Sådan foretager manfejlfinding af problemer med softwareopdateringer

Hvis du ikke kan opdatere din software til den nyeste version, kan det skyldes utilstrækkelig lagerplads på din enhed. Læs videre for at lære mere om datahåndtering.

Slet apps, du ikke bruger

Sletning af en app, som du ikke bruger, er en enkel måde at frigøre lagerplads på din enhed. Tryk og hold appikonet nede, og vælg Afinstaller. Du kan også følge nedenstående trin.

Vælg Apps Vælg Apps

Trin 1. Gå til Indstillinger og vælg Apps.

Vælg den app, der skal slettes fra listen Vælg den app, der skal slettes fra listen

Trin 2. Vælg en app, du gerne vil slette fra listen.

Afinstaller app Afinstaller app

Trin 3. Vælg Afinstaller.

Tryk på OK for at slette appen Tryk på OK for at slette appen

Trin 4. Tryk på OK for at slette appen.

Sådan kan du rydde cachen og slette midlertidige filer i en app.

Vælg Apps Vælg Apps

Trin 1. Gå til Indstillinger og vælg Apps.

Vælg den app, du vil rydde cachen for Vælg den app, du vil rydde cachen for

Trin 2. Vælg en app, du vil rydde cachen for.

Vælg Lagring Vælg Lagring

Trin 3. Vælg Lagring.

Tryk på Ryd cache Tryk på Ryd cache

Trin 4. Tryk på Ryd cache.

Du kan også rydde hele cachen på én gang ved at optimere din enhed. Følg nedenstående trin.

Batteri- og enhedspleje Batteri- og enhedspleje

Trin 1. Gå til Indstillinger, og vælg Batteri- og enhedspleje.

Tryk på Optimer nu Tryk på Optimer nu

Trin 2. Tryk på Optimer nu.

Tryk på Udfør for at afslutte optimeringen Tryk på Udfør for at afslutte optimeringen

Trin 3. Når den er optimeret, skal du trykke på Udført for at afslutte den.

Bemærk:

• Pas på ikke at vælge Ryd data. Dette vil slette alle data, som er forbundet med appen.

Ved at uploade dine data til skyen kan du administrere dine filer uden at bekymre dig om utilstrækkelig lagerplads på din enhed. Hvis du ikke kan opdatere din software på grund af mangel på lagerplads, så prøv at bruge Samsung Cloud. Du kan fortsætte med at sikkerhedskopiere dine data med samme metode.

Vælg Samsung-konto Vælg Samsung-konto

Trin 1. Gå til Indstillinger, og vælg Samsung-konto.

Vælg Samsung Cloud Vælg Samsung Cloud

Trin 2. Vælg Samsung Cloud.

Samsung Cloud, Sikkerhedskopier data Samsung Cloud, Sikkerhedskopier data

Trin 3. Vælg Sikkerhedskopier data.

Vælg den type data, der skal uploades til Samsung Cloud Vælg den type data, der skal uploades til Samsung Cloud

Trin 4. Vælg den type data, der skal uploades til skyen.

Vælg Sikkerhedskopier nu Vælg Sikkerhedskopier nu

Trin 5. Vælg Sikkerhedskopier nu.

Bemærk:

• Du skal være logget ind på en Samsung-konto for at få adgang til Samsung Cloud.
  • Hvis du aktiverer Autosikkerhedskopi ved i Trin 4, sikkerhedskopierer din enhed automatisk dine valgte data, når den er forbundet til internettet.

Hvis du har nok lagerplads på din enhed, men ikke kan opdatere softwaren, kan du prøve at opdatere i Sikker tilstand.

Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede

Trin 1. Tryk og hold Lydstyrke ned-knappen og sideknappen nede.

sluk enhed sluk enhed

Trin 2. Vælg Sluk.

Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede Tryk og hold Lydstyrke ned og sideknappen nede

Trin 3. Når skærmen er slukket, skal du trykke på og holde Lydstyrke ned-knappen og sideknappen nede på samme tid.

Slip sideknappen, mens du holder Lydstyrke ned-knappen nede Slip sideknappen, mens du holder Lydstyrke ned-knappen nede

Trin 4. Når Samsung-logoet vises på skærmen, skal du slippe sideknappen, mens du holder Lydstyrke ned-knappen nede.

Prøv at opdatere i fejlsikret tilstand Prøv at opdatere i fejlsikret tilstand

Trin 5. Når Sikker tilstand vises i nederste venstre hjørne af skærmen, skal du slippe knappen. Prøv at opdatere i Sikker tilstand.

Du kan skifte fra Sikker tilstand til normal tilstand ved at følge nedenstående trin.

Trin 1. Tryk og hold Lydstyrke ned-knappen og sideknappen nede.

Trin 2. Vælg Genstart.

Skift fra fejlsikret tilstand til normal tilstand

Bemærk:

• Lydstyrke- og sideknappens placering kan variere afhængigt af enhedsmodellen.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.