Sådan fejlfindes på en Galaxy-telefon, der ikke opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Når du har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi på din telefon, skal du kontrollere, om Wi-Fi-signalet ikke findes, eller om Wi-Fi-netværket findes, men ikke kan oprette forbindelse. Se vejledningen nedenfor for at få dit Wi-Fi-netværk online.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

1. Sørg for, at routeren er tilgængelig

Kontroller, om routeren fungerer korrekt. Sørg for, at den er tændt, forbundet til internettet, og at din telefon er inden for routerens Wi-Fi-rækkevidde. Derudover, hvis der er tilsluttet for mange enheder til en router, detekteres Wi-Fi muligvis ikke.

Wifi-router

Bemærk: Routerdisplayet kan variere fra enhed til enhed. Spørg din routerudbyder.

2. Genstart enhederne

Prøv at genstarte din Galaxy-telefon, router og modem.

Trin 1. For at genstarte din telefon skal du trykke på tænd/sluk-ikonet i hurtigpanelet og derefter trykke på Genstart.

Trin 2. Sluk og tænd din router og modem igen. Når du slukker for routeren og modemet, skal du tage stikket ud og tilslutte det igen, og derefter tænde.

Trin 3. Når du har genstartet hver enhed, skal du se, om du har løst problemet.

3. Nulstil netværksindstillingerne

Følg nedenstående trin for at nulstille netværksindstillingerne og tænde Wi-Fi igen.

Trin 1. Gå til Indstillinger , og vælg så Generel administration.

Trin 2. Find og vælg Nulstil.

Nulstil netværksindstillinger trin1

Trin 3. Vælg Nulstil netværksindstillinger.

Trin 4. Tryk på knappen Nulstil indstillinger.

Nulstil netværksindstillinger trin2

Trin 5. Tryk på knappen Nulstil.

Nulstil netværksindstillinger trin3

Bemærk: Når du nulstiller netværksindstillingerne, nulstilles Wi-Fi-oplysninger, mobildata og Bluetooth-forbindelse.

4. Start din enhed i sikker tilstand igen

Prøv Wi-Fi-forbindelsen i sikker tilstand. Hvis Wi-Fi-netværket er tilsluttet i sikker tilstand, kan det være et problem forårsaget af den downloadede app på din telefon, og den app skal afinstalleres. For at finde ud af, hvilken app der forårsager et Wi-Fi-problem, kan du prøve at afinstallere apps i rækkefølgen af den sidste installation.

Trin 1. Åbn Hurtig-indstillinger. Tryk på tænd/sluk-ikonet i toppen af skærmen.

Trin 2. Tryk og hold på Sluk, indtil ikonet Sikker tilstand vises.

Trin 3. Tryk på Sikker tilstand for at starte din enhed i Sikker tilstand. Hvis du er gået i Sikker tilstand med succes, vil du se Sikker tilstand vises nederst på skærmen.

Wifi sikker tilstand

5. Sørg for, at du bruger den korrekte Wi-Fi-adgangskode

Hvis der er et låsemærke inde i Wi-Fi-netværksikonet, er det et adgangskodebeskyttet netværk. Når du indtaster adgangskoden, skal du være forsigtig og indtaste den korrekt. Wi-Fi-adgangskoder er sensitive overfor store og små bogstaver.

Wifi-adgangskodelås

6. Udfør en nulstilling til fabriksdata

Hvis ovenstående metoder ikke fungerer, kan du bringe din enhed tilbage til fabriksindstillingerne ligesom da du tændte for din enhed for første gang.

Trin 1. Gå til Indstillinger , og vælg så Generel administration.

Trin 2. Vælg Nulstil, og tryk derefter på Nulstilling af fabriksdata.

Trin 3. Rul ned på siden, og vælg knappen Nulstil.

Trin 4. Tryk på knappen Slet alt

Bemærk:

• Fabriksnulstilling af en mobilenhed ikke er reversibel.
  • Sørg for, at alle dine oplysninger er gemt i en sikkerhedskopi et andet sted, inden du prøver at nulstille din telefon.

Bemærk:

• Hvis du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, men ikke kan komme online, kan du prøve at bruge Wi-Fi-netværket på en anden enhed. Hvis andre enheder heller ikke kan få adgang online, kan denne netværkstjeneste være defekt, så kontakt din internetudbyder for at få hjælp.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du oplever problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.