Sådan bruger du Galaxy Z Fold4 tegumiriba med Samsung Support

Tegumiriba er et nyttigt værktøj, som du kan finde på alle Galaxy Z Fold4, og som giver dig mulighed for at administrere dine yndlingsapps, arbejde og skifte mellem dem og meget mere. Få mere at vide om, hvordan du bruger, aktiverer og får mest muligt ud af proceslinjen nedenfor.

Billede af Galaxy Z Fold4 proceslinjen.

Sådan aktiverer du tegumiriba

Fastgør proceslinjen til din startskærm for at få hurtig adgang til dine yndlingsapps. Følg disse trin for at aktivere proceslinjen:

Billede af skærmene “Indstillinger” og “Ekraan” med markering af aktiveringsknappen for indstillingerne “Skærm” og “Tegumiriba”. Billede af skærmene “Indstillinger” og “Ekraan” med markering af aktiveringsknappen for indstillingerne “Skærm” og “Tegumiriba”.

Trin 1. Gå ind på enhedens Indstillinger, klik på “Ekraan”, og aktiver “Tegumiriba” aktiveringsknap.

Billede af skærmen “Proceslinjen” med aktiveringsknappen for “Vis seneste apps” markeret. Billede af skærmen “Proceslinjen” med aktiveringsknappen for “Vis seneste apps” markeret.

Trin 2. Efter du har trykket på “Proceslinje”, aktiver “Hiljutiste rekenduste kuvamine” aktiveringsknappen hvis du vil have dine seneste apps vist på proceslinjen.

Når du indstiller navigationslinjen til "Strygbevægelser", findes der også en menu kaldet "Näidake ja petike puudutades ja hoides”". Hvis du aktiverer denne funktion, kan du trykke og holde på det nederste område af proceslinjen for at den vises eller skjules.