Sådan oplader du hurtigt på din Galaxy-enhed

De nyeste Galaxy-mobilenheder er udstyret med en intern spole til trådløs hurtigopladning og kablet adaptiv hurtigopladning, en indbygget funktion, der gør det muligt for batteriet at oplade meget hurtigere.

Se, hvordan du aktiverer hurtigopladningsfunktionen på dine mobilenheder, og hvordan du tilslutter USB-kablet korrekt til opladningsadapteren. Se også de typer autoriserede kablede og trådløse opladere, der er tilgængelige til brug på dine mobilenheder.

Sådan aktiveres hurtigopladnings- eller hurtig trådløs opladningsfunktion til Galaxy-mobilenheder

Trin 1. Gå til Indstillinger > Enhedspleje.
Trin 2. Tryk på Batteri-ikonet.

billede for at vælge enhedsplejemenu

Trin 3. Tryk på menuen Opladning.

Vælg en af opladningstilstandene nedenfor baseret på den type autoriserede hurtigoplader, du har. For at aktivere en af opladningstilstandene skal du blot trykke på kontakten til højre.

• Hurtigopladning : Aktivér denne tilstand, hvis du bruger den adaptive hurtige kablede oplader.
  • Super hurtigopladning : Aktivér denne tilstand, hvis du bruger en kablet super hurtig oplader.
  • Hurtig trådløs opladning : Aktivér denne tilstand, hvis du bruger en hurtig trådløs oplader.
billede for at slå opladningsfunktionen til

Bemærk: Under opladning kan du ikke aktivere eller deaktivere denne funktion på din enhed.

Hvis USB-kablet ikke er korrekt tilsluttet opladningsadapteren, selvom du bruger en hurtigoplader, oplades din mobilenhed ikke hurtigt. Kontroller, at du har skubbet USB-kablet helt ind i opladeren, ellers fungerer hurtigopladningsfunktionen ikke, og der gives meget lav opladningskapacitet til din mobilenhed. Følgelig vil opladningshastigheden falde, og det tager meget længere tid at oplade batteriet helt.

Rigtigt billede, der viser USB-kabel tilsluttet en opladningsadapter

billede af USB-kabel og opladeradapter

Du kan ikke bruge funktionen til hurtig opladning eller super hurtig opladning, når du oplader batteriet ved at bruge en standard batterioplader. For at bruge hurtigopladningsfunktionen skal du bruge en kablet batterioplader, der understøtter adaptiv hurtigopladning. For at bruge super hurtigopladningsfunktionen skal du bruge en kablet USB PD-oplader (Power Delivery), der understøtter super hurtigopladning.

Autoriseret hurtig og super hurtig oplader består af kablede og trådløse typer. Se opladertyperne på nedenstående billeder.

Samsung autoriseret kablet oplader

• Super hurtigopladning
  • Adaptiv hurtigopladning
Samsung autoriseret kablet oplader

Samsung autoriseret hurtig trådløs opladningsplade

billede af hurtig trådløs opladningsplade

Bemærk:

• En blæser indlejret inde i opladeren kan producere støj under hurtig trådløs opladning.
  • Hvis enheden varmes op, eller den omgivende lufttemperatur stiger, kan opladningshastigheden falde automatisk. Dette er normal driftsforhold for at forhindre beskadigelse af enheden.
  • For at øge opladningshastigheden anbefales det at slukke for enheden eller dens skærm.
  • Tilgængeligheden af super hurtig opladningsfunktion kan variere afhængigt af enhedsmodeller.