Galaxy eSIM og internetudbydere, det kan bruges til

Galaxy eSIM (indbygget SIM-kort) er et digitalt SIM-kort, som gør, at du kan bruge mobildata uden et fysisk SIM-kort (Mini SIM, Mikro SIM, Nano SIM osv.).

Visning af tegning af eSIM-kort.

Bemærk: Muligheden for at bruge eSIM kan variere alt efter land og udbyder. I nogle lande kan eSIM ikke bruges.

Sådan føjer du et eSIM til din Galaxy-smartphone

Du har tre muligheder, hvis du ønsker at føje et eSIM til din smartphone: Du kan installere et forhåndstildelt abonnement, scanne en QR-kode eller indtaste oplysningerne manuelt.

Lær mere om, hvordan man installerer et eSIM eller et nano-SIM hos Samsung Support.

Installer et forhåndstildelt abonnement.

Før du begynder, bedes du undersøge hos din mobiludbyder, om denne mulighed er tilgængelig. Du kan blive bedt om at angive din telefons EID. Du kan finde dette på den æske, din telefon kom i, eller ved at gå til Indstillinger > Om telefon > Statusoplysninger

Visning af Administration af SIM valgt i Forbindelse. Visning af Administration af SIM valgt i Forbindelse.

Trin 1. Gå til “Indstillinger” > “Forbindelse” > “Administration af SIM”.

Visning af Tilføj eSIM valgt i Administration af SIM. Visning af Tilføj eSIM valgt i Administration af SIM.

Trin 2. Tryk på “Tilføj eSIM” og dit mobilabonnement vil automatisk blive downloadet og aktiveret på dit eSIM.

Scan en QR-kode

Du skal kontakte din mobiludbyder for at få en QR-kode.

1. Gå til Indstillinger > Forbindelse > Administration af SIM

2. Tryk på Tilføj eSIM og derefter Scan QR-kode fra tjenesteudbyder

3. Scan QR-kode

4. Dit mobilabonnement vil automatisk blive downloadet og aktiveret på dit eSIM

Indtast oplysningerne manuelt

Visse mobiludbydere, som understøtter eSIM, leverer en kode til at tilføje et eSIM manuelt.

1. Gå til Indstillinger > Forbindelse > Administration af SIM

2. Tryk på Tilføj eSIM, Scan QR-kode fra tjenesteudbyder og derefter Indtast aktiveringskode

3. Indtast de oplysninger, du fik fra din mobiludbyder

4. Dit mobilabonnement vil automatisk blive downloadet og aktiveret på dit eSIM

For at overføre et SIM-kort fra en anden Galaxy-enhed

1. På din nye telefon trykker du på Overfør SIM fra en anden enhed

2. På din gamle telefon trykker du på Overfør

3. Du vil se et pop op-vindue, som angiver at du ikke længere vil kunne bruge eSIM-kortet på din gamle enhed. Tryk på OK

4. Vælg din tjenesteudbyder fra listen

5. Vælg dit land fra listen

6. På din gamle telefon skal du nu indtaste den den 6-cifrede bekræftelseskode, som du ser på din nye telefon

7. Vælg din mobiludbyder fra listen på din nye telefon

8. Tryk på Overfør

9. Tryk på Overfør på din gamle telefon, og tryk derefter på Færdig

For at overføre et SIM-kort fra en iOS-enhed

1. Tryk på Overfør SIM fra en anden enhed

2. Tryk på Overfør via tjenesteudbyder

3. Tryk på navnet for din mobiludbyder

4. Du vil blive ført til din mobiludbyders websted. Følg instruktionerne på skærmen

Bemærk: Tilgængeligheden af denne funktion vil afhænge af din mobiludbyder. Rådfør dig med din mobiludbyder for flere oplysninger.

1. Gå til Indstillinger > Forbindelse > Administration af SIM

2. Tryk på det SIM-kort, du ønsker at konvertere til et eSIM

3. Tryk på Konverter til eSIM

4. I pop op-vinduet skal du trykke på Konverter eSIM

5. Tryk på Tilføj

6. Dit eSIM er nu aktivt

Galaxy-enheder, hvor eSIM kan bruges

• Galaxy S23 / S23+ / S23 Ultra, Galaxy S22 / S22+ / S22 Ultra, Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra, Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra
  • Galaxy Z Fold5 / Z Flip5, Galaxy Z Fold4 / Flip4, Galaxy Z Fold3 / Flip3, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold
  • Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Bemærk: Alt efter hvilket land, eSim kommer fra, fungerer det muligvis ikke, hvis din enhed er i et af ovennævnte lande. Find ud af, om denne funktion kan bruges på din enhed der, hvor du er.

Internetudbydere, hvor eSIM kan bruges

Afrika

Asien-Stillehavsregionen og Australien

Europa

Mellem- og Sydamerika

Mellemøsten

Nordamerika