Se om Galaxy Buds Pro vandbestandighed

Galaxy Buds pro har den højeste standard for vandbestandighed i Galaxy Buds-serien.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

IPX7-klassificeret vandbestandighed til dine Galaxy Buds Pro

IPX7-klassificering betyder, at enheden er vandtæt, når den nedsænkes i ferskvand i 1 meters dybde i op til 30 minutter. Ørepropperne kan dog blive beskadiget, hvis de anvendes under forhold, der ikke er i overensstemmelse med IPX7-standarden. Sørg for at følge disse tip omhyggeligt for at forhindre potentiel skade.

Galaxy Buds Pro på jorden ved siden af sko og vægte og vanddråber
  • Hvis enhederne udsættes for ferskvand, skal du tørre dem grundigt ved at tørre dem af med en ren, blød klud og ryste dem for at fjerne vandet fra enhederne. Udsæt heller ikke enheden for andre væsker, såsom saltvand, swimmingpoolvand, sæbevand, olie, parfume, solcreme, håndrens, kemiske produkter såsom kosmetik, ioniseret vand, alkoholholdig drik eller syreholdige væsker osv.
Kemiske symboler, du skal ikke udsætte  Galaxy Buds Pro for: kemikalier, parfume, saltvand, håndrens og lignende produkter
  • Hvis enhederne udsættes for eller nedsænkes for andre væsker end rent vand, skal du straks skylle med rent vand i en skål og tørre dem grundigt ved at tørre det af med en ren, blød klud og ryste dem for at fjerne vandet fra enhederne. Hvis du ikke følger disse instruktioner, kan enhedens ydeevne inklusive lydkvalitet med højttaler og udseende blive påvirket, da vand kan trænge ind i produktets samlinger.

Forholdsregler for at holde dine Galaxy Buds Pro i god stand

• Bær ikke enheden under aktiviteter, såsom svømning, vandsport, brusebad eller mens du besøger spa- eller sauna-faciliteter. Dette kan beskadige enheden.
  • Udsæt ikke enhederne for vand, der bevæger sig med kraft eller rindende vand.
  • Put ikke enhederne i en vaskemaskine eller tørretumbler. Det anbefales ikke at bruge enhederne i vand.
  • Nedsænk ikke enhederne i ferskvand dybere end 1 m, eller hold dem nedsænket i mere end 30 minutter.
  • Dine enheder er testet i et kontrolleret miljø og certificeret til at være vandbestandige i specifikke situationer.
  • Opladningsæsken er ikke vandbestandig og er ikke modstandsdygtig over for sved og fugt.