Sådan foretager man fejlfinding, når lyden fra et Bluetooth-headset er ustabil

Ved at tilslutte et Bluetooth-headset til din enhed kan du lytte til musik eller foretage opkald. Hvis lyden er ustabil, mens du bruger et Bluetooth-headset, kan det skyldes en defekt forbindelse mellem din enhed og headset, det omgivende miljø eller Bluetooth-cachen. Følg vejledningen nedenfor for at fejlfinde lydproblemet med dit Bluetooth-headset.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Prøv først at genstarte både din enhed og dit Bluetooth-headset. Hvis problemet fortsætter, skal du følge nedenstående trin for at fejlfinde lydproblemet med dit Bluetooth-headset.

Prøv at parre enheden med Bluetooth-headsettet igen

En ustabil forbindelse mellem din enhed og headsettet kan forårsage dit lydproblem. Følg vejledningen nedenfor for at afbryde og tilslutte dit headset igen.

reparation af bluetooth-enhed, trin 1 reparation af bluetooth-enhed, trin 1

Trin 1. Åbn Indstillinger, og tryk på Forbindelse.

reparation af bluetooth-enhed, trin 2 reparation af bluetooth-enhed, trin 2

Trin 2. Tryk på Bluetooth.

reparation af bluetooth-enhed, trin 3 reparation af bluetooth-enhed, trin 3

Trin 3. Slå Bluetooth til, og tryk på Indstillinger, placeret ved siden af det tilsluttede Bluetooth-headset.

reparation af bluetooth-enhed, trin 4 reparation af bluetooth-enhed, trin 4

Trin 4. Tryk på Ophæv parring.

reparation af bluetooth-enhed, trin 5 reparation af bluetooth-enhed, trin 5

Trin 5. Tryk på Tilbage.

reparation af bluetooth-enhed, trin 6 reparation af bluetooth-enhed, trin 6

Trin 6. Slå Bluetooth til, og aktiver parringstilstand på headsettet. Når headsettet vises under Tilgængelige enheder, skal du trykke på og tilslutte headsettet til enheden.

Det omgivende miljø kan påvirke Bluetooth-forbindelsen. Pludselige bevægelser eller afstand mellem enhederne kan også forstyrre forbindelsen. Forbindelsen kan også blive afbrudt, hvis du er i et overfyldt område, eller hvis du bruger metalliske klistermærker eller et beskyttelsescover nær antennen på din enhed.

• Hold både din Galaxy-enhed og dit Bluetooth-headset tæt på dig, og sørg for, at der ikke er noget imellem dem.
  • Forbindelsen kan være ustabil, hvis enheden er i din lomme eller din taske, så hold enheden tæt på dit headset.
  • Bevæg dig væk fra overfyldte områder eller et sted med hyppigt Wi-Fi-brug.
  • Hold dig væk fra blottede kabler, mikrobølgeovne og trådløse højttalere, eller sluk for sådanne gadgets, hvis du skal være i nærheden af dem.
  • Når du streamer musik online, kan forbindelsesstatussen påvirke lydkvaliteten. I dette tilfælde kan du prøve at downloade musik og afspille det.

Bemærk:

• Hvis Bluetooth-headsettet bliver ved med at afbryde forbindelsen, skal du besøge det nærmeste servicecenter for at få din enhed kontrolleret korrekt.
  • Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.