Sådan bruges Scroll Capture på en Galaxy smartphone

Scroll Capture er en Galaxy Telefon-funktion, der giver dig mulighed for at tage skærmbilleder af indhold såsom lange artikler eller websteder og gemme dem som et enkelt billede. Lær hvordan du bruger Scroll Capture nedenfor.

Visning af Scroll Capture-indstillingen fremhævet

Sådan aktiveres Skærmoptagelse-værktøjslinjen

For at bruge Screen Capture skal du aktivere Skærmoptagelse-værktøjslinjen ved at følge disse trin:

Visning af en Galaxy Telefon-appbakke med ”Indstillinger”-knappen fremhævet. Visning af en Galaxy Telefon-appbakke med ”Indstillinger”-knappen fremhævet.

Trin 1. Åbn din appbakke, og tryk på knappen ”Indstillinger”.

Visning af menuen ”Indstillinger” med ”Avancerede funktioner” fremhævet. Visning af menuen ”Indstillinger” med ”Avancerede funktioner” fremhævet.

Trin 2. Rul ned til ”Avancerede funktioner”.

Visning af skærmen ”Avancerede funktioner” med ”Skærmbilleder og skærmoptager” fremhævet. Visning af skærmen ”Avancerede funktioner” med ”Skærmbilleder og skærmoptager” fremhævet.

Trin 3. Tryk på ”Skærmbilleder og skærmoptager”.

Visning af skærmen ”Skærmbilleder og skærmoptager” med ”Vis værktøjslinje efter optagelse” tændt og fremhævet. Visning af skærmen ”Skærmbilleder og skærmoptager” med ”Vis værktøjslinje efter optagelse” tændt og fremhævet.

Trin 4. På indstillingen ”Vis værktøjslinje efter optagelse” skal du trykke på skifteknappen for at skifte mellem ”Til” og ”Fra”.

Bemærk: Hvis din enhed ikke har en optagefunktion, skal du vælge ”Skærmoptagelse”.

Indstillingen Scroll Capture vises på skærmen umiddelbart efter at have taget et skærmbillede af en artikel eller en hjemmeside. Følg disse trin for at tage et langt skærmbillede med Scroll Capture:

Animation af et skærmbillede af en hjemmeside, der tages. Animation af et skærmbillede af en hjemmeside, der tages.

Trin 1. Find en hjemmeside, der tillader rulning, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen og lydstyrke ned-knappen for at tage et skærmbillede.

Visning af ”Scroll Capture”-indstillingen fremhævet Visning af ”Scroll Capture”-indstillingen fremhævet

Trin 2. Tryk på Scroll Capture-ikonet.

Visning af et eksempel på et skærmbillede i nederste venstre side af skærmen over Scroll Capture-værktøjslinjen. Visning af et eksempel på et skærmbillede i nederste venstre side af skærmen over Scroll Capture-værktøjslinjen.

Trin 3. Skærmen vil automatisk rulle ned for at fange indholdet af den næste skærm.

Visning af en Galaxy Telefon-skærmbillede med værktøjslinjen Scroll Capture nederst og Scroll Capture-ikonet fremhævet med et langt tryk-symbol. Visning af en Galaxy Telefon-skærmbillede med værktøjslinjen Scroll Capture nederst og Scroll Capture-ikonet fremhævet med et langt tryk-symbol.

Trin 4. Tryk længeScroll Capture-ikonet for at fange bunden af skærmen.

Se forhåndsvisning af et Galaxy Telefon-skærmbillede med Scroll Capture-værktøjslinjen og et tryk uden for den. Se forhåndsvisning af et Galaxy Telefon-skærmbillede med Scroll Capture-værktøjslinjen og et tryk uden for den.

Trin 5. For at fuldføre skærmbilledet skal du trykke på en hvilken som helst del af skærmen uden for værktøjslinjen.

Bemærk: Rullebreddeforholdet indstilles automatisk, men fremrykningsbreddeforholdet afhænger af den side, du optager (indlejret afspiller, stort billede osv.). Også skærmbilleder skaleres automatisk ned, før filerne gemmes.

Visning af det færdige skærmbillede af en artikel fra top til bund.

Når det er færdigt, vil det fulde skærmbillede automatisk blive gemt i dit galleri.