Sådan søger du efter opdateringer til operativsystemet på din Samsung Galaxy-enhed

Afhængigt af det operativsystem, du har installeret, kan du finde opdateringsindstillingerne gennem en af nedenstående stier:

• Indstillinger> Om enheden> Softwareopdatering> Opdater nu.
  • Indstillinger> Om enheden> Softwareopdatering> Download og installer.
  • Indstillinger> Softwareopdatering> Download opdateringer manuelt.

Bemærk: Nogle trin kan variere alt efter model og operativsystem.

Der udsendes jævnligt opdateringer til operativsystemet til din enhed. Hvis du har problemer med din enhed, skal du altid søge efter opdateringer som en løsning, da problemet muligvis er blevet sendt ud.

Der er to overordnede slags softwareopdateringer: operativsystemopdateringer og sikkerhedsopdateringer. Vær opmærksom på, at den tilgængelige type og version af opdateringen afhænger af din model.

Android-kodenavne er opkaldt efter slik og lækkerier, og der udsendes som regel større, nye versioner hvert år. Du vil ofte se, at der henvises til operativsystemopdateringer via deres navn i stedet for versionsnummeret.

• Pie: Version 9.0
  • Oreo: Version 8.0
  • Nougat: Version 7.0
  • Marshmallow: Version 6.0
  • Lollipop: Version 5.0
  • Kit Kat: Versionerne 4.4-4.4.4; 4.4W-4.4W.2
  • Jelly Bean: Versionerne 4.1-4.3.1
  • Ice Cream Sandwich: Versionerne 4.0-4.04

Du kan finde din nuværende version ved at gå til "Indstillinger", derefter "Om enheden" eller "Om telefonen".

Pie og ovenfornævnte operativsystemKlik for at Vise

Sådan finder du opdateringsindstillingerne:

1 Åbn "Indstillinger".
2 Tryk på "Softwareopdatering".
Tryk på Softwareopdatering
3 Vælg "Download og installer".
Vælg Download og installer

Ændringer ved opdatering til Android 9.0 (Pie) fra Android 8.0 (Oreo) inkluderer:

• Opdateret design.
  • Opdaterede indstillinger og placering for Always on Display.
  • Enhedsvedligeholdelse hedder nu Enhedspleje.
  • Placeringsindstillingerne kan nu findes under Biometri og sikkerhed.
  • “Forstyr ikke” findes under Meddelelser.
  • Ny Aftentilstand.
Operativsystemerne Nougat og OreoKlik for at Vise

Sådan finder du opdateringsindstillingerne:

1 Åbn "Indstillinger" og vælg "Softwareopdatering".
Vælg Softwareopdatering
2 Tryk på “Download opdateringer manuelt”.
Tryk på Download opdatering manuelt
Operativsystemerne Marshmallow, Lollipop og KitKatKlik for at Vise

Sådan finder du opdateringsindstillingerne:

1 Åbn “Indstillinger”.
2 Tryk på "Om enheden" og derefter "Softwareopdatering".
Tryk på Softwareopdatering
3 Vælg “Opdater nu”.
Vælg "Opdater nu"
Jellybean og tidligere operativsystemerKlik for at Vise

Sådan finder du opdateringsindstillingerne:

1 Åbn "Indstillinger" og tryk på "Mere".
2 Tryk på "Om enheden" og derefter "Softwareopdatering".
3 Vælg "Opdater".

Bemærk: Opdateringerne kan tage noget tid at installere og kan være store, hvad angår data. Vi anbefaler at downloade opdateringen via en Wi-Fi-forbindelse for at undgå at bruge alle dine mobildata.

For at sikre, at din enhed altid er opdateret, skal du tænde for "Automatisk opdatering" (Lollipop / KitKat-enheder) eller "Download opdateringer automatisk" (Marshmallow-enheder og derover).

Hvis du oplever usædvanlig adfærd på Samsung-mobiler, tabletter eller bærbare computere, kan du sende os en fejlrapport eller stille et spørgsmål til os i Samsung Members-appen. Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene anonymiseres og opbevares kun, så længe undersøgelsen varer.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.
For hvidevarer hjælper vores eksperter dig
Mandag til Fredag 08:00-18:00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00