Hvad er Galaxy Buds2 Pro 360-lyd funktionen?

Galaxy Buds2 Pro er kommet for at give dig den ultimative lydoplevelse takket være deres forbedringer og nye funktioner. En af de største funktioner ved disse Galaxy Buds2 Pro er 360-lyd funktionen, en funktion, som du kan aktivere for at give dig den mest avancerede lydoplevelse.

Visning af en kvinde der bruger Galaxy Buds2 Pro.

Forbedring af 360-lyd

360-lyd i Galaxy Buds2 Pro understøtter Direct Multi-Channel, 5.1ch / 7.1ch / Dolby Atmos og leverer en utrolig fordybende lyd. Lyden, du hører, er mere multidimensionel end tidligere Buds Pro og får dig til at føle, som om du er i midten af biografen. Nyd 360-lyd på Netflix, Disney+, HBO Max-indhold på et helt nyt niveau.

Sådan aktiveres 360-lyd

Visning af Galaxy Wearable-appens skærm med ” 360-lyd”-knap fremhævet.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen, og tænd for "360-lyd"-knappen.

360-lyd giver fordybende, levende, rumlig lydkvalitet. Lydkvaliteten kan dog variere afhængigt af specifikke tredjepartskanalapps (Dolby-indhold osv.). I dette tilfælde at deaktivere 360-lyd.

360-lyd er ikke begrænset til videoer. Du kan fordybe dig i 360-lyd, når du vil.

Når hovedsporingsfunktionen er aktiveret, justeres lydens retning automatisk i henhold til hovedets bevægelse.

Hvis du slår hovedsporingsfunktionen fra, mens du er på farten eller i et miljø med meget bevægelse, kan du forhindre, at lyden skvulper eller flytter sig til den ene side.

Visning af 360-lydmenuen med hovedsporingsmulighed.