Sådan forbindes Galaxy Buds til en smartphone

Galaxy Buds er ægte trådløse øretelefoner, der giver dig mulighed for at høre enhver type lyd fra din telefon, såsom musik, lydfiler, notifikationer osv., nemt og trådløst. Du kan forbinde Galaxy Buds til din smartphone for at begynde at nyde denne nyttige enhed med det samme.

Visning af en hånd, der holder Galaxy Buds i deres etui.

Galaxy Buds understøttes af Android™-enheder, og nogle modeller såsom Galaxy Buds+ og Galaxy Buds Live understøttes også af iOS™, hvis din iPhone er 7 eller nyere. For at bruge dem skal du parre Buds med din enhed. Når dine Galaxy Buds / Galaxy Buds+ / Galaxy Buds 2 / Galaxy Buds Live / Galaxy Buds Pro er blevet sat op og parret, er alt hvad du skal gøre at åbne opladningsetuiet, og dine enheder vil automatisk oprette forbindelse.

Bemærk: Hvis dine Galaxy Buds ikke parrer inden for tre minutter efter, at opladningsetuiet er blevet åbnet, stopper de aktivt parring. Luk og åbn derefter etuiet igen for at begynde parringen igen.

Med en Samsung smartphone:

For at forbinde dine Galaxy Buds med din Samsung-smartphone skal du downloade SmartThings-appen og Wearable-appen og derefter følge disse trin:

1 Læg Galaxy Buds i deres etui og luk og åbn det igen.
2 Start SmartThings, og tryk på "Forbind"-indstillingen fra pop op-vinduet.
Visning af en S22-telefonskærm med en Galaxy Buds2 pop-up-vindueskærm og "Forbind"-indstillingen fremhævet.

Nu er dine Galaxy Buds parret med din smartphone. Når dine Galaxy Buds er blevet tilsluttet, vil de automatisk forsøge at oprette forbindelse til din enhed, hver gang du åbner opladningsetuiet, mens øretelefonerne er inde.

Med en ikke-Samsung Android™-smartphone:

For at forbinde dine Galaxy Buds til en ikke-Samsung Android™-smartphone, skal du downloade Galaxy Wearable-appen fra Google™ Play Butik og følge disse trin:

1 Læg Galaxy Buds i deres opladningsetui og luk og åbn det igen. Buds vil gå i parringstilstand.
2 Åbn Galaxy Wearable-appen, og søg efter Buds.
3 Følg instruktionerne på skærmen og installer Galaxy Buds Manager.
4 Nu er, dine Galaxy Buds parret med din ikke-Samsung Android™ smartphone.

Med en iOS™-enhed:

1 Læg Galaxy Buds i deres opladningsetui og luk og åbn det igen. Buds vil gå i parringstilstand.
2 Gå til enhedsindstillinger på din iOS™-enhed.
3 Tryk på "Bluetooth", og sørg for, at funktionen er slået til.
4 Buds vil være i sektionen "Andre enheder". Tryk på dem for at forbinde Buds til din iOS™-enhed.

Du kan også parre dine Galaxy Buds til et tv eller pc manuelt:

1 Sæt dine Galaxy Buds i øret.
2 Tryk og hold begge øretelefoners berøringskontrol. Øretelefonerne går i parringstilstand, og du vil høre en lyd.
3 Gå til Bluetooth-indstillingerne på din enhed, og søg efter Galaxy Buds.

Bemærk: Bluetooth skal være tændt på din ikke-Android™-enhed for at parre. Placeringen af Bluetooth-indstillingerne og trinene til at parre en ny enhed vil variere afhængigt af din enhed. Se venligst din enheds vejledning for flere detaljer.

Enter the Galaxy Buds settings to set the earbuds as you wish:

Visning af Galaxy Wearable-skærmen med menuikonet fremhævet. Visning af Galaxy Wearable-skærmen med menuikonet fremhævet.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable, og klik på menuikonet.

Visning af Galaxy Wearable-menuen med "Galaxy Buds2"-enheden fremhævet. Visning af Galaxy Wearable-menuen med "Galaxy Buds2"-enheden fremhævet.

Trin 2. Vælg Galaxy Buds fra listen over enheder.

Visning af Galaxy Wearable-skærmen med Galaxy Buds2 tilsluttet og "Indstillinger for øretelefoner" fremhævet. Visning af Galaxy Wearable-skærmen med Galaxy Buds2 tilsluttet og "Indstillinger for øretelefoner" fremhævet.

Trin 3. Tryk på "Indstillinger for øretelefoner".

På skærmen Indstillinger for øretelefoner, kan du konfigurere flere aspekter af dine Buds, som du ønsker:

• Equalizer: Vælg din equalizer-tilstand mellem "Bass-boost", "Blød", "Dynamisk", "Ren" og "Diskantboost".
  • Læs notifikationer højt: Slå denne funktion til for at høre notifikationer fra din telefon på dine øretelefoner.
  • Problemfri øretelefonforbindelse: Skift hurtigt til enheder i nærheden uden at afbryde dine øretelefoner eller aktivere parringstilstand.
  • In-ear detektion: Slå denne funktion til for at afspille opkald gennem dine øretelefoner, når de er i dine ører, og gennem din telefon, når de ikke er det.
  • Earbud fit test: Du kan tjekke din øretelefons pasform for at få mest muligt ud af dine Buds. Bare sæt dine øretelefoner i og tryk på "Start".
  • Brug omgivende lyd under opkald: Slå denne funktion til for at høre din egen stemme tydeligt, når du taler i telefonen.
  • Labs: Her kan du vælge mellem "dobbelttryk-øretelefonkant" og "spiltilstand".

Du kan styre al din musik fra dine Galaxy Buds takket være funktionen "Berøringskontrol". Hvis du slår denne funktion til, kan du bruge dine fingre til at styre din musik og opkald ved blot at røre ved dine øretelefoner. Dette er, hvad du kan gøre ved at bruge din Buds berøringskontrol.

Lytter til musik:

• Tryk: Afspil eller sæt nummer på pause.
  • Dobbelttryk: Afspil næste nummer.
  • Tripletryk: Afspil forrige nummer.
  • Tryk og hold: Du kan indstille en standard berøringsindstilling for hver øretelefon, inklusive "Bixby" og "Lydstyrke ned og op".

Under et opkald:

• Dobbelttryk: Besvar opkald eller afslut opkald.
  • Tryk og hold: Afvis opkald.