Sådan forbedres Galaxy Z Flip4 batterilevetid

En af de største forbedringer af Galaxy Z Flip4 er dens batteri. Med en kapacitet på 3700 mAh kan du også bruge nogle af telefonens funktioner til at forlænge batteriets levetid.

Visning af Galaxy Z Flip4 med et batteri-ikon.

Galaxy Z Flip4 batterikapacitet sammenligning

Galaxy Z Flip4 er udstyret med et 3700 mAh batteri, hvilket er en forbedring af længere brugstid end forgængeren Galaxy Z Flip3, som var udstyret med et 3300 mAh batteri. Tjek alle batteriforskellene nedenfor:

Model

Z Flip3

Z Flip4

Batterikapacitet

(mAh, typisk)

3300

3700

Lydafspilningstid

Op til 51 timer

Op til 56 timer

Opladningskapacitet

15W superhurtig opladning

(Oplader sælges separat)

25W superhurtig opladning

(Oplader sælges separat)

Bemærk: Lydafspilningstiden kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer.

Efter at have købt et nyt produkt, installerer og aktiverer du normalt mange applikationer og udfører forskellige funktioner for i første omgang at konfigurere din nye enhed. På dette tidspunkt kan du på grund af det høje baggrundsbatteriforbrug føle, at batterilevetiden på din nye telefon er kortere end den tidligere model.

Enhedsoptimering hjælper med at reducere batteriforbruget ved at rydde op apps, der kører i baggrunden, og rydde op i unormalt batteriforbrug.

Gennem Enhedspleje:

Visning af skærmen "Indstillinger" og "Batteri og enhedspleje" fremhævet. Visning af skærmen "Indstillinger" og "Batteri og enhedspleje" fremhævet.

Trin 1. Gå til enhedsindstillinger og tryk på "Batteri og enhedspleje".

Visning af skærmen "Enhedspleje" med "Optimer nu"-indstillingen fremhævet. Visning af skærmen "Enhedspleje" med "Optimer nu"-indstillingen fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Optimer nu”.

Visning af skærmen "Enhedspleje" med "Udført"-indstillingen fremhævet. Visning af skærmen "Enhedspleje" med "Udført"-indstillingen fremhævet.

Trin 3. Tryk på ”Udført”.

Gennem apps til dybt sovende apps:

Apps, der registrerer problemer med batteridræning, kan reducere batteriforbruget ved at sætte dem i dybt sovende appsvia push-meddelelser.

Når enheden automatisk registrerer en app, der bruger meget batteri i baggrunden, og sender et tryk, skal du tjekke notifikationen for at sætte appen i dybt sovende apps.

Visning af skærmen "Enhedspleje" med "Batteri"-indstillingen fremhævet. Visning af skærmen "Enhedspleje" med "Batteri"-indstillingen fremhævet.

Trin 1. Tryk på ”Batteri”.

Visning af "Batteri"-skærmen med "Grænser for baggrundsforbrug" fremhævet. Visning af "Batteri"-skærmen med "Grænser for baggrundsforbrug" fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Grænser for baggrundsforbrug”.

Visning af skærmen "Grænser for baggrundsforbrug" med "Sæt ubrugte apps i søvntilstand”. Visning af skærmen "Grænser for baggrundsforbrug" med "Sæt ubrugte apps i søvntilstand”.

Trin 3. Tænd for "Sæt ubrugte apps i søvntilstand"-knappen.

Visning af skærmen "Grænser for baggrundsforbrug" med indstillingen ”Dybt sovende apps” fremhævet. Visning af skærmen "Grænser for baggrundsforbrug" med indstillingen ”Dybt sovende apps” fremhævet.

Trin 4. Tryk på ”Dybt sovende apps”.

Eksempelvisning af nogle valgte apps og "Tilføj"-indstillingen fremhævet. Eksempelvisning af nogle valgte apps og "Tilføj"-indstillingen fremhævet.

Trin 5. Tryk på tilføjelsesikonet, og vælg de apps, du vil sætte i dybt sovende. Tryk derefter på "Tilføj".

Apps, der går på dybt sovende, modtager muligvis ikke opdateringer eller andre meddelelser.

