Se de nye kamerafunktioner i Galaxy S22-serien

Kamera-appen er blevet forbedret med bedre specifikationer, redesignede elementer og opgraderede funktioner. Fortsæt med at læse for at lære mere om, hvordan du udnytter dit kamera fuldt ud.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Tjek oversigten over kameraerne i Galaxy S22-serien

Med Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra kan du tage professionelle billeder med et enkelt tryk med din finger. De nydesignede forhåndsvisningselementer gør det nemmere end nogensinde at tage billeder. Du kan tage utrolige billeder af dit kæledyr med portrættilstand eller hurtigt optage videoer af dyrebare hverdagsøjeblikke med den avancerede hurtigoptagelsesfunktion.

Oversigt over kameraerne i Galaxy S22-serien

Camera

Galaxy S22

Galaxy S22+

Galaxy S22 Ultra

Front – bred

10 MP F2.2
[Dual Pixel AF],

FOV 80°, 1/3.24”, 1.22 µm

10 MP F2.2
[Dual Pixel AF],

FOV 80°, 1/3.24”, 1.22 µm

40 MP F2.2 [PDAF],

FOV 80°, 1/2.8”, 0.7 µm

① Bag – ultra bred

12 MP F2.2 [FF],
FOV 120°, 1/2.55”, 1.4 µm

12 MP F2.2 [FF],
FOV 120°, 1/2.55”, 1.4 µm

12 MP F2.2
[Dual Pixel AF],
FOV 120°, 1/2.55”, 1.4 µm

② Bag – vidvinkel

50 MP F1.8
[Dual Pixel AF], OIS,
FOV 85°, 1/1.56”, 1.0 µm

with Adaptive Pixel

50 MP F1.8
[Dual Pixel AF], OIS,
FOV 85°, 1/1.56”, 1.0 µm

with Adaptive Pixel

108 MP F1.8
[PDAF], OIS,
FOV 85°, 1/1.33”, 0.8 µm

with Adaptive Pixel

③ Bag – telefoto 1

10 MP F2.4
[3x, PDAF], OIS
FOV 36°, 1/3.94”, 1.0 µm

10 MP F2.4
[3x, PDAF], OIS
FOV 36°, 1/3.94”, 1.0 µm

10 MP F2.4
[3x, Dual Pixel AF], OIS,
FOV 36°, 1/3.52”, 1.12 µm

④ Bag – telefoto 2

-

-

10 MP F4.9
[10x, Dual Pixel AF], OIS,
FOV 11°, 1/3.52”, 1.12 µm

Bag – zoom

3x Optical Zoom

Super Resolution Zoom
up to 30x

3x Optical Zoom

Super Resolution Zoom
up to 30x

3x, 10x Dual Optical Zoom

Super Resolution Zoom
up to 100x

Linseikonerne er blevet opdateret til at vise et forstørrelsesnummer for at give klar information.

Forstørrelsesnummer i redesignede forhåndsvisningselementer på S22

Zoombjælken og genvejene er også blevet redesignet til præcist at angive forstørrelsesniveauet. I Pro-tilstand er linseikonerne blevet strømlinet for at vise navnet på linsen.

Navn på linse i redesignede forhåndsvisningselementer på S22

Brugere kan trykke længe for hurtigt at optage en video eller tage en håndfri hurtig optagelse ved at trække udløserknappen til låseikonet. Låseikonet kan blive vist inden for et bestemt zoomniveau.

• Galaxy S22, S22+: ~12x zoom-niveau
  • Galaxy S22 Ultra: ~20x zoom-niveau
Samsung S22, avanceret hurtigoptagelse. Træk låseikon til udløserknap for håndfri hurtig optagelse

Ikonstilen og belysningen er blevet forbedret for lettere brugervenlighed og forståelse. Den opdaterede effektikonstil understreger det valgte ikon, og lyskontrollinjen vises kun, når der trykkes på lysikonet.

Derudover genkendes tynde genstande såsom sugerør, gennemsigtige kopper eller gentagne mønstre bedre gennem AI DEPTH MAP.

originalt tyndt sugerør originalt tyndt sugerør

Originalt

AI Depth Map AI Depth Map

AI Depth Map

tyndt sugerør bedre genkendt gennem AI DEPTH MAP S22-serien tyndt sugerør bedre genkendt gennem AI DEPTH MAP S22-serien

Forbedret

Originalt foto med gentaget mønster Originalt foto med gentaget mønster

Originalt

Forbedret gentaget mønster Forbedret gentaget mønster

Forbedret

Originalt gennemsigtigt glas Originalt gennemsigtigt glas

Originalt

Forbedret gennemsigtigt glas Forbedret gennemsigtigt glas

Forbedret

Alle synsfelter understøttes, når du tager portrætbilleder om natten. Tag lyse og klare portrætbilleder, selv når det er mørkt udenfor.

Portrætbillede om natten med Galaxy S22

Fra Galleri kan du få motivet til at skille sig ud ved at tilføje en baggrundsslørende effekt til billeder taget i fototilstand.

tilføj portræteffekt tilføj portræteffekt
anvend portræteffekt anvend portræteffekt
tilføjet portræteffekt tilføjet portræteffekt

Rediger dine billeder ved hjælp af de mange forskellige baggrundseffekter, der er tilgængelige i portrættilstand, og prøv derefter at ændre placeringen af belysningen. Det vil forbedre dit portræt.

Galaxy S22-portrætbelysning

Med Galaxy S22-serien kan du også tage utrolige portrætter af din kat eller hund ved at bruge de tilgængelige effekter i portrættilstanden bagpå eller foran.

Brugervenligheden i portrætvideotilstand er blevet forbedret med tilføjelsen af 3x ZOOM og en videostabiliseringsfunktion.

• 3x ZOOM: Fra Kamera-appen skal du trykke på 3x-ikonet, der er placeret over udløserknappen.
  • Videostabilisering: Fra Kamera-appen skal du trykke på knappen Indstillinger i øverste venstre hjørne af skærmen, og derefter aktivere Videostabilisering.

Med Instruktørens synspunkt kan du optage videoer fra forskellige vinkler med både motivet og den person, der filmer, optaget på samme tid. Sammenlignet med tidligere modeller er der tilføjet en anti-ryste-funktion for forbedret slørreduktion.

Gem
Den nyligt tilføjede Gem i Instruktørens synspunkt giver brugerne mulighed for at gemme optagelserne fra front- og bagkameraet som to separate videofiler eller kombinere dem som én fil. Hvis Gem er indstillet til at gemme to separate videoer, kan brugeren se eller redigere videoerne separat.

Gem i Instruktørens synspunkt på S22

PIP-kontrol (billede i billede)

PIP-funktionen (billede i billede) er yderst nyttig til at se to skærme på én gang. I Instruktørens synspunkt kan du se live-feedet fra både front- og bagkameraet samtidigt. PIP er den lille video, der er tilføjet i hovedvideoen.

Brugere kan justere PIP-skærmstørrelsen eller slå det til/fra under optagelsestilstand med dobbelt PIP-visning.

• Tryk for at vise PIP-indstillinger
  • Dobbelttryk for at forstørre PIP
Forstør PIP i Instruktørens synspunkt på S22
  • Slå PIP-skærm til/fra
Formindsk PIP i Instruktørens synspunkt på S22

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.