klemmer med hinanden.
  • Brug ikke enheden udendørs i tordenvejr.
  • Brug ikke enheden nær andre enheder eller andet udstyr, der evt. kan afgive radiofrekvenser som lydanlæg eller radiotårne.
  • Sluk for enheden på steder, hvor der kan være ekplosionsfare.

Sådan bruges Galaxy-telefonen sikkert

Visning af Galaxy-enhed, der er ved at blive opladet, med opladningsstatus vist
  • Hold enheden tør.
  • Opbevar ikke enheden sammen med metalgenstande som mønter, nøgler og smykker.
  • Opbevar ikke enheden i nærheden af magnetfelter.
  • Undgå at røre enheden, hvis den er overopvarmet. I modsat fald kan det medføre forbrændinger fra de lave temperaturer, rødme og hudpigmentering.
  • Sørg for ikke at udsætte kameraets objektiv for kraftigt lys som direkte sollys.
  • Hvis enheden har en blitz eller et kameralys, må det ikke bruge helt tæt på øjnene hos mennesker eller dyr.
  • Sluk for enheden på steder, hvor der kan være ekplosionsfare.
  • Undlad at tabe enheden eller udsætte den for andre fysiske påvirkninger.
  • Undlad at skille enheden ad, foretage ændringer af den eller reparere den.
  • Brug ikke enheden på et hospital, fly eller i andre former for kørende udstyr, da det kan forstyrre radiofrekvenserne.
  • Kontakt producenten for at høre nærmere om radiointerferens, hvis du bruger høreapparat.
  • Brug batterier, opladere, tilbehør og udstyr, der er godkendt af producenten.