Hvordan kan der spilles mere effektivt på en Galaxy S23

Galaxy S23-serien er udstyret med et Gen2 chipset til Qualcomms Snapdragon 8, en ny AP, og ydeevnen af CPU/GPU er opgraderet sammenlignet med tidligere modeller. Derudover er den udstyret med et kølesystem baseret på et dampkammer med effektiv varmeafgivelse for at optimere spilleforholdene.

Visning af Galaxy-bruger, der spiller.

Når der skal spilles spil med store krav til enhedens ydeevne, kan funktionen til spilydeevneadministration aktiveres, så der tilføres flere kræfter til spiltoptimering.

Bemærk: Når spilydeevneadministration aktiveres, kan der dannes mere varme, eller batteriforbruget kan øges, mens der games.

Hvordan indstilles spilydeevneadministration

• Hvordan foretages indstillingen via spilleappen
Visning af ikon for spilleapp. Visning af ikon for spilleapp.

Trin 1. Åbn appen "Game Launcher".

Visning af ikoner for flere muligheder. Visning af ikoner for flere muligheder.

Trin 2. Tryk på ikonet Mere.

Visning af muligheden Game Booster. Visning af muligheden Game Booster.

Trin 3. Tryk på "Game Booster".

Visning af muligheden Laboratorier under indstillingerne for Game Booster. Visning af muligheden Laboratorier under indstillingerne for Game Booster.

Trin 4. Tryk på "Laboratorier".

Visning af alternativ mulighed for spilydeevneadministration. Visning af alternativ mulighed for spilydeevneadministration.

Trin 5. Tryk på "Alternativ spilydeevneadministration".

• Hvordan indstilles spilleskærmen
Visning af spil med ikonet for stryg til venstre på skærmen. Visning af spil med ikonet for stryg til venstre på skærmen.

Trin 1. Start spillet, og stryg til venstre på skærmen.

Visning med ikonet for Game Launcher fremhævet. Visning med ikonet for Game Launcher fremhævet.

Trin 2. Tryk på ikonet for Game Launcher.

Visning af ikonet for indstillingerne for Game Launcher. Visning af ikonet for indstillingerne for Game Launcher.

Trin 3. Tryk på ikonet Indstillinger.

Visning af Labs (Laboratorier) under indstillingerne for Game Booster. Visning af Labs (Laboratorier) under indstillingerne for Game Booster.

Trin 4. Tryk på "Laboratorier".

Visning af Alternativ spilydeevneadministration. Visning af Alternativ spilydeevneadministration.

Trin 5. Tryk på "Alternativ spilydeevneadministration".

Ekspertsupport – certificeret af Samsung

Ekspertsupport – certificeret af Samsung