Hvordan kan jeg tjekke, hvilken version af Android jeg har på min enhed?

Samsung-mobilenheder bruger Android-operativsystemet, som er designet af Google. Android-opdateringer er udgivet hvert år. Opdaterede versioner tilbyder nye funktioner og forbedringer. Hold Android opdateret for nye funktioner, større ydeevne og sikkerhed. Find ud af, hvordan du tjekker og opdaterer den Android-version, din enhed bruger.

Sådan tjekkes Android-versionen på din enhed

Måderne til at tjekke Android-versionen kan variere lidt alt efter den installerede Android-version på din enhed. Følg nedenstående trin for at tjekke din Android-version.

Trin 1. Åbn Indstillinger.

Trin 2. Vælg Om telefonen. Hvis din enhed er en tablet, skal du trykke på Om tablet.

Tjek android-version

Trin 3. Vælg Softwareinformation.

Trin 4. Android-version vises.

Tjek android-version

Sådan opdateres enhedssoftware

Der er to typer softwareopdateringer: operativsystemopdateringer og sikkerhedsopdateringer. Bemærk, at typen og versionen af tilgængelige opdateringer afhænger af din model. Gamle enhedsmodeller understøtter muligvis ikke den seneste opdatering.

Trin 1. Åbn Indstillinger.

Trin 2. Vælg Softwareopdatering.

Opdater software

Trin 3. Vælg Download og installer.

Trin 4. Opdateringsprocessen starter, hvis der er en tilgængelig.

Opdater software

Hvis du automatisk vil downloade softwareopdateringer i fremtiden, skal du tænde for kontakten Automatisk download over Wi-Fi.

Opdater software

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport gennem ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.