Sådan bruges touch-kommandoen i mine Samsung Galaxy Buds-øretelefoner

Bemærk: De følgende oplysninger er baseret på Galaxy Buds2 Pro. Se brugsanvisningen for hver model for at få oplysninger om funktion og brug af de enkelte modeller.

Berør øretelefonerne for at afspille eller stoppe musik, eller for at besvare eller afvise opkald. Du kan også indstille andre handlinger, der kan aktiveres ved berøring.

galaxy buds øretelefoner

① Mikrofon   ② Antenne/berøringsområde   ③ Mikrofon

• Tryk: Aktiverer afspilning eller sætter numre på pause og deaktiverer tekst-til-tale-funktionen.
  • Dobbelttryk: Afspiller det næste nummer, besvarer eller afslutter et opkald, holder et igangværende opkald eller modtager et nyt opkald, eller skifter mellem et opkald i venteposition og et nyligt modtaget opkald. (standard er slukket)
  • Tre tryk: Du kan afspille det forrige nummer ved at berøre øretelefonerne tre gange inden for tre sekunder. (hvis du berører øretelefonerne tre gange, efter at nummeret er startet, kan du genafspille det nummer, der aktuelt afspilles, fra begyndelsen.) (standard er slukket)
  • Berør og hold: Aktivér forudindstillede funktioner, der skal indstilles på dine Galaxy Buds, eller afvis et opkald. (Standardindstilling: Støjkontroltilstand)

Opsætning af kontroltilstand

Kontrollér indstillingen Berøringskontr i din Galaxy Wearable-app.

Trin 1. Gå ind i Galaxy Wearable-appen, og vælg Galaxy Buds.

Trin 2. Tryk på Berøringskontr, og skift på kontakten.

galaxy buds berøringskontrol

Trin 3. Aktivér alle funktioner.

galaxy buds berøringskontrolliste