Hvad er nyt i ONE UI 4.0?

ONE UI 4.0 leverer en række kreative oplevelser til brugeren. Den nyligt transformerede ONE UI 4.0 er utrolig speciel med hensyn til gennemsigtighed og databeskyttelsesfunktioner. Hvis du aktiverer databeskyttelsesfunktionen, kan du nemt tjekke, hvornår og hvor dit kamera og din mikrofon blev brugt. Du kan også tilpasse din enhed ved at bruge en farvepalet lavet af dine yndlingsfarver. Lad os udforske hver funktion i den nye ONE UI 4.0, der er tilgængelig til Android 12.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Databeskyttelse

ONE UI 4.0 kommer med en stærkt forstærket Beskyttelse funktion. Hvis du aktiverer indstillingen Databeskyttelse, kan du se, hvilke apps der bruger kameraet og mikrofonen i realtid. Derudover kan du nemt se detaljerede brugslogfiler fra de sidste 24 timer. Fra Indstillinger skal du vælge Beskyttelse og derefter aktivere Kameraadgang og Mikrofonadgang.

Aktiver adgang til kamera og mikrofon

Hvis du stryger nedad med to fingre, kan du gå til Hurtige indstillinger. Hvis du trykker på det grønne ikon, der er placeret over Hurtige indstillinger, kan du bekvemt se alle apps, der i øjeblikket bruger kameraet og mikrofonen.

Tryk på det grønne ikon for at se apps, der bruger kamera og mikrofon

Find en farve og stil, der er personlig til din baggrund. Hvis en bruger indstiller en ønsket farvetone, anbefaler AI farver, der passer bedst til baggrunden. Pift tingene op ved at prøve nye farver.

Indstilling af baggrund og stil Indstilling af baggrund og stil

Trin 1. Gå til Indstillinger, og vælg Baggrund og stil.

Galaxy-enhed, Farvepalet Galaxy-enhed, Farvepalet

Trin 2. Vælg Farvepalet.

AI-anbefalet farvepalet fra baggrund AI-anbefalet farvepalet fra baggrund

Trin 3. Vælg en række farvetoner baseret på farver fra din baggrund.

Prøv at bruge den effektive og let tilgængelige widget-funktion. Den er blevet omdannet til at være mere intuitiv, bekvem og brugervenlig. Du kan indstille widgets for hver app og aktivere funktionen med et par enkle tryk og træk.

Trin 1. Du kan få adgang til indstillingerne for startskærmen ved at trykke og holde et vilkårligt sted på startskærmen.

Trin 2. Du kan tilpasse widgets ved at trykke på knappen Widgets nederst på skærmen. Vælg eller træk de widgets, du gerne vil bruge, for at aktivere funktionen.

Tilpas widgets fra indstillingerne for startskærmen

På ONE UI 4.0 kan du bruge en række gratis emojis, GIF'er og klistermærker. Prøv at bruge søde emojis og GIF'er, når du chatter med en ven.

Opgraderede emojis og GIF'er på ONE UI 4.0-tastaturet

Nye emojis og GIF'er tilgængelige på ONE UI 4.0

Du kan bruge den opdaterede Kamera-app til hurtigt at tage billeder og optage videoer i høj kvalitet. Det brugervenlige menulayout øger brugerens bekvemmelighed og brugervenlighed. Zoom-indstillingsdisplayet er blevet ændret fra ikoner til tal for lettere at forstå zoomforstørrelsesniveauet.

ONE UI 3.1 – Kamera-app ONE UI 3.1 – Kamera-app

ONE UI 3.1 – Kamera-app

ONE UI 4.0 – Kamera-app ONE UI 4.0 – Kamera-app

ONE UI 4.0 – Kamera-app

Skærmlayout for Enhedspleje er blevet opgraderet. Synligheden er blevet forbedret med brugen af humørikoner og livlige skrifttyper. Derudover kan du nemt tjekke din enheds ydeevne med den nyligt tilføjede Diagnostik-funktion.

Batteri- og enhedspleje Batteri- og enhedspleje

Trin 1. Gå til Indstillinger, og vælg Batteri- og enhedspleje.

Enhedspleje, Diagnostik Enhedspleje, Diagnostik

Trin 2. Gå til Diagnostik.

Diagnostik-funktioner Diagnostik-funktioner

Trin 3. Vælg de funktioner, du vil tjekke.

PIP-funktionen (billede i billede) er yderst nyttig, når du vil se videoer, mens du laver noget andet. Fra startskærmen kan du nemt ændre størrelsen og placeringen af PIP-skærmen (billede i billede).

Skift størrelse og placering af videoer med forbedret PIP

Indstil størrelsen eller placeringen af videoen ved at trække et af dens fire hjørner udad til de ønskede indstillinger.

Fra din enhed skal du gå til Indstillinger, og derefter vælge Tips og brugervejledning for at finde en dybdegående forklaring af, hvordan du bruger ONE UI 4.0 samt brugstips og tricks. Du kan nemt lære mere ved at trykke på Indstillinger, Apps og funktioner og Eksperttip.

Lær, hvordan du bruger ONE UI 4.0 med tips og brugervejledningen

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.