Fungerer enhedens NFC, hvis den er udstyret med LED-dæksel?

NFC er muligvis ikke tilgængelig, mens LED-lys fra LED-dæksel er aktiveret. Ægte Samsung LED-dæksel er stort set opdelt i LED-visningsdæksel (rygbeskyttelse og type skærmdæksel, LED-funktion er på skærmdækslet) og LED-bagdæksel (LED-funktion er på bagkassen), og NFC-brug kan midlertidigt være begrænset til LED se dæksel.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

LED-dækselfunktioner

Når du bruger Lysstyring, kan du ikke læse eller skrive NFC-tags eller dele data mellem NFC-enheder. Ifølge meddelelsen, der vises, når du tænder lysdioderne i sagen, er "NFC ikke tilgængelig, mens du bruger lysstyring". Det betyder, at hvis LED-funktionen på dækslet bruges, vil NFC på din Galaxy-telefon automatisk blive slukket. Derfor skal du slukke for lysstyring af LED-dækslet for at bruge NFC. Der er ingen LED-bagside, og kun når du bruger Lysstyringsfunktionen, kan P2P-funktionen og tagfunktionen for NFC ikke bruges, så der opstår en pop-op-meddelelse.

• Lystilstand: Når Galaxy-enheden vender nedad, vises der et lysshow med lysdioderne.
  • LED-meddelelsesikoner: Du får meddelelsesikoner på bagsiden, når der kommer en meddelelse.
  • Kameratimer: Hvis timeren til bagkameraet er tændt, vises nedtællingen på både skærmen og coveret.
  • Emojikoner til bagkameraerne: Når du åbner kameraappen, og bagkameraerne er aktive, vises et LED-ikon, du valgte, på bagsiden.

Bemærk: Understøttede funktioner kan variere afhængigt af typen af ægte LED-dæksel.

Hvad er NFC?

NFC står for "Near Field Communication", og som navnet antyder, muliggør den kortdistancekommunikation mellem kompatible enheder. NFC-teknologi giver brugerne mulighed for at foretage sikre transaktioner, udveksle digitalt indhold og forbinde elektroniske enheder med et tryk. NFC-transmissioner har en kort rækkevidde (fra et tryk til et par centimeter) og kræver, at enhederne er i nærheden.

NFC er teknologien i kontaktløse kort, og den mest almindelige brug af NFC-teknologi i din smartphone er at foretage lette betalinger med Samsung Pay. NFC kan også bruges til hurtigt at oprette forbindelse til trådløse enheder og overføre data.

Sådan overføres data med Android Beam.

① Elektrisk strøm

② Magnetfelt B produceret af sløjfestrøm

Hvordan tænder og slukker jeg hurtigt NFC?

Trin 1. Stryg nedad fra toppen af skærmen to gange for at få adgang til dine hurtige indstillinger.

Trin 2. Stryg til venstre for at se flere muligheder.

Trin 3. Tryk på NFC for at tænde eller slukke den.

Bemærk: Tilgængelige indstillinger og skærme kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og enhed.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport gennem ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.