Sådan hurtigt oplader du din telefon kablet eller trådløst

Galaxy S22- og Galaxy S23-serien understøtter ikke kun kablet opladning, men også problemfri trådløs opladning. Se vejledningen nedenfor for at lære om de forskellige hurtigopladningsmuligheder, og hvordan du bruger trådløs strømdeling.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Oplad din telefon med hurtig og superhurtig kablet opladning eller hurtig trådløs opladning

Galaxy S22- og Galaxy S23-serien tillader hurtig opladning og hurtig trådløs opladning når du virkelig har brug for, at din telefon er oppe at køre hurtigt.

Superhurtig opladning er kun tilgængelig på udvalgte telefoner, og du skal bruge opladeren samt en 25W eller 45W ægte Samsung-adapter.

• Hurtigopladning: For at bruge hurtigopladningsfunktionen skal du bruge en batterioplader, der understøtter ”adaptiv hurtigopladning”.
  • Trådløs hurtigopladning: For at bruge denne funktion skal du bruge en oplader og komponenter, der understøtter den hurtige trådløse opladningsfunktion. Det anbefales at bruge en 25W oplader til Galaxy S22/S23 (batterikapacitet 3700mAh) og en 45W oplader til Galaxy S22+/S23+ og Galaxy S22/S23 Ultra (batterikapacitet 4500-5000mAh).
  • Kvik hurtigopladning: For at bruge superhurtig opladning skal du bruge en USB PD-oplader (Power Delivery), der understøtter superhurtig opladning. Teksten “Super Fast Charging” sammen med opladningsikonet er markeret på opladeren. Det anbefales at bruge en 25W oplader til S22/S23 (batterikapacitet 3700mAh) og en 45W oplader til Galaxy S22+/S23+ og Galaxy S22/S23 Ultra (batterikapacitet 4500-5000mAh).

Få mere at vide om køb af opladere i Samsung Store.

Hurtig oplader Hurtig oplader

Hurtig oplader

Hurtig trådløs oplader Hurtig trådløs oplader

Hurtig trådløs oplader

Superhurtig oplader Superhurtig oplader

Superhurtig oplader

Bemærk:

• Hvis opladerens strøm ikke er tilstrækkelig, aktiveres hurtig og superhurtig opladning ikke.
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig, hvis den ikke er en Samsung-godkendt adapter.
  • Du kan oplade batteriet hurtigere, mens enheden eller dens skærm er slukket.
  • Du kan ikke bruge den indbyggede hurtig/superhurtig opladning, når du bruger en standard batterioplader.
  • Hvis enheden opvarmes, eller den omgivende lufttemperatur stiger, kan opladningshastigheden falde automatisk. Dette er en normal driftstilstand for at forhindre beskadigelse af enheden.
  • Strømadapteren og datakablet sælges separat. Til superhurtig opladning anbefaler vi at bruge den originale Samsung 45 watt-strømadapter og et Type-C til Type-C 5 A-kabel.
aktiver hurtigopladning trin 1 aktiver hurtigopladning trin 1

Trin 1. Start appen Indstillinger, og tryk på Batteri- og enhedspleje.

aktiver hurtigopladning trin 2 aktiver hurtigopladning trin 2

Trin 2. Tryk på Batteri.

aktiver hurtigopladning trin 3 aktiver hurtigopladning trin 3

Trin 3. Tryk på Flere batteriindstillinger.

aktiver hurtigopladning trin 4 aktiver hurtigopladning trin 4

Trin 4. Tryk på kontakten ved siden af Hurtigopladning, Kvik hurtigopladning eller Trådløs hurtigopladning.

Bemærk:

• Under opladning må du ikke aktivere eller deaktivere denne funktion på din enhed.

Oplad en anden enhed med trådløs strømdeling

Du kan oplade en anden enhed med din telefons batteri. Med funktionen Trådløs strømdeling kan din telefon trådløst oplade en anden Galaxy-telefon, Galaxy-ur eller Galaxy Buds. Alt du skal gøre er at placere de to enheder sammen. Du kan også oplade en anden enhed, selv mens du oplader din telefon. Følg nedenstående trin for at aktivere funktionen Trådløs strømdeling.

Trin 1. Stryg nedad for at åbne meddelelsespanelet.

Trin 2. Tryk på ikonet for Trådløs strømdeling for at aktivere det.

aktivere trådløs strømdeling

Bemærk: Hvis ikonet for Trådløs strømdeling ikke findes, skal du trykke på Plus-ikonet og trække ikonet for Trådløs strømdeling til Hurtigpanelet.

