Hvordan tilpasses urskiven på mit Galaxy Watch?

En af de mest kraftfulde funktioner til at tilpasse dit Galaxy Watch er evnen til at ændre urskiven på dit ur. Du kan vælge mellem en lang række urskiver fra din smartphone eller dit Galaxy Watch. For at finde ud af, hvordan du gør dette, skal du læse oplysningerne nedenfor.

Visning af en tilpasset Galaxy Watch-skærm.

Du kan tilpasse din urskive ved hjælp af dit Galaxy Watch eller en smartphone.

Fra dit Galaxy Watch:

For at tilpasse urskiven fra dit Galaxy Watch, følg følgende trin:

Visning af en urskive med et tryk og hold-ikon i midten. Visning af en urskive med et tryk og hold-ikon i midten.

Trin 1. Tryk og hold på startskærmen.

Visning af den tilpassede skærm med et stryg til venstre-ikon. Visning af den tilpassede skærm med et stryg til venstre-ikon.

Trin 2. Stryg til venstre, og vælg den urskive, du foretrækker.

Visning af en tilpasset urskive med knappen "Tilpas" fremhævet. Visning af en tilpasset urskive med knappen "Tilpas" fremhævet.

Trin 3. Når du vælger den urskive, du vil bruge, skal du trykke på knappen "Tilpas" for at få vist denne urskive på hovedskærmen på dit Galaxy Watch.

Bemærk: Afhængigt af den urskive, du vælger, kan du ændre farven på urviserne, standby-baggrundsfarven eller visse applikationsgenveje, som du ønsker. Husk, at ikke alle urskiver tillader denne type tilpasning.

Fra din smartphone:

Du kan tilpasse din urskive direkte fra din smartphone: Åbn Galaxy Wearable-appen → Tryk på indstillingen Urskiver → Vælg din foretrukne urskive, og tryk på den for at blive vist på dit Galaxy Watch.

Du kan også udføre processen med din telefon ved at få adgang til Galaxy Wearable-appen mere direkte fra dit Galaxy Watch. For at gøre dette skal du følge disse trin:

Visning af en urskive med et tryk og hold-ikon i midten. Visning af en urskive med et tryk og hold-ikon i midten.

Trin 1. Tryk og hold på startskærmen.

Visning af tilpasningsskærmen med ikonet for redigering på telefonen fremhævet. Visning af tilpasningsskærmen med ikonet for redigering på telefonen fremhævet.

Trin 2. Tryk på ikonet for redigering på telefonen for at åbne skærmen "Urskiver" på din smartphone.

Visning af "Urskiver” -skærmen på din smartphone. Visning af "Urskiver” -skærmen på din smartphone.

Trin 3. På din smartphone skal du vælge den urskive, du vil bruge på dit Galaxy Watch, og trykke for at vise det. Hvis tilpasningsfunktionen er tilgængelig for den urskive, du vil bruge, kan du gøre det øverst på skærmen ved at trykke på knappen "Tilpas".

Du kan altid få flere urskiver, når du ønsker det. Hvis du vil sætte en ny urskive på dit ur, og du ikke kan finde det rigtige i forslagssektionen, skal du følge disse trin:

Visning af Galaxy Wearable-appen med et tryk på "Urskiver"-indstillingen. Visning af Galaxy Wearable-appen med et tryk på "Urskiver"-indstillingen.

Trin 1. Åbn din Galaxy Wearable-app, og tryk på "Urskiver"-indstillingen. Du kan også åbne appen fra dit Galaxy Watch som i de foregående trin.

Visning af "Urskiver” -skærmen på din smartphone. Visning af "Urskiver” -skærmen på din smartphone.

Trin 2. På skærmen "Urskiver" skal du rulle ned og trykke på indstillingen "Få flere urskiver".

Visning af "Google Play"-skærmen med en af de tilgængelige urskiver fremhævet. Visning af "Google Play"-skærmen med en af de tilgængelige urskiver fremhævet.

Trin 3. Din smartphone omdirigerer dig til "Google Play", hvor du finder alle tilgængelige urskiver. Tryk på den, du bedst kan lide.

Visning af den valgte urskive med et tryk på knappen "Installer". Visning af den valgte urskive med et tryk på knappen "Installer".

Trin 4. Tryk på knappen "Installer". Når den er downloadet, vil din nye urskive være tilgængelig på dit ur og i Wearable-appen i menuen "Urskiver".

Bemærk: Nogle urskiver kan blive pålagt ekstra gebyrer, der er højere end dem, der er aftalt med din telefonoperatør. Indstillingerne og anvendelsen af urskiverne kan variere afhængigt af din enhedsmodel.