Sådan søger du efter opdateringer til operativsystemet på din Samsung Galaxy-enhed

Afhængigt af det operativsystem, du har installeret, kan du finde opdateringsindstillingerne gennem en af nedenstående stier:

• Indstillinger> Om enheden> Softwareopdatering> Opdater nu.
  • Indstillinger> Om enheden> Softwareopdatering> Download og installer.
  • Indstillinger> Softwareopdatering> Download opdateringer manuelt.

Bemærk: Nogle trin kan variere alt efter model og operativsystem.

Der udsendes jævnligt opdateringer til operativsystemet til din enhed. Hvis du har problemer med din enhed, skal du altid søge efter opdateringer som en løsning, da problemet muligvis er blevet sendt ud.

Der er to overordnede slags softwareopdateringer: operativsystemopdateringer og sikkerhedsopdateringer. Vær opmærksom på, at den tilgængelige type og version af opdateringen afhænger af din model.

Android-kodenavne er opkaldt efter slik og lækkerier, og der udsendes som regel større, nye versioner hvert år. Du vil ofte se, at der henvises til operativsystemopdateringer via deres navn i stedet for versionsnummeret.

• Pie: Version 9.0
  • Oreo: Version 8.0
  • Nougat: Version 7.0
  • Marshmallow: Version 6.0
  • Lollipop: Version 5.0
  • Kit Kat: Versionerne 4.4-4.4.4; 4.4W-4.4W.2
  • Jelly Bean: Versionerne 4.1-4.3.1
  • Ice Cream Sandwich: Versionerne 4.0-4.04

Du kan finde din nuværende version ved at gå til "Indstillinger", derefter "Om enheden" eller "Om telefonen".

Pie og ovenfornævnte operativsystemKlik for at Vise

Sådan finder du opdateringsindstillingerne:

1 Åbn "Indstillinger".
2 Tryk på "Softwareopdatering".
Tryk på Softwareopdatering
3 Vælg "Download og installer".
Vælg Download og installer

Ændringer ved opdatering til Android 9.0 (Pie) fra Android 8.0 (Oreo) inkluderer:

• Opdateret design.
  • Opdaterede indstillinger og placering for Always on Display.
  • Enhedsvedligeholdelse hedder nu Enhedspleje.
  • Placeringsindstillingerne kan nu findes under Biometri og sikkerhed.
  • “Forstyr ikke” findes under Meddelelser.
  • Ny Aftentilstand.
Operativsystemerne Nougat og OreoKlik for at Vise

Sådan finder du opdateringsindstillingerne:

1 Åbn "Indstillinger" og vælg "Softwareopdatering".
Vælg Softwareopdatering
2 Tryk på “Download opdateringer manuelt”.
Tryk på Download opdatering manuelt
Operativsystemerne Marshmallow, Lollipop og KitKatKlik for at Vise

Sådan finder du opdateringsindstillingerne:

1 Åbn “Indstillinger”.
2 Tryk på "Om enheden" og derefter "Softwareopdatering".
Tryk på Softwareopdatering
3 Vælg “Opdater nu”.
Vælg "Opdater nu"
Jellybean og tidligere operativsystemerKlik for at Vise

Sådan finder du opdateringsindstillingerne:

1 Åbn "Indstillinger" og tryk på "Mere".
2 Tryk på "Om enheden" og derefter "Softwareopdatering".
3 Vælg "Opdater".

Bemærk: Opdateringerne kan tage noget tid at installere og kan være store, hvad angår data. Vi anbefaler at downloade opdateringen via en Wi-Fi-forbindelse for at undgå at bruge alle dine mobildata.

For at sikre, at din enhed altid er opdateret, skal du tænde for "Automatisk opdatering" (Lollipop / KitKat-enheder) eller "Download opdateringer automatisk" (Marshmallow-enheder og derover).

Hvis du oplever usædvanlig adfærd på Samsung-mobiler, tabletter eller bærbare computere, kan du sende os en fejlrapport eller stille et spørgsmål til os i Samsung Members-appen. Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene anonymiseres og opbevares kun, så længe undersøgelsen varer.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Live Chat

Live-Chatten er åben:
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Information

På grund af den nuværende COVID-19-situation, også kendt som Corona-virus, kan der periodisk opleves længere kø tid en normalt på vores telefonlinjer.
Vi kan i øjeblikket ikke garantere at du kan tale med en dansk tekniker, men vores nordiske kollegaer vil kunne hjælpe dig på engelsk.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre, og håber på din forståelse under denne ekstraordinære situation.

Ring

General Support

707 019 70

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning.

Grundet den nuværende situation omhandlende Covid-19, også kendt som Corona Virus, opfordrer vi alle kunder som har brug for, eller som muligvis kommer til at få brug for service af et Samsung produkt, til at tænke over vigtigheden af at være rask under et teknikerbesøg eller, når man besøger et af vores service centre.
Se mere

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00