Fjern apps, som du bruger ofte eller har brug for at modtage vigtige meddelelser fra applisten for dybt sovende.

Visning af skærmen "Enhedspleje" med "Batteri"-indstillingen fremhævet. Visning af skærmen "Enhedspleje" med "Batteri"-indstillingen fremhævet.

Trin 1. Gå til Batteri- og enhedspleje og tryk på "Batteri".

Visning af "Batteri"-skærmen med "Grænser for baggrundsforbrug" fremhævet. Visning af "Batteri"-skærmen med "Grænser for baggrundsforbrug" fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Grænser for baggrundsforbrug”.

Visning af skærmen "Grænser for baggrundsforbrug" og indstillingen ”Dybt sovende apps”  fremhævet. Visning af skærmen "Grænser for baggrundsforbrug" og indstillingen ”Dybt sovende apps”  fremhævet.

Trin 3. Tryk på ”Dybt sovende apps”.

Visning af skærmen "Dybt sovende apps" og indstillingen "Fjern" fremhævet. Visning af skærmen "Dybt sovende apps" og indstillingen "Fjern" fremhævet.

Trin 4. Tryk på ikonet flere valgmuligheder og tryk på "Fjern".

Eksempelvisning af to valgte apps og "Fjern"-indstillingen fremhævet. Eksempelvisning af to valgte apps og "Fjern"-indstillingen fremhævet.

Trin 5. Tryk på "Fjern" efter at have valgt en app.

Du kan automatisk indstille optimeringer én gang om dagen og rydde op i apps for at frigøre RAM. Når følgende funktion er aktiveret, forbliver de senest brugte apps åbne, og alle baggrundsapps lukkes.

Dette gælder kun, når skærmen er slukket, eller telefonen ikke er i brug. Du kan indstille et tidspunkt, hvor telefonen ikke er i brug, nedenfor for mere bekvem optimering.

Visning af hovedskærmen for "Enhedspleje" med ikonet for flere muligheder fremhævet. Visning af hovedskærmen for "Enhedspleje" med ikonet for flere muligheder fremhævet.

Trin 1. Gå til Batteri og enhedspleje, og tryk på ikonet for flere muligheder.

Visning af hovedskærmen "Enhedspleje" med "Automatisering"-indstillingen fremhævet. Visning af hovedskærmen "Enhedspleje" med "Automatisering"-indstillingen fremhævet.

Trin 2. Tryk på “Automatisering”.

Visning af skærmbilledet "Automatisering" med "Optimer automatisk dagligt" fremhævede. Visning af skærmbilledet "Automatisering" med "Optimer automatisk dagligt" fremhævede.

Trin 3. Tænd for "Optimer automatisk dagligt" på aktiveringsknappen.

Visning af skærmen "Optimer automatisk dagligt" med "Luk apps for at frigøre hukommelse" -indstillingen fremhævet. Visning af skærmen "Optimer automatisk dagligt" med "Luk apps for at frigøre hukommelse" -indstillingen fremhævet.

Trin 4. Indstil tidspunktet for optimering. Du kan også slå "Luk apps for at frigøre hukommelse" til på aktiveringsknappen for at få mere plads i din hukommelse.

Hvis du stadig oplever problemer med batteriet, så prøv dette:

• Slå Wi-Fi, GPS (placering) og Bluetooth-funktioner fra, når de ikke er i brug.
  • Slå datasynkroniseringsfunktionen fra for Samsung- og Google-konti.

(Indstillinger > Konti og sikkerhedskopiering > Administrer konti > Vælg Samsung/Google-konto-id > Synkroniser konto > (Kontakter/Kalender osv.).

• Slet unødvendige filer eller ubrugte apps.
  • Sænk skærmens lysstyrke.
  • Hvis produktet genererer meget varme, og problemet varer ved i lang tid, skal du stoppe med at bruge produktet i et stykke tid. Hvis temperaturen ikke falder, skal du kontakte Samsung Support.

Bemærk: Skærmbilleder og navne er baseret på Android 12 (S OS) og er udelukkende til forklaringsformål. Der kan være forskelle afhængigt af softwareversionen.