Trin 3. Placer den enhed, du gerne vil oplade, på midten af din telefon, med bagsiden af enhederne mod hinanden. Når opladningen starter, vil du vide det ved en meddelelseslyd eller vibration. Når du er færdig med at oplade, skal du fjerne den anden enhed fra din telefon.

aktivere trådløs strømdeling 2

Bemærk:

• Afhængigt af typen af det tilbehør eller det cover der bruges, fungerer funktionen til trådløs strømdeling muligvis ikke korrekt. Det anbefales at fjerne eventuelt tilbehør og cover før du bruger denne funktion.
  • Strømdelingen vil vare, indtil opladningsenheden når et minimum på 30 %, derefter stopper opladningen.
  • Juster placeringen af enhederne for at sikre, at deres forbindelse er god, fordi placeringen af den trådløse opladningsspole varierer fra enhed til enhed.
  • Undlad at flytte eller bruge nogen af enhederne under opladning.
  • Kun enheder, der understøtter den trådløse opladningsfunktion, kan oplades ved hjælp af denne funktion.
  • Nogle funktioner er ikke tilgængelige, mens de deler strøm.
  • Den strøm som den anden enhed oplades med, kan være mindre end den mængde som den får tildelt fra din telefon.
  • Hvis du oplader den anden enhed samtidigt med at du oplader din enhed, kan opladningshastigheden være lavere, eller enheden vil muligvis ikke blive opladet rigtigt, afhængigt af hvilken type oplader der bruges.
  • Opladningshastigheden eller effektiviteten kan variere afhængigt af enhedens tilstand eller det omgivende miljø.
  • Ved trådløs opladning skal du sørge for, at der ikke er fremmedlegemer, såsom kreditkort, ringe eller metalcovers, mellem opladeren og enheden.

Du kan indstille enheden til at stoppe strømdeling, når den resterende batteristrøm falder til under et vist niveau.

begræns trådløs strømdeling trin 1 begræns trådløs strømdeling trin 1

Trin 1. Start appen Indstillinger, og tryk på Batteri- og enhedspleje.

begræns trådløs strømdeling trin 2 begræns trådløs strømdeling trin 2

Trin 2. Tryk på Batteri.

begræns trådløs strømdeling trin 3 begræns trådløs strømdeling trin 3

Trin 3. Tryk på Trådløs strømdeling.

begræns trådløs strømdeling trin 4 begræns trådløs strømdeling trin 4

Trin 4. Tryk på Batterigrænse, og indstil derefter grænsen.

Det anbefales kun at bruge Samsung-godkendte batterier, opladere og kabler, der er specielt designet til din enhed. Inkompatible batterier, opladere eller kabler kan forårsage alvorlige personskader eller beskadigelse af din enhed.

• Forkert tilslutning af opladeren kan forårsage alvorlig skade på enheden. Eventuelle skader forårsaget af misbrug er ikke dækket af garantien.
  • Brug kun USB Type-C-kabler, der følger med enheden. Enheden kan blive beskadiget, hvis du bruger mikro-USB-kabler.
  • Hvis du oplader enheden, mens multifunktionsstikket er vådt, kan enheden blive beskadiget. Tør multifunktionsstikket grundigt, før du oplader enheden.
  • For at spare energi skal du tage stikket ud af opladeren, når den ikke er i brug. Opladeren har ikke en strømafbryder, så du skal tage opladeren ud af stikkontakten, når den ikke er i brug, for at undgå spild af strøm. Opladeren skal forblive tæt på stikkontakten og let tilgængelig under opladning.
  • Når du bruger en oplader, anbefales det at bruge en godkendt kablet eller trådløs oplader, der garanterer opladningsydelsen.
  • Hvis batteriet er helt afladet, kan enheden ikke tændes med det samme, når opladeren er tilsluttet. Lad et afladet batteri oplade i et par minutter, før du tænder for enheden.
  • Hvis du bruger flere apps på én gang, netværksapps eller apps, der har brug for forbindelse til en anden enhed, aflades batteriet hurtigt. For at undgå at miste strøm under en dataoverførsel skal du altid bruge disse apps efter fuld opladning af batteriet.
  • Brug af en anden strømkilde end opladeren, såsom en computer, kan resultere i en langsommere opladningshastighed på grund af en lavere elektrisk strøm.
  • Enheden kan bruges, mens den oplades, men det kan tage længere tid at oplade batteriet helt.
  • Hvis enheden modtager en ustabil strømforsyning under opladning, fungerer berøringsskærmen muligvis ikke. Hvis dette sker, skal du tage opladeren ud af enheden.
  • Under opladning kan enheden og opladeren blive varmet op. Dette er normalt og vil ikke påvirke enhedens levetid eller ydeevne. Hvis batteriet bliver varmere end normalt, kan opladeren stoppe med at oplade.
  • Hvis enheden ikke oplader korrekt, skal du tage enheden og opladeren med til et Samsung-servicecenter.
  • Ved trådløs opladning skal du sørge for, at der ikke er objekter, såsom kreditkort, ringe eller metalcovers, mellem opladeren og enheden.